Balık erkeği seviyorken nasıl?

Balık erkeklerine ya da bu burcu iyi taniyanlara soru, benden hoşlanıyor mu emin değilim ama davranışları şöyle ; dibime kadar geliyor göz temasını hiç kesmiyor yan yana yürürken bile temas edecek gibi yürüyor, bazen hafifçe koluma dokunuyor, usuyunce ceketini veriyor , güneş geliyor bakamiyorum size diyorum güneşin önüne geçiyor böyle daha iyi mi diyor 😅, yani bugün telefonlar konuşurken ayağa kalktı dibime kadar geldi böyle dipdibe ben de onun gözünün içine baktım bir cesaretle ama kalbim çıkacak yerinden, öyle bakistik telefonu bekliyordum, sonra hafifce kolumu sıktı ne alaka diye sormayın 🤷‍♀️ bir senedir beraber çalışıyorduk benim sevgilim vardı iki senelik 2 ay önce bitti ama aynı ortamdaydik o gitti şimdi bu davranışları balık erkekleri genel herkese çok nazik biliyorum ama bu kadarı fazla geliyor konumu benden üst bu arada patronum sayılır bir nevi, gidip soyleyemem o da eski sevgilimle bin defa aynı ortamda bulunduğu için söyleyemez ama inanılmaz farklı hissediyorum help (eski sevgilim bir picti bu arada aldattı diyelim 2 aya ya da bir nevi arkadaş gibi olmalarına takılmayın arkadaşlar )
Balık erkeği seviyorken nasıl?