Astroloji & Burçlar Dün bir erkek arkadaşıma büyü yaptırdım sizce nezaman etkisini gösterir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar boş yapacaklar yazmasın lütfen keyfimden yapmadım bende Güncellemeler1 yıl Sapıklara ve dolandırıcılara karşı dikkatli olun Dün bir erkek arkadaşıma büyü yaptırdım sizce nezaman etkisini gösterir? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yeneramacevikolmayan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% Kova 1 yıl cinler gece seni düdükleyince tesirini gösterir kardeşim 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% Balık 1 yıl Sen gerektiği kadar boş yapmışsın bize bişey kalmamış 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% Yengeç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. boş ver gitsn ya ne ugrasiyorsn 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% Oğlak 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne işlem. yaptirdin ki 0 0 Yorumla
Kafamkarışıl Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Aslan 1 yıl Ciddi misin yardımcı ol lütfen 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Sende mi yaptordın Yorumla Kafamkarışıl Aslan 1 yıl Ben dolandırılmış hep 1 senedir dolandırılıuorum bir sürü kişiye. Yorumla Soran 1 yıl @Sadoo8 dolandırıcısınız biliyorum defol Yorumla Kafamkarışıl Aslan 1 yıl Bana yardım eder misin çok kez dolandırıldım Yorumla Soran 1 yıl Yardım ederim takip etıyorum Yorumla Sadoo8 Boğa 1 yıl 5 gün içinde etkisini göstermzse kim dolandırıcı görürsün Yorumla Sadoo8 Boğa 1 yıl Dikkat et sen dolandirilmis olma yani Yorumla Kafamkarışıl Aslan 1 yıl @Sadoo8 karşılığında ne istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl @Sadoo8 5 günmü ne 5 günü ya canım nerde duydun 5 günde etki yarattıpını Yorumla Sadoo8 Boğa 1 yıl Daha o bi faydasını görmemiş ki sana yardımcı olsun Yorumla Sadoo8 Boğa 1 yıl Kaç gündür yaptırdın bağlama 5 gün eğer bagalma yaptiysan Yorumla Sadoo8 Boğa 1 yıl Dikkatli olda yardım yapcam diye belki dolandırıcıya çalışan kendisi hoca ayağına paranı kaptırma bu soruyu atan ona çalışıyor belkide Yorumla Sadoo8 Boğa 1 yıl Onunda yetmiyo dikkat et belki erkektir sahte hesap aciyolar kız gibi gösteriyorlar erkek çıkıyorlar Yorumla Yalnızkalpqweqwe Aslan 1 yıl Bana da yardımcı olur musun Yorumla Soran 1 yıl @Yalnızkalpqweqwe ne büyüsü yapıcaksın Yorumla Yalnızkalpqweqwe Aslan 1 yıl Bğlama Yorumla Soran 1 yıl @Yalnızkalpqweqwe yapaıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dolandırıcı değilse 5 gün 1 13 Yorumla Kafamkarışıl Aslan 1 yıl Dolandırıcı olmayan birisini nasıl bulurum gözümü çok kararttım Yorumla Kafamkarışıl Aslan 1 yıl Yardımcı ol lütfem Yorumla Kafamkarışıl Aslan 1 yıl Sapıklık ya da para amacın. Yorumla Kafamkarışıl Aslan 1 yıl Dolandırıcı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kafamkarışıl tamam ısrar yok haklısınız Yorumla Kafamkarışıl Aslan 1 yıl Sen bana neden yardım etmek isteyesin ki amaç ne? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kafamkarışıl bu benim işim çünkü Yorumla Kafamkarışıl Aslan 1 yıl İşin ama ne kazancın var karşılığında para mı istiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kafamkarışıl evet ne olucak başka yaptıracağın şeye göre değişir bağlama mı yaptırcan Yorumla Kafamkarışıl Aslan 1 yıl Parayı işlem tutarsa mı alacaksın? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kafamkarışıl ne islemi yaptircan sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kafamkarışıl onu söyle önce bi Yorumla Kafamkarışıl Aslan 1 yıl Aşık ettirme ama hikayem uzun ve acıklı... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
cinler gece seni düdükleyince tesirini gösterir kardeşim
Sen gerektiği kadar boş yapmışsın bize bişey kalmamış
boş ver gitsn ya ne ugrasiyorsn
Ne işlem. yaptirdin ki
Buyunun garantisi olmaz
umarım kandırıp paranızı yemişlerdir.
Bağlama büyüsü mü
Ciddi misin yardımcı ol lütfen
Sende mi yaptordın
Ben dolandırılmış hep 1 senedir dolandırılıuorum bir sürü kişiye.
@Sadoo8 dolandırıcısınız biliyorum defol
Bana yardım eder misin çok kez dolandırıldım
Yardım ederim takip etıyorum
5 gün içinde etkisini göstermzse kim dolandırıcı görürsün
Dikkat et sen dolandirilmis olma yani
@Sadoo8 karşılığında ne istiyorsun
@Sadoo8 5 günmü ne 5 günü ya canım nerde duydun 5 günde etki yarattıpını
Daha o bi faydasını görmemiş ki sana yardımcı olsun
Kaç gündür yaptırdın bağlama 5 gün eğer bagalma yaptiysan
Dikkatli olda yardım yapcam diye belki dolandırıcıya çalışan kendisi hoca ayağına paranı kaptırma bu soruyu atan ona çalışıyor belkide
Onunda yetmiyo dikkat et belki erkektir sahte hesap aciyolar kız gibi gösteriyorlar erkek çıkıyorlar
Bana da yardımcı olur musun
@Yalnızkalpqweqwe ne büyüsü yapıcaksın
Bğlama
@Yalnızkalpqweqwe yapaıyor
Ne büyüsü
Asık etme büyüsü var mı bende yabacam
Ne kadar istediler
inanma buna...
Dolandırıcı değilse 5 gün
Dolandırıcı olmayan birisini nasıl bulurum gözümü çok kararttım
Yardımcı ol lütfem
Sapıklık ya da para amacın.
Dolandırıcı
@Kafamkarışıl tamam ısrar yok haklısınız
Sen bana neden yardım etmek isteyesin ki amaç ne?
@Kafamkarışıl bu benim işim çünkü
İşin ama ne kazancın var karşılığında para mı istiyorsun
@Kafamkarışıl evet ne olucak başka yaptıracağın şeye göre değişir bağlama mı yaptırcan
Parayı işlem tutarsa mı alacaksın?
@Kafamkarışıl ne islemi yaptircan sen
@Kafamkarışıl onu söyle önce bi
Aşık ettirme ama hikayem uzun ve acıklı...
Tutmaz