+1 yılilerde tövbeler etsende ne iyilikler yapsanda hacca mekkeye gitsende deli gibi namaz felan kılsanda hiç birşey değişmeyecek direkt cehennemliksin sen. büyü 10 yıl civarı etki gösterir sonra adam eskiye döner seni her gün döver sana yapmadığı eziyet kalmaz ve sende yeniler eskisi gibi yaşarsın onu kullanırsın ama çok açık söylüyorum cehennemliksin. bu dünyada adamla rahat edersin mal mülk aldırırsın belki gözü önünde zina bile yaparsın yine gitmez seni seviyorum der ama öteki dünyayı yakmışsın yazık sana cidden çok yazık.
36 Yorumla- +1 yıl
o adamın yerinde olsam ve büyü yapıldığını anlasam seni eve kilitler her gün eziyet yapar ölmek için yalvartırdım.
Soran+1 yılSeni ırgalamaz
- +1 yıl
sana neler neler yazmak istiyorum ama terbiyeli biri olduğum için yazmıyorum ama seni tanısaydım elimden çekeceğin olurdu
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah cezanı versın, bide burada anlatıyormusun, cehennemden en alt katlarından bir yerden kendine biletini almıssın, iyi seyirler... :) yalnız dikkat et zebanilerin acıma duyguları yoktur, asla acımazlarmış, ve kulakları da sagır olurmuş, buda sen ne kadar bagırırsan bagır seni duyamazlar anlamına geliyor. Dev akrapler ve yılanlara da dikkat et cift başlı canlılarda olabilir, yerinde olsam tövbe eder af dilerdim... Allah yardımcın olsun, ne diyeyim.. m
11 Yorumla
Soran+1 yılHayal dünyan genişmiş kardeş
eğer gercekden böyle birsey yaptıysan bunu cezasını çok kötü ödersin. bu dünyadada öteki dünyadada. Bu tarz seyler insanı intihara bile sürükler dediğim gibi eğer ki gercekden anlatttıkların doğru ise. zorla sevgi büyü ile aşk bunlar olmaması gereken seyler. keske dönmesi için dua etseydin hayırlısı ise dönerdi zaten...
011 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyorum gebereyim daha iyi ondan ayrılmaktansa
Soran+1 yılHaklısın dönülmez bir yola ve boyumdan büyük günaha girdim
Soran+1 yılGeçmiş olsun canım
- +1 yıl
Bana yazarmisiniz
- +1 yıl
Gerçekten doğru mu
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yaptırmıştım erkeklere hak bunlar
Az bile yapmişsın şekerim boşver130 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurdaki bir kadina
- +1 yıl
Kime yaptrdin ne yaptin canim bir yardimci olurmusun
- +1 yıl
Şekerim mesAj atar mısın bana
- +1 yıl
Kime yaptırdınız bana ulaşın
- +1 yıl
Kime yaptirdiniz lutfen
- +1 yıl
@Busrabusbustrk merhabalar siz buyu yaptirabildiniz mi? Ve kime?
- +1 yıl
Kımseye yaptırmadım arıyorum ben de
- +1 yıl
Bana özelden yazar msınız
- +1 yıl
Banada yardımcı olurmusun
- +1 yıl
kime yaptırdınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Hadi canim buyu tuttu mu l*n yok artik bu baska bir seydir hem buyu gunah nasil yaptiriyorsun bunu sanada bir seyler olucak sirani bekle sadece otur
07 Yorumla
Soran+1 yılYoo kötü bişey yapmadım sevdiğim adamı yanımda tutuyorum o kadar
- +1 yıl
Bana acil yazarmisiniz
- +1 yıl
Bana da ulaşabilir mısınız
- +1 yıl
Banada yardımcı olurmusun
Antalyada mı yasiyorsun soru ne zaman yazilmis bilmiyorum ama bana bir ulasir misin antalyada mi bu yapan kisi
00 Yorumlaicdan azabı çek zaten de onun haricinde sen büyünün günahını biliyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılGünah benim kime ne
- +1 yıl
Ben karışmak veya yargılamak için yazmıyorum Müslüman olarak görevim bu yanlış yapıyorsun çok günah ve sana da musallat olacak birgün 3 harfliler sonsuza kadar Cennet göremeden Cehennemde kalacaksın tövbe et tavsiye için yazdım haddim değil tabiki karışmak kimsenin hayatına yanlış anladınız
Soran+1 yılİnsan aşkı için her şeyi göze alabilmeli
- +1 yıl
Bir şey olmuyorsa bir hayır vardır bazen olmuyorsa çok zorlamamak gerekiyor ben belki bilmezsin diye günahının çok büyük olduğunu söylemek istedim keşke bulaşmasaydın böyle şeylere tabiki hayat senin ama kötü öyle şeyler, çok tehlikeli neyse İnşallah tövbe edersin kurtulursun...
