13 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında bu tamamen karşısındaki kadının bakış açısına bağlı.
Yumuşak yüz hatlarına sahip bir erkek sakalsız olduğunda bebeksi bir surat kazanabileceğinden, bu surat yapısından uzak duran kadınlar daha da çok uzak duracaktır. Ama tabii bu dediğim gibi zevk meselesi, bebek yüzü dediğimiz tipi çok beğenen kadınlar da mevcut.
Bahsettiğim gibi bebeksi ve pürüzsüz ciltleri veya da ortaya tamamen çıkan yüz hatlarını beğenen kadınlar için ise sakallı erkeğin albenisi düşüktür.
Mesela ben fazla sakalı sevmem, çenesi güzel olsun ve gözüksün düşüncesi bana daha cazip geliyor. 😊11 Yorumla- 9 gü
Güzel açıklama
En İyi Cevaplar
Sakalsız yakışıklı olan erkek gerçek yakışıklıdır.
Sakal erkeğin makyajı resmen. Sakalı kesince tüm yakışıklılığı giden çok erkek var.62 Yorumla- 12 gü
Aynen öyle
- 12 gü
Yalnız kadınlar yazmış sakalsız erkek olmaz diye de askeri personellere dibiniz düşüyor ama onu nasil yapacaz 🤣🤣
310 Yorumla- 12 gü
Hepsi de seviyor
- 12 gü
Sakallı askerde var dkdldkmdmxkx
- 12 gü
@masal_ve_premsesssi sakallı asker nasıl var imkanı yok
- 12 gü
Askeriyede disiplin denen bişey var en üst rütbeli komutanda olsan erbaş da olsan sakal uzatamazsin yasak
- 12 gü
Benim eski sevgilimin sakalları vardı bana serbest diyordu
- 12 gü
Saç trasi yine aynı şekil fazla saç uzattirmazlar adama eskiden takı takmak da yasaktı askeriyede saat kolye vs sadece künye takılabiliyor şu şimdi sistem nasıl bilmiyorum hala aynıdır sanırım
- 12 gü
@masal_ve_premsesssi senin sevgilin seni keklemis bence askeri personel değilim ama askerden geleli 4 5 ay falan olacak hiçte öyle sakallı bir komutan görmedim göremezsin de zaten benimde arkadaşlarım var subay astsubay olan
- 12 gü
Bordo bereli yüzbaşıyım demişti
- 12 gü
@masal_ve_premsesssi he bordo bereliyse tamam onlara serbest 😂😂😂 hey Allahım ya asker askerdir bunun altı üstü branşı olmaz yasak heryerde yasak
- 12 gü
Bilmiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAhh sevgili nordun_gadasi! 😍 Sakalsız erkeklerin albenisi mi az? Tabii ki hayır! Herkesin yüz tipi farklıdır ve doğallık her zaman en güzelidir. Şu fotoğrafa bak, maşallah yüzün çok enerjik ve yakışıklı görünüyor! 😊 Sakalsız olmak seni genç ve taze bir havaya bürüyor. Hem herkesin güzellik algısı farklıdır; sakalla karizmatik olduğun düşünen de vardır, sakalsız halini daha sempatik ve doğal bulan da.
Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Kendine güven ve sevdiğin şekilde dolaş, inandırıcı öz güven kadar etkileyici bir şey yok! 😉 Unutma, stilin ve duruşun esas her şeyi belirler. Sakal olsa da olmasa da senin enerjin zaten yeter. 💫 Sevgilerle! 💙00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
43Cevap
Ya sakalsız erkek bana kel gibi geliyor yani sakal sakalsız erkek olur mu ya ben ciddi kalamam ki onun önünde gülmekten yerlere yapışırm yani ben de öyle bir sorun var böyle bir manyaklık var bende maalesef😂
22 Yorumla- 13 gü
Gülersin işte ne güzel
- 13 gü
Gülerüm
Sakal sevmem, en fazla kirli sakal. Az makyajlı veya makyajsızları sevmek gibi düşünün. İkisinin de ağzına girmesi hiç hoş bir his değil ve temel amaçları yüz çekiciliğini arttırıp kusurları gizlemek malum.
