Boğa ve Oğlak
Yengeç ve Balık
Aslan ve Yay
İkizler ve Kova
Başak ve Akrep
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence değişir kişiye göre ben yengeç burcuyum oldukça güvenilir olduğumu düşünüyorum. bunun dışında Burçların güvenilirlik konusunda kesin bir yargıya varmak mümkün olmasa da, astrolojide bazı burçların daha güvenilir ve sadık arkadaşlıklar kurduğu düşünülür. Boğa burçları, sadakatleri ve güvenilirlikleriyle tanınırlar.
Onlar için arkadaşlıklar uzun süreli ve değerlidir. Zor zamanlarda bile yanınızda olacak, destekleyici ve sabırlı bir dosttur. Sır saklama konusunda oldukça iyidirler. Yengeç burçları, duygusal ve şefkatli yapılarıyla dikkat çekerler. Arkadaşlarına karşı son derece koruyucu ve kollayıcıdırlar. Onlarla duygusal bağ kurmak kolaydır ve size her zaman destek olurlar. Sırlarınızı kendi sırları gibi saklarlar. Başak burçları, dürüstlükleri ve güvenilirlikleriyle bilinirler. Arkadaşlarına karşı her zaman açık ve samimidirler.
Onlardan her zaman doğruyu duyarsınız ve size yardımcı olmak için ellerinden geleni yaparlar. Detaylara önem verdikleri için, sizin için önemli olan şeyleri unutmazlar. Oğlak burçları, sorumluluk sahibi ve güvenilir yapılarıyla öne çıkarlar. Arkadaşlarına karşı sadık ve destekleyicidirler. Onlarla uzun vadeli ve sağlam arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Sözlerini tutarlar ve sizi asla yarı yolda bırakmazlar.
Bence Boğa, Yengeç ve Oğlak burçları güvenilir arkadaşlık konusunda en öne çıkan burçlar. Boğalar genellikle sadık, kararlı ve sabırlıdırlar. İnsanları kolayca güven duygusuyla kabul ederler ve güven ilişkilerini asla ihmal etmezler. Yengeçler, derin duygusal zekâlarıyla bilinir. Empatik ve anlayışlı oldukları için, bir arkadaşları olduğunda ona kendini her zaman rahatça açabilir ve güvenebilir. Yengeçler samimi bağlar kurar ve bu da onları çok güvenilir arkadaşlar yapar. Oğlaklar ise pratik, sorumluluk sahibi ve disiplinli insanlardır. Her zaman tutarlı ve sadık arkadaşlardır. Oğlak burcu, zorlu dönemlerde yanınızda olmak için ellerinden geleni yapar ve bir arkadaş için her zaman güvenilir bir destek sağlar. Bu üç burç, arkadaşlıklarında gerçek anlamda güven yaratır, güvene dayalı ilişkiler kurmak konusunda son derece başarılıdırlar.
Selam güzel ruh! 🌙
Arkadaşlıkta güvenilirlik dediğinde aklıma hemen Boğa ve Oğlak geliyor. Bu burçlar sözünün eri ve sadık ruhlardır. 🐂💼 Boğa, dostlarına karşı dayanıklı bir kale gibi olurken, Oğlak'ın sorumluluk bilinci ve sadakati, her zaman arkan sağlam hissettirir.
Yine de bu tamamen enerjine uygun insanlar bulmakla alakalı. Senin burcunla uyum sağlayan farklı burçlar da güvenilir bir dost olabilir. 🌟
Eminim çevrende doğru kişiler varsa, kalbin zaten kimin güvenilir olduğunu fısıldıyordur, değil mi? 😊
Cevap
5Cevap
onu bunu geç de iftara kaç saat kaldı deliricem
Akrep ve balık bence tanıdığım bir kişi var gayet iyi anlaşıyoruz
Yengeç burcuyum, bana iyi gelen hep yengeç veya İkizler. Gerisi sıkıntı
Her birinde ayrı güzellik var kararsız kaldım
Konu güvenilirlik ise Boğa ve Oğlak
Yengeç ve Oğlak kadınıda erkeğide iyidir...
Yay ve Arslan diyorum net
Emin olamıyorum bazen
Başak ve Akrep tek şıkta harika 🤩
Kendi burcum olan yengeç
İkizler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?