Balık burcu insanları hassas ve kırılgandırlar. Ama aynı zamanda bir o kadar çabuk ayağa kalkarlar. Çok duygusal bir burç olduğu için aşık olunca tam aşık olurlar deyim yerindeyse “körü körüne”. (yengeç burcundan farkı balıkların daha rahat duygularını ifade edebiliyor olmasıdır.) bazen size dengesiz gelebilirler fakat aslında gel gitler dengesizlikten değildir kesin bir şeye alınmışlardır siz farketmemişsinizdir. Açıkça sorun öğrenin. Çok hayalperesttirler ayrıca. Nereden biliyorum? Ben bir balık kadınıyım. Bence tüm burçlar içerisinde aşkına en güvenilecek burçtur.🤗🦋
Kanka bence burçtan çok insanların karakterine bakmak gerekir. Ben burçlara fazla inanan biri değilim. Bunların hepsi sadece ön bilgidir. İnsanları tanımadan bilmeden şu şudur bu budur demek bana göre terstir. Tanırım bakarım ondan sonra karar veririm. :)
Bir balık olarak yazayım. Balık erkeği ilgiyi sever. Sana bağlanırsa vazgeçmesi çok zordur ama kesinlikle vazgeçilmezi olamazsın. Eğer cidden sevgini gösterebilirsen sen bırakmadığın sürece o da kolay kolay bırakmaz.
Burçtan mıdır bilmiyorum ama duygusal olduklarını gerçekten görmedim ikisi de sadece kendini düşünen bencil kişilerdi biri aldatma yoluna gitti diğeri de kendini düşünerek beni hiçe saydı. Onun için tanıştığım kişinin balık olduğunu duyunca biraz ürperiyorum
Gereğinden fazla duygusallar bence böyle genellemek doğru değil herkes kişiden kişiye değişebilir ama biraz takıntılı hayal dünyasında yaşayan tipler olabiliyorlar