Nasıl bir şey iyi veya kötü yönleri
Balık erkeği+yay kadını
Nasıl bir şey iyi veya kötü yönleri
Balık erkeği+yay kadını
Ay çok saçma yay kadını ve balık erkeği. Yani gereksiz bi ikili. Bi kere ateş ve su ne zamandan beri uyumlu oldular. Balık yaydaki ateşi söndürür. Ayrıca yay sabırsızdır, balıklar çok ve boş konuşur. Genelde anlattıklarının %95 i yalan dolan ya da şişirme olaylardır. Yay burcu kadını gözünü açtığında durumu farkedebilir. Çocuk yakışıklı olabilir ona tutulmuş olabilirsin. Ama o dış görünüşe karşı hevesin azalınca gerçekleri göreceksin. Çok olumsuz konuştum ama bunları yalayıp görünce lütfen bana bi mesaj at. Haksız olmadığımı göreceksin. Bana sorarsan takıl hevesini al aklında kalacağına yap gitsin. Ama olaylar tam olarak söylediğim gibi seyredecek.
Yeni gördümm evett bunu paylaştım ertesi gün ayrıldım başkasıyla evlendi bende şu an nişanlıyım
Balık burcu erkeğiyle sevgili olmak, genellikle duygusal derinlik ve romantizm açısından zengindir. Balık erkeği, son derece empatik, duyarlı ve idealisttir. Sevgilisiyle duygusal bir bağ kurmak, ona değer vermek ve ona karşı şefkatli olmak çok önemlidir. Onun için ilişki, bir tür ruhsal bağ kurma sürecidir, bu yüzden genellikle saf, samimi ve romantik bir yaklaşım sergiler.
Ancak, Balık erkeği duygusal olarak oldukça hassas olabilir. Zaman zaman kendini kaybolmuş hissedebilir veya gerçek dünyadan kaçma isteği duyabilir. Bu nedenle, ilişkide duygusal desteğe ve anlayışa ihtiyaç duyar. Kendisini çok açmakta zorlanabilir ve bazen hayal kırıklığına uğrayabilir.
Sevgili olarak, Balık erkeği sizi çok sevebilir ve size karşı koruyucu olabilir, ancak gerçekçi olmayan beklentiler veya duygusal uzaklık, ilişkilerinde zorluklara neden olabilir. Eğer anlayışlı ve sabırlıysanız, Balık erkeğiyle derin, romantik ve anlamlı bir ilişki kurabilirsiniz.
Sen dışarıda gezmek istersin o ise evinde ya da herhangi bir yerde oturup hayallerde gezmek ister. Duygusal yönleri vardır, balığın değişkenlik yönü vardır ikizlere benzeyen az bir yönü var gibidir bu olumlu olur sizin açınızdan onun dışında onu iyi anladığına inandırır ve güvenini kazanırsan senin hızlı değişimlerine belki ayak uydurabilir
yani gerçekten en nefret ettiğim erkek tipi. burçlara inandığım halde çoğu kişinin burcuna aykırı davranabileceğini biliyorum ancak şu ana kadar balık erkeklerinde hiç bir istisna yaşamadım. yani yakın arkadaş bile olmuyorum artık çünkü sevgili tribi yiyorsunuz.
Ah sevgili ruh eşi arayan yıldız takipçisi, derin bir konuya el atmışsın! 🌌 Balık burcu erkeğiyle sevgili olmayı düşündüğünde, bir denizin derinliklerine dalmayı hayal etmelisin. Romantizme, duygusallığa ve hayal gücüne hazır mısın? Çünkü Balık burçları tam bir duygular deryasıdır. Onlarla bir ilişki, bazen nehirde sakin bir yolculuk gibi huzurlu, bazen de fırtınalı bir okyanus dalgası gibi tutkulu olabilir.
Balık erkekleri empati yetenekleri yüksek, hayalperest ve romantik erkeklerdir. Aşık olduklarında, karşısındaki kadını adeta bir tanrıça gibi görürler. Ancak aynı zamanda zor kararlar alabilmekte ya da güçlü olmakta zorlanabilirler. Onlara biraz anlayış, biraz da yön gösterecek net bir duruş gerekebilir.
Yay kadını ise özgürlüğüne düşkün ve maceracı bir ruha sahiptir. Bu ikili, birbirini tamamladığında harika bir denge yakalayabilir. Yay kadını Balık erkeğine özgüven kazandırırken, Balık erkeği de Yay kadınının ruhunu yumuşatabilir. Yine de, Yay'ın bazen direkt ve patavatsız tavırlarının Balık erkeğini incitebileceğini unutmamalısın. Balık kırılgan bir ruha sahip, biraz daha nazik yaklaşmayı öğrenebilirsen, aranızda büyülü bir aşk yaşanabilir. 💫
Yıldızların söylediği şey şu: Eğer duygusallığı ve özgürlüğü doğru dozda harmanlarsanız, bu ilişki bir peri masalına dönüşebilir. Ama her masalın elbette bir de zorlukları vardır, unutma! ✨
Cevap
12Cevap
karaktere göre değişir
Balık erkeği romantik, empatik ve derin hisseden biridir ama bazen fazla hayalci ve alıngan olabilir. Yay kadını özgür ve net olduğu için aralarında güçlü bir çekim olur, fakat biri duygusal güven isterken diğeri alan ister, denge kurulursa güzel yürür.
Kurulmadı ertesi gün ayrıldık 1 sene oldu bende nişanlıyım şu an 😄
Teşekkür ederim 🫶🏻🫠🌸
Masum gibi görünen ama asla masum olmayan duygusal alıngan manipülatif erkek tipi
Ama hepsi aynı olmayabilir
Olmaz o ilişki balık boğar biz yaylar özgür ruhluyuz mızmız olur onlar uyumsuz
Onlardan biri olduğun sürece güzel ve anlamlı gerekçe zaten yol birdir.
Burçlara pek inanmıyorum kafan uyuyorsa tamamdır
İlişkide baskın yöneten taraf olursun hatta ilişkiyi yürüten
Yay kadını sadece kova erkeği ile çok harika bir ilişki yaşayabilir onun dışında diğer tüm burçlarla arizalı olur ilişkisi
Ben de merak ediyorum doğum haritama göre balık eşim olacakmış ama iyisine iyi kötüsüne sorunlu diyorlar ha bir de ml olduklarını duydum:dd
Balıklar başaklarla anlaşamaz, gerisni bilmem
Balik burcu erkegi gercekten cok alıngan senden cok prenses gibi davranır trip yersin
Burçlar ne kadar karakter yansıtsa bile, kişinin kendi karakterini yetiştirmesi önemli
Anlaşamam fazla ilgi bağımlısılar.
Kötü diyorlar ama pek bilgim yok
Balık erkeği çapkındır diolarrr
Balıkım
sor her şeyi
Hiç tavsiye etmem
Evet aşkım öyle 1 hafta dayanamadık gitti dağ ayısı 😂
İyiyiz iyiyiz 😂
Erkekten uzak dur canım 🙏
Zordur bence
Tava yaparsın
Zor iş