3 gün önce falan yaptırmaya başladım. Özellikle bugün sanki içim içime sığmıyormuş gibi bir his var midemde ve kalbimde. Ek olarak kalp atışlarım daha hızlı sanki. Büyünün etkili olmaya başladığının işareti mi bunlar? Sadece bilgisi olanlar yazsın nasihatleriniz umrumda değil.
300tl. Malatya’da herkesin bildiği iki hoca vardı onlara gidiyordum onlar yıldızname dua falan yapabiliyorlar. Bi türlü olmayınca bana bu şeyhin numarasını verdiler.
Sadece hüddamı olan bi arkadaşım var bi iki şey biliyor diye kendini senin gibi medyum sanıyor. Yazık çok üzülüyorum sizin gibilere. Böyle hocalar dururken sana b*k yemek düşer
Büyü ile birini etkilemeye çalışan aciz olan sen mi diyorsun bana bunu. 300 liraya büyü değil bakım bile yapmaz havasçılar. Boş konuşuyorsun içindeki bu öfke merhametsizlik saygısızlık senin ruhuna işlemiş yakında musallat kapıp neler olduğunu anlamaya çalıştığına nasl bir aptallık yaptığını çok iyi anlayacaksın aciz insan. Senin gibi birisi anca büyülerle etkileyebilir zaten bir insanı.
Ne kadar zavallı olduğunu kendin anlatmışsın. Havasçıları falan biliyorsun bakım fiyatlarını biliyorsun ama hiç büyü yaptırmadın öyle mi? Seni iyi dolandırmışlar internette ohhhh ellerine sağlık onların ya
Senin gibi aciz insanlar büyüye bulaşır ben sadece ilim sahibi biriyim. Büyü bozarım onlar yapar ben bozarım. Allah sizin gibileri helak etsin. Ki edecekte. 300 lirayla sadece fotoğraflarla hiç bir büyü yapılamaz. Büyünün materyalleri olmadan hele ki aşık etme büyüsünde karşı tarafa bir şey yedirilmeden içirilmeden bir büyü yapılamaz. Anne ismi ile doğum tarihi ile fotoğraflarla sadece bakım yapılabilir. Sizin gibi asalaklarda parasını kaptırır böylelerine. Sen ne kadar karakter yoksunu birisin ki büyüyü yaptırmışsın kendi başına kimse seni sevemez hislerim bunu o kadar net söylüyor ki.
Dolandırıldığımı düşünmüyorum. 300tl benim için para bile değil. İnternetten falan bulmadım herkesin tanıdığı yaşlı bir hoca. Adet kanı falan hikaye. Bi deli kuyuya taş atmış sizin gibi mallar da anca onu konuşur
Ben pdr öğrencisi olarak spritüel şeylere inanmazdım ama medyum bi arkadaşımla tanışınca inandım çünkü insanların o an ne yaptıklarına baktırıp sonradan teyit ettirdim. Siz hayatınızda böyle şeyler yaşamadığınız için inanmamanız doğal yadırgamadım. Ama bi kız bi erkek nasıl işsizseniz gece gece birbirinizi etiketleyip burada konuşuyorsunuz allah hayat versin size inş
O etiketin sebebi aslında tam düşündüğünün tersi bir yaşanmışlıkla alakalı , senin gibi aklını bunlara yorup bunlardan ümit bekleyen insanları konuşup bunun üzerine etiket yapacak kişi değilim. Duan icinde Allah razı olsun diyorum. Benimde sana duam içine bir nevi olsun hidayet verilmesi adına.. Sana bol umutla beklemeler.
İnternetten dolandırıcı bulup para kaptıracak kadar malsanız bu benim sorunum değil. Reklam yapan site açan kişiler dolandırıcıdır zaten. Siz bu beyinle neden bu işlere girip bi de millete akıl veriyorsunuz
Senin kendine kullanıcak aklın yok bide bize akıl verme çok rica ediyorum ya. Öyle şeylerle uğraşan insanlar değiliz diyorum hâlâ dolandırılan malsınız diyorsun
Üstte neden yaşanmışlık yazdın o zaman s*lak karı. Bu işlere girmediyseniz niye g*tünüzden element uyduruyorsunuz o zaman? Şu tipe bak 40 yaşına gelmişsin çocuğun yaşındakilerle laf yarışına giriyorsun git koca bul annen ölmeden
Sence kim şu an koca bulmak derdinde gibi duruyor? Ayrılma ve bağlama büyüsü yaptıran senmi? Yoksa benmi? Senin gibi beyinsiz bir çocuk nasip etmesin kimseye. Üslup desen yok , beyin desen hiç kalmamış.
Hayatınızda hiç sevilmediğiniz ne kadar da belli. Bi ilişkinin bitmesi güzellikle alakalı değildir. Stresli dönemde olduk ve kötü şeyler yaşadık bitirmek zorunda kaldık. Ve siz zavallılar gibi 30 yaşıma kadar bekar kalmam emin olun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tamamen psikolojik
Öyle olacağına inandığından
Böyle hissediyirsun
Sen önce Türkçe öğren ergen
Tamam bayan bilye
Bilge
Cin ve Şeytanın Musallat Oluşunu Tarif ettin
Büyü yaptırınca yaptırana da yapılanı da Bunlar Musallat oluyor
Sizin ki tamamen piskolijik din dersi vermemizi istemiyorsun ama bunu söylüyorum yakında daha da pir pir atar dolandirildiginuzi anladıktan sonra
Ne büyüsü yaptırdın peki?
