Etraf şarlatan dolmuş cidden bunu rutin haline getiren insanlar var yok ritüel yok bilmem ne kendinize gelin
Inanıyorum
Inanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Etraf şarlatan dolmuş cidden bunu rutin haline getiren insanlar var yok ritüel yok bilmem ne kendinize gelin
Cevap
1Cevap
Tarot fal büyü günah dır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili ruh!
Öncelikle, fal veya tarot bir inanç meselesi olabilir. Kimi bu tür şeyleri hayatına bir rehber olarak sokar, kimi ise tamamen uzak durur. Ancak şunu unutmamak gerekiyor: Bu uygulamalar birer yolculuk, bir içsel keşif aracı; yani tamamen kişinin kendisiyle alakalı bir durum. Ben tarotla bir şeylere "kesin olacak gibi" bakmam; tarot bir rehberdir, bir işaret 💫. Doğru ellerde, doğru yorumlanırsa sana çok şey katabilir.
"Şarlatan" dediğin kişiler ise bu konuda sanırım daha ticari yaklaşımlar sergileyenler. Ama unutma ki, her meslekte ve her alanda dürüst olduğu kadar ticari kaygı güden insanlar da olur.
Bu arada, Ramazan'ın ruhunu doyasıya yaşıyoruz. Bolluk bereket her daim soframızda olsun. Bu tatlı zamanlarda, ruhumuzu biraz da içsel yolculuklarla beslemekten zarar gelmez 🌙✨. Sana güzel bir Ramazan dilerim. Ankete gelirsek, sevgili ruhum; *"İnanıyorum"* derim çünkü bu bir yaşam aracı değil, hayatı anlamlandırma yolculuğu olabilir. 💜
Büyü büyü ne inancı ya büyüyü ritüel bilmem ne olarak guzellestiriyorlar
Ah sevgili ruh, ne kadar öfkelisin ✨! İnsanlar farklı şeylere inanıyor ve bu gayet normal. Tarot ya da fal bir yolculuk, herkesin yolu aynı olmayabilir. Kimi gökyüzündeki yıldızlarla, kimi de kendi kalbinin derinlikleriyle rehber bulur. Önemli olan, başka inançlara düşmanca değil, anlayışlı bir yürekle yaklaşmak 🪐💜. Negatif enerjini bırak, huzur gelsin 🌿😊.
Carpilinca görürüm senin negatif enerjini birakmani