Şeytanla işbirliği yapmişsin.. O buyunun etkisi gecer ama sen seytanin emrinden cikamazsin.. Kisacasi ölümünde ahiretinde Yüce Allah bilir ama acilar icinde olabilir
00 Yorumla
+1 yılLütfen mesaj atarmisiniz banada bu konuda.
Çünkü sana gercekden çok ihtiyacım var beni sen anlarsin bir tek.00 YorumlaMeehaba eger musaitseniz birsey konusabilirmiyiz ckk acil?
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Bunun günahı ile yaşabilirsen , bir şey diyemiyorum sana.
00 Yorumla
+1 yılİyi b*k yedin. Dur ben de sana ifrit musallat edeyim de gör gününü!
00 Yorumla
+1 yıll*n harbiden malsın desem ayıp olur ama yok ya cidden hakediyorsun..
00 Yorumlaönemli değil
cehennemliksin ve o büyü yaptırana geri dönecek emin olun :))))
lanetlenmisiniz farkında değilsiniz10 Yorumla- Diğer konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılbende sihiri yaabiliyorum ve sonsuz yasam gücüm var.. bide kara pelerin ve ejderimle geceleri nazgul ucusu yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılÇocuk seni gerçekten seviyormuş demek ki. Yıl olmuş 2018 hala büyüye inanıyorsunuz.
00 YorumlaKime yaptırdın ne büyüsü yaptırdın? Bana özel mesaj atar mısın gerçekten önemli.
00 YorumlaSevdiğin adama nasıl kıyıyorsun büyü ile. Akil almıyor. Zorla hiçbirşey güzel değildir. Ahirettede günahı var bunun
00 Yorumla
+1 yılonun isteğiyle değilde senin isteğinle olması ne kadar mutlu edece seni kardiiiş
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan yanımda olması
+1 yılVay be kıza bak cehennemde protokol trübününü kapmış :d
20 YorumlaBüyü falan yok arkadaş ne büyüsü :) çocuk da sıkıntı var
01 Yorumla- +1 yıl
büyü gerçek. yasaklandığına göre gerçektir
+1 yılÖncelikle cehennemden kombine almissin hayırlı olsun. sonra da etkisi geçmez yazik olmuş çocuğa en son olarak ta buyu yaptırmak ne l*n manyakmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun vebalini nasıl oluyor da kabulleniyorsunuz. Yazık
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi yapmışsın. Bu arada kime yaptırdın banada yardımcı olabilirmisin
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşın delirdi mi büyü yapılan kişi deli oluyormuş insanlıktan çıkıyormuş öyle mi
yoksa sadece aşk mı ve antalyada yaptırdıysan nerden kime yaptırdın01 Yorumla- +1 yıl
Buldunuzmu
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden yaptırıyorsun ki büyü çok ciddi bir şey zararı da vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir şey sormak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdaysanız sorunuzu beğendim bana yazar mısınız o hoca hakkında
00 Yorumla
+1 yılBu kadar etkili olduğundan emin değilim. Ben de aynı durumu yaşadım çok acı çektim. Şu an deniyorum ama hala bir etkisi oluşmadı.. umarım böyle bir sonuç olur çünkü fazlasıyla haketti
02 Yorumla- +1 yıl
son durum nedir
- +1 yıl
@berfu07650765 ben de önerilen hocaya yaptırdım nasıl sonuç aldınız siz bana bir hafta dedi