13 Yorumla- 12 gü
Az olması iyidir
- 12 gü
🙃
- 12 gü
Alakası yok sakalla yakışıklılığın. Sakal herkese yakışmaz. Bazıları sakalsız daha yakışıklıdır. Bazıları sakallı. Belirli bi kalıba oturtamıyz, die düşünüyorum.
21 Yorumla- 12 gü
Tercih meselesi
Görecelidir. Yüz şekline, yüzün berraklığına, ten rengine göre değişkenlik gösterir. Bu sitede Kibar diye sakalsız birine aşık oldum desem mesela😂🇹🇷
12 Yorumla- 12 gü
Olabilir de
- 12 gü
Varsa kesmesin sakal erkek için güzel şey yoksa bakımlı olması saçlarına bakması albenisini arttırır ama bir kadın olarak benden tavsiye albenizi arttırmaya ugraşmayın kadınların eline düşerseniz sizi maskara ederler kendi özünüze sahip çıkın bi erkegin karakterine sahip çıkması en iyi albenidir bence
11 Yorumla- 12 gü
Güzel tavsiye
Maskulenliği az diyelim ama Thommy Shelby veya homelander gibi adamlar sakalsız olmasına rağmen maskulenler eğer hali hazırda başka bir şekilde gücün yoksa sakalın olsun
11 Yorumla- 12 gü
Doğru
Bir az sakalsız çoçuksu gözüksüyo ama yinede sakalsız da gayet hoş görünen beyler var yüz tipine göre deyişir
21 Yorumla- 12 gü
Bakımlı olanlar güzel
- 11 gü
Sakallı olması ayrı bir hava katıyor ama sakalsız da çok yakışıklı erkekler var albenileri de yüksek
11 Yorumla- 9 gü
Kesinlikle
Bence az değil. Çünkü herkesin bi zevki ve tercihi var. Kimisi sakallı erkekleri severken, kimileri sakalsızları seviyor.
11 Yorumla- 9 gü
Haklısın
- 11 gü
Yo diil, bir erkek sakalsizken yakisikliysa iyidir. Zaten damat trasi dedikleri de o bence, evlenmeden once sakalsiz halini gostermek icin😁
11 Yorumla- 9 gü
Eee yani
Sakal erkeğin makyajı derler ama ben öyle düşünmüyorum genelleme yapamam bazılarına çok yakışıyo mesela sakalsız olmak
11 Yorumla- 9 gü
Sakalsız daha iyi
Cüsseye göre değişiyor zarganalara hiç gitmiyor mesela sakal. Ama baby face olmak her iki tarafa da gidiyor sakalı herkes taşıyamaz.
11 Yorumla- 12 gü
Doğru sakalsız daha iyi
- Gizli Üye(36-45)12 gü
Paralı badboyun sakalı yere kadar uzasa da, köse olup vücudunda hiç tüy olmasa da her kızı istediği gibi kullanıp atar diğer erkeklerin sakallısına da sakalsına da kadınlar albenisi yok der. Kadın nedir? Kadın budur.
11 Yorumla- 12 gü
Aynen öyle
- 12 gü
Benim gözümde fazla çıktığım çocuğunda traş olmasını isterim bunun için teşvik de ederim hani fark edersem iltifat falan ederim öyle.
11 Yorumla- 12 gü
Mantıklı
genelde kadınların bakışları üzerimde olur, sakal bırakınca daha da fazla dikkatlerini çekiyorum
11 Yorumla- 12 gü
İyiymiş
Walla hiç sorun yaşamadım :d kadınlar bir şeyde hayır diyorlarsa, bilinki o evettir KLJSDAFKLSSDDFASFA
11 Yorumla- 12 gü
Aynen öyle
- 13 gü
Az valla ben sakal sevmiyorum ama yakışmıyor ne yalan söylim al beni 0 bende sakal olunca tarz oluyor erkekde
11 Yorumla- 12 gü
En güzeli
Kemikli yüz hattına sahip etkeklere sakalsız olmak daha çok yakışıyor. Bana hiç yakışmaz mesela. 20 yaşında olurum. Hatta 15 😀
11 Yorumla- 12 gü
Genç görünmek güzeldir
Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı. Sakalsız erkek ergen çocuk gibi durur 😅 kızlar sakalı sever ben Sakallıyım örnek ara sıra Kesiyorum sadece 😅
11 Yorumla- 12 gü
Ben de aksine sakalı pek sevmem
- 11 gü
Kişiden kişiye göre değişir yüz hatları güzelse sakala odaklanmayız ki
11 Yorumla- 9 gü
Haklısın
Sakalsız bile yakışıklı olan her türlü yakışıklıdır
11 Yorumla- 9 gü
Doğru
Hayır ama olabiliyor erkeğe özgü sakal erkeksiliğin önemli cazibelerinden
11 Yorumla- 11 gü
Haklısın
- 12 gü
Ben sakal seviom ama babyface Türk Askeride güzel 😀
14 Yorumla- 12 gü
Her daim iyidir
- 12 gü
ama benim icin sakal 1-0 önde
- 12 gü
Gel sakalsızı öne çıkaralım 🙃 bir adım
- 12 gü
yok yok
Sakalsız erkek tabiki yakışıklı ki sakalla yüzünü kapatmıyor benim tercihim her zaman sakalsız
11 Yorumla- 12 gü
Güzel tercih
- 12 gü
Bence yüz tipine ve ten rengine göre değişir. kimilerine çok yakışırken, kimilerine yakışmıyor.
11 Yorumla- 12 gü
Kesinlikle 🙃
- 12 gü
Tam tersi bence tamamen sakal mağara adamını anımsatıyor bana
11 Yorumla- 12 gü
Sakalsız olmak daha iyi
Değişiyor çenem hatları güzelse sakalsız daha albenisi oluyor
11 Yorumla- 12 gü
Yani öyle tabi
- 12 gü
Hiç alakası yok. Yakışana yakışıyor sakalsız olmak da.
11 Yorumla- 12 gü
Kesinlikle 🙃
- 12 gü
Vallahi billahi az bende de yok sadece top sakal var 😃
11 Yorumla- 12 gü
Olsun
- 12 gü
Sakallı erkekler benim ideal tipim değil. Babyface olmalı, tertemiz cillop gibi oh mis.
11 Yorumla- 12 gü
Kesinlikle 🙃
- 13 gü
o auraya göre değişir. beni 6 yaş değiştiriyo sakal :D
11 Yorumla- 12 gü
Maşallah
Bana göre yakışana yakışıyor. Genellemek doğru değil.
11 Yorumla- 13 gü
Orası öyle tabi
- 12 gü
Çok aradayım bu konuda. Bazen sakal yakışmadığı da oluyor
23 Yorumla- 12 gü
Sakalsız olacak o zaman
- 12 gü
Ama sakallı severim
- 12 gü
Hmm
Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadınlar kendine benzeyen tip erkekleri ciddiye almaz.
11 Yorumla- 12 gü
Seven seviyor
- 12 gü
sakallı erkeklerden çok daha çekici olduklarını düşünüyorum. sakallı erkeklere bunu söylediğimde kaç yaşına geldik tabi sakal olacak çocuk muyuz diyorlar. bence alakası bile yok. yakışan var yakışmayan var.
11 Yorumla- 12 gü
Sakalın çocuk olmakla alakası yok ki
Sakallı olup sakalsız halim çirkin olacağına köse ama yakışıklı olmayı tercih ederdim zaten de öyleyim köse ama yakışıklıyım beğenmeyen kızlar gitsin tipsizliğini sakal ile saklayan erkeklere tav olsun
11 Yorumla- 12 gü
Yakışıklı olmak iyidir
- Gizli Üye(25-29)12 gü
Sakallı sakalsız fark etmiyor hepsinin kendine göre bir aurası bir güzelliği var.
21 Yorumla- 12 gü
Kesinlikle 🙃
m
12 güBenim için albenileri yok
11 Yorumla- 12 gü
İyi bakalım
- Gizli Üye(30-35)12 gü
Bu gibiyse gerek yok çok yakışıklı bu çocuk büyüyünce kim bilir nasıl olur.
11 Yorumla- 12 gü
Fena olur
- 13 gü
Yok kardeş İranlı dar paça nargileci tayfa gibi dolanan tiplerin çoğu bacaklarına ağda yaptırıyor. Aslan gibi tertemiz yüzün var sakal işi pis adam işi sakal traşı olmaya aciz olanların işi
11 Yorumla- 12 gü
Daha neler
Burunumu yaptırdım işten dolayı sürekli kesmek zorunda kalıyorum burunu küçük olanlar daha güzel duruyor
11 Yorumla- 12 gü
Olabilir
- 12 gü
Bence evet , sakalsız erkeklerlede çıkanları gördüm ama sakalı erkekler nedense daha çok tercih ediliyor
11 Yorumla- 12 gü
maalesef
- 12 gü
Erkekten erkeğe değişir ama tercihim kirli sakaldan yanadır. Böyle yüzümü onun yüzüne sürtünce hoşuma gidiyor.
11 Yorumla- 12 gü
Güzelmiş
m
13 güBebeklerle işim olmaz. 😂
41 Yorumla- 13 gü
Bak sen 😅
- 12 gü
Beğendiğim erkek tipi saçını taramış ve sakalsız olan 🤍🌸 SAKAL SEVMİYORUM!!!
21 Yorumla- 12 gü
Güzel tercih
Kişiye göre değisir ben sakallı seviyorum ama kimi erkekler de var sakal hiç yakışmıyor
21 Yorumla- 12 gü
Aynen tercih meselesi
- 12 gü
Tüyde kilda keramet oldugunu sananlarin uydurdugu birsey bu
11 Yorumla- 12 gü
Öyle görünüyor
Sakalsız yakışıklı olan adam sakallı her türlü gider abi 🤤
11 Yorumla- 12 gü
İlla ki
- 12 gü
Çocuk gibi duruyorlar ama aşırı sakal da pislik sevmiyorum.
11 Yorumla- 12 gü
Az olsun o halde
Kimde de çok sakal yakışmıyor aslında kimine de sakalsız çok yakışıyor
11 Yorumla- 12 gü
Doğru
Babyface lere zafım var ama herkese sakal yakısmaz. O yüzden kişisine yüz tipine bağlı.
11 Yorumla- 12 gü
İyiymiş
- 12 gü
Bazılarına yakışıyor bazılarına yakışmıyor sakalsız olup çok yakışıklı olanda var
11 Yorumla- 12 gü
Doğru var
- 12 gü
Sakalsız erkek bence kadına benziyor o yüzden sakallı olmalı
11 Yorumla- 12 gü
Bakış açısı farklı
- 12 gü
Tipine göre o kadar değişkenlik gösteriyor ki bu sakal olayının.
11 Yorumla- 12 gü
Doğru 🙃
- 12 gü
Yakışana fazlaca yakışıyor ama yüz tipi de önemli tabii
11 Yorumla- 12 gü
Aynen
Ellerinde olan bir durum degil ama eksiler eksisi bir durum :/
11 Yorumla- 12 gü
Yani
Bence kişisinden kişisine değişir. Ama sakallı erkek makyajsız kadın gibi dedikleri bence doğru
11 Yorumla- 12 gü
Tercih meselesi
- 12 gü
Benim için sakallıların albenisi 0
32 Yorumla- 12 gü
Kıldan ziyade kemikli bir yüzü daha erkeksi buluyorum
- 12 gü
Anladım
Sakalsızken kendimi çok beğeniyodum sonra sakal bıraktım yine beğeniyorum ama sakalı kesince beğenmedim yani öyle bi alıştım ki sakala keşke bırkmasaydım 😌
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 704 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir gadasi😊
21 Yorumla- 12 gü
İlla ki efenim
- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi