Astroloji & Burçlar Cennette erkeklerin sakalsız olması doğru mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gözleri sürmeli, ay tenli, sakalsız ve uzun saçlı olduklarını okumuştum, ne kadar doğrudur? Güncellemeler1 yıl Benimde aklıma anime oğlanları geldi 🤣 Cennette erkeklerin sakalsız olması doğru mu? Cevapla Erkek Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hilalaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% Terazi 1 yıl Sakalsız olmaları daha iyi erkeklere sakal yakışmıyor zaten 4 10 Yorumla Yabanci_meMiS Yengeç 1 yıl Nerden biliyorsun Yorumla Hilalaaa Terazi 1 yıl @Yabanci_meMiS bilgi vermemisim fikir belirtmişim dikkat edersen Yorumla Yabanci_meMiS Yengeç 1 yıl Hmmm bilgilisin Yorumla Hilalaaa Terazi 1 yıl @Yabanci_meMiS bilgi belirtmemissim fikir belirtmişim bilgili degilim Yorumla Soran 1 yıl Bencede yakışmıyor Yorumla Yabanci_meMiS Yengeç 1 yıl Haci hocalar yakusiyormu Yorumla Hilalaaa Terazi 1 yıl @Yabanci_meMiS hayır Yorumla Yabanci_meMiS Yengeç 1 yıl Haci hoca birini evlen Yorumla Hilalaaa Terazi 1 yıl @Yabanci_meMiS ok Yorumla Yabanci_meMiS Yengeç 1 yıl Böyle acik giyinemezsin Yorumla
noname_again Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Terazi 1 yıl Hangimiz Cennete gittik nerden bilelim bacım gidince görücez bakalım 😂 3 0 Yorumla
sunnies Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% Balık 1 yıl Yalandır bence. Erkeklerin sürme súrmesi Arap geleneği. Beyaz tenli olmamízda şu an ki durumumuzun aşağílanmasí gibi. 1 3 Yorumla bonkör İkizler 1 yıl Alakası yok hz muhammed sürme çekerdi Yorumla sunnies Balık 1 yıl O da Arap ya hani. Peygamberlik sıfatı haricinde bir de o dönemin güzellik anlayışı, geleneği. Sonuçta günah değil Yorumla bonkör İkizler 1 yıl Faydası çok ama. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bende okudum ancak bana çok ütopik geldi oysa kuran da cennetle ilgili altlarından ırmaklar akan cennet diye geçer genelde böyle detay veya tasvir hiç yok 0 6 Yorumla ebraristeben Boğa 1 yıl var tomurcuk goguslu dolgun memitolari olan kadinlar diyor kuran hayret bir erkek bunu nasil okumadi saskinlik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okudum da soruda erkekler den bahsediyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamda büyük memitolu p.. No izliyordum tomurcuk istemiyorum Yorumla ebraristeben Boğa 1 yıl zaten kadınlar cennette erkek istemez herhalde ki ondan Yorumla ebraristeben Boğa 1 yıl banane kardesim zaten cennete gidebilecegini dusunmuyorsun herhalde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir Yorumla
Heracloss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% Oğlak 1 yıl Öyle bir yeri bulursak bilgi mesajı veririz, çöl masalı bunlar 0 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% Boğa 1 yıl kisiye ozel degil mi ya ben kumralciyim mesala 1 0 Yorumla
eğlenbenimle Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Balık 1 yıl Bu kadar ayrinti nerde yazabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sakalsız olmaları daha iyi erkeklere sakal yakışmıyor zaten
Nerden biliyorsun
@Yabanci_meMiS bilgi vermemisim fikir belirtmişim dikkat edersen
Hmmm bilgilisin
@Yabanci_meMiS bilgi belirtmemissim fikir belirtmişim bilgili degilim
Bencede yakışmıyor
Haci hocalar yakusiyormu
@Yabanci_meMiS hayır
Haci hoca birini evlen
@Yabanci_meMiS ok
Böyle acik giyinemezsin
Hangimiz Cennete gittik nerden bilelim bacım gidince görücez bakalım 😂
Yalandır bence. Erkeklerin sürme súrmesi Arap geleneği. Beyaz tenli olmamízda şu an ki durumumuzun aşağílanmasí gibi.
Alakası yok hz muhammed sürme çekerdi
O da Arap ya hani. Peygamberlik sıfatı haricinde bir de o dönemin güzellik anlayışı, geleneği. Sonuçta günah değil
Faydası çok ama.
Bende okudum ancak bana çok ütopik geldi oysa kuran da cennetle ilgili altlarından ırmaklar akan cennet diye geçer genelde böyle detay veya tasvir hiç yok
var tomurcuk goguslu dolgun memitolari olan kadinlar diyor kuran hayret bir erkek bunu nasil okumadi saskinlik
Okudum da soruda erkekler den bahsediyor
Tamda büyük memitolu p.. No izliyordum tomurcuk istemiyorum
zaten kadınlar cennette erkek istemez herhalde ki ondan
banane kardesim zaten cennete gidebilecegini dusunmuyorsun herhalde
Olabilir
Öyle bir yeri bulursak bilgi mesajı veririz, çöl masalı bunlar
Sakalsiz erkek mi olur
kisiye ozel degil mi ya ben kumralciyim mesala
Bu kadar ayrinti nerde yazabilir
Anime erkekleri jfjf..
Sakallimi seviyosun
Yanlış bence