O beğenmediğin köpekler büyüye siginan dan cok kaliteli canlılar
10 YorumlaAllah ım sen bizi böle pisikopat kullarından koru
80 YorumlaDiğer konusunda 830 cevap paylaştı. Madem öyle seni terk etmez artık az da olsa gönlünü al bari.. tövbe et..
03 Yorumla
Soran+1 yılVicdan azabı çekiyorum ama yapacak bişey yok
- +1 yıl
Bana da söyler misiniz hocanın numarasını
- Diğer konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılAllah'a ahiret gününe inanıyorsan tövbe et diz çök ve af dile hem ondan hem de Allah'tan.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet vicdan azabı çekiyorum ama ona aşığım
Gizli Üye(36-45)+1 yılgülsün şıl.. lığıda benim sevdiğim adama böyle bir büyü yaptırmış,, adamın gözü kimseyi görmüyo,, aşğlık karı bu dünyada kahrolur cehennem ateşlerinde yanar inşallah
00 YorumlaBuyu yapaninda yaptiraninda ne bu dunyada nede ahirette nasibi yoktur
00 Yorumla
10 ayKime yaptırdın özelden atabilir misin ben de yaptırmayı düşünüyorum güvenilir birisini arıyorum dönüş yapıp yardımcı olursan çok sevinirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizim manyakmisn sen senin yatacak yerin yok allah idlah ettsin agiretinide mahvetnisn
10 YorumlaMerhaba lütfen kişinin ismini paylaşırmısınuz
00 YorumlaMerhaba, size nasıl ulaşabilirim? Lütfen görürseniz dönüş yapar mısınız? Çok önemli
00 Yorumlayaptiridigin hocanin bana adresi numarasi lazim ne olur bana yardim edin cevap yazin mesajnatin
01 Yorumla- +1 yıl
Buldunuzmu
+1 yıl@muallagulec beni eklermisin ya da mesaj gonderirmisin birsey sormak istiyorum
00 Yorumlasen nasıl bir psikopatsın ya, Allah bizi, sen ve senin yaptıranlardan da yapanlardan da korusun.
00 Yorumla
+1 yılBana ulasabilir misiniz lutfen?
sirf bu konu icin uye oldum. lutfen bana ulasin01 Yorumla- +1 yıl
Buldunuzmu
lütfen bana ulaşsana benzer bir durumu yaşıyorum şu an bir sen yardım edebilirsin bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızzz bende Zeynel eroğlu na büyü yaptırıcam ne dersin hüvenmelimiyim? O adama 5 senelik resmini gösterdim baktı suya bu eskimi dedi burda değişik gözüküyor yenisini gösterdm heh u işte dedi?
01 Yorumla- +1 yıl
ne oldu bende onunla iletişime geçmek istiyorum lütfen cevap ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani nasılda hikaye yazmışsın. Günümüzde büyü yapabilen yok
00 Yorumla- Diğer konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yıl3 ay suren kizlar icin bildigin buyu varmi?
00 Yorumla Hangi buyuyu yaptirdin
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum parasını verdim yaptı kadın
Soran+1 yılTazeliyorsun da ben o kadına kaç Euro saydım turk parasıyla 3bin liraya yakın. Tekrar tekrar yaptıramam. İnşallah etkisi geçmez
- +1 yıl
Hangi medyum Intenet sitesinin linki yok mu
Ha, ha, hu çok komiksin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
Soran+1 yılVicdan azabı çekiyorum ama seviyorum. Kimse onu benim kadar sevemez başkaları uzer onu
büyü günahtır, diğer tarafta acısı çıkar senden
10 YorumlaYaptırdğın büyücüye sor kalıcılık derecesii
06 Yorumla
Soran+1 yılO kalıcı dedi ama ne bileyim tereddüt ediyorum bazen ya geçerse diye
Soran+1 yılÇok üzgünüm ama çok seviyorum evet iyi bişey değil ama nr yapayım
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılÇok heyecanlı naptın tam olarak?