Havasci birine mi gittin yoksa netten bulduğun kişiye mi yaptırdın
Havasçı bir şeyh
Kaça yaptı
300tl. Malatya’da herkesin bildiği iki hoca vardı onlara gidiyordum onlar yıldızname dua falan yapabiliyorlar. Bi türlü olmayınca bana bu şeyhin numarasını verdiler.
Nasıl yaptı büyüyü peki
Ne sorguya çektin ya. Ne bileyim nasıl yaptı yanında değildim. Fotoları anne isimlerini attım yaptı
Yedirmeden içirmeden giydirmeden büyü tutmaz. Tutacak olan sana olur. Musallat kaparsın yakında.
70 yaşındaki şeyh bilmiyor 25 yaşındaki sen biliyorsun her şeyi aynen
Yaşa ve gör.
Sadece hüddamı olan bi arkadaşım var bi iki şey biliyor diye kendini senin gibi medyum sanıyor. Yazık çok üzülüyorum sizin gibilere. Böyle hocalar dururken sana b*k yemek düşer
Büyü ile birini etkilemeye çalışan aciz olan sen mi diyorsun bana bunu.
300 liraya büyü değil bakım bile yapmaz havasçılar.
Boş konuşuyorsun içindeki bu öfke merhametsizlik saygısızlık senin ruhuna işlemiş yakında musallat kapıp neler olduğunu anlamaya çalıştığına nasl bir aptallık yaptığını çok iyi anlayacaksın aciz insan. Senin gibi birisi anca büyülerle etkileyebilir zaten bir insanı.
Ne kadar zavallı olduğunu kendin anlatmışsın. Havasçıları falan biliyorsun bakım fiyatlarını biliyorsun ama hiç büyü yaptırmadın öyle mi? Seni iyi dolandırmışlar internette ohhhh ellerine sağlık onların ya
Senin gibi aciz insanlar büyüye bulaşır ben sadece ilim sahibi biriyim. Büyü bozarım onlar yapar ben bozarım. Allah sizin gibileri helak etsin. Ki edecekte.
300 lirayla sadece fotoğraflarla hiç bir büyü yapılamaz. Büyünün materyalleri olmadan hele ki aşık etme büyüsünde karşı tarafa bir şey yedirilmeden içirilmeden bir büyü yapılamaz. Anne ismi ile doğum tarihi ile fotoğraflarla sadece bakım yapılabilir. Sizin gibi asalaklarda parasını kaptırır böylelerine. Sen ne kadar karakter yoksunu birisin ki büyüyü yaptırmışsın kendi başına kimse seni sevemez hislerim bunu o kadar net söylüyor ki.
Aynen aynen 25 yaşında KizlarSoruyorda takılan ilim sahibi biri 🖕🏻🖕🏻🖕🏻 al bak orta parmağım daha ilim sahibi
Tamam küçük ergen aciz insan. Sana hiç bir şey denmez zamana yazık senin gibilerle konuşmak. Hadi ateşin bol olsun öteki dünyada.
İlim sahibi olmak istiyorsan önce Türkçe ilmini öğrenmekle başla. Anadilini yazamayan biri neyin ilmini bilecek a. mk
Geçmiş olsun kanka dolandirildin.
Kime yaptırdınız, numarasını verir misniz bana lütfen ulaşın bana çok acil
Allah Tan Akıl Sağlığı Diliyorum.
Allah Tan Sağtürk
Sizin Gibilerinin Yaşamaya Hakkı Yoktur.
@OlamazMıKardeşim
Neye bulaştığını bilmiyor
Bu kim abla sevgilin mi
Adet kanıyla mı yaptırdın büyüyü
Yoo. Havas ilmiyle uğraşan bir şeyhe yaptırdım
İyi bari dolandırılmışsın
@OlamazMıKardeşim 😄
Dolandırıldığımı düşünmüyorum. 300tl benim için para bile değil. İnternetten falan bulmadım herkesin tanıdığı yaşlı bir hoca. Adet kanı falan hikaye. Bi deli kuyuya taş atmış sizin gibi mallar da anca onu konuşur
Bunlarla uğraşırken sen kendini çok zeki felan mi buluyorsun ki 😄
Ne diyorsan öyle olsun, sevilebilmek için büyüye ihtiyacı olacak kadar aciz bir insanla münakaşa etmeyeceğim.
Ben pdr öğrencisi olarak spritüel şeylere inanmazdım ama medyum bi arkadaşımla tanışınca inandım çünkü insanların o an ne yaptıklarına baktırıp sonradan teyit ettirdim. Siz hayatınızda böyle şeyler yaşamadığınız için inanmamanız doğal yadırgamadım. Ama bi kız bi erkek nasıl işsizseniz gece gece birbirinizi etiketleyip burada konuşuyorsunuz allah hayat versin size inş
O etiketin sebebi aslında tam düşündüğünün tersi bir yaşanmışlıkla alakalı , senin gibi aklını bunlara yorup bunlardan ümit