020 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya da yaşıyordum ben onun için turkiyeye yerleştim ama beni terk etti ben de büyü yaptırdım.
- +1 yıl
Nasıl bir büyü?
Soran+1 yılBilmiyorum ki bir kadına yaptırdım adı ne büyünün ya da ne yaptım bilmiyom
Soran+1 yılSadece beni terk etti kapıma kopek gibi geri gelmesini istiyorum dedim ciddi ciddi geldi ve içeri almaynca kapımda yattı
- +1 yıl
Oha
Soran+1 yılAngelina Jolie e benziyorsun çok guzelsin bu arada
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama anlat biraz çünkü çok merak ettim, bir şey mi okudun saçının telini mi götürdün naptın? :D
Soran+1 yılHayır sadece mum verdi bu mumu eriyene kadar yak dedi gittim evde yaktım mum o günden beri kopek gibi yalvarıyor.
Soran+1 yılBen bişey okumadım hiç bişey sadece mum yaktım işte.
- +1 yıl
*-*
- +1 yıl
Bana biri bahsedebilir mi yazabilir misiniz bende ariyorum hoca
- +1 yıl
Ne kadar sürdü peki? Çok çabuk tutmuş olamaz bende bekliyorum ama tık yok hala
- +1 yıl
Ayrıntılı anlatabilir misin ne kadar sürdü neler yaptın
- +1 yıl
@Blackcover özelden yazar mısın sana mesaj atamıyorum
- +1 yıl
@Rengarenkk_1 mesaj atamıyorum sen atarsan cevap yazarım
- +1 yıl
Bana da yazar misin ihtiyacım var
Ne şerefsizsiniz çocuğunuzdan çıkar
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin sevgin yerini nefrete bırakmış
00 Yorumla sen ne içiyorsan aynısından ben de istiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten işe yarıyormu bu büyüymüş falan
010 Yorumla
Soran+1 yılBen faydasını gördüm ama herkese yaptırma çoğu buyucu yalancı düzgün bir araştırma yap herkese guvenme
Cevap sahibi+1 yılYaptırmayı düşünmüyorumda, şöyle bir aklımdan geçirdim, 6 yıldır sevdiğim kız beni severmiydi diye
Soran+1 yılNe biliyim araştır bul işte. Sana vereceğim tek tavsiye herkese güvenme çoğu dolandırıcı
- +1 yıl
bana yardimci olurmusun lutfen?
- +1 yıl
Kime yaptırdınız bana ulaşın
- +1 yıl
Kime yaptırdınız letisim numarası var mi
- +1 yıl
Kime yaptırdın
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de kendime buyu yaptircam ya.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılakil fikir falan isticem. basicam parayi yaptircam
Soran+1 yılAhhaja
+1 yılbeyler bayanlar dalga geçmeyin sizede büyü yapar.
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah :)
+1 yılAllah ıslah etsin seni.
00 YorumlaDiğer konusunda 9b cevap paylaştı. Büyü yaptiran lanetlenir biliyormuydun
10 YorumlaDiğer konusunda 555 cevap paylaştı. Gunahi cok buyuk buyuye inanirim ama gunahi cok
00 Yorumla
+1 yılKime yaptirdin kiz banada lazim o hocadan
03 Yorumla
Soran+1 yılTelefonlara pek cevap vermiyo ki
- +1 yıl
Bana özelden yazar mısınız çok zor durumdayım bende yaptırıcam
- +1 yıl
@yağmurperisi siz bulabildiniz mi?
1 yılÇok zor durumdayım ben de kime yaptırdınız
00 YorumlaKime yaptırdın acaba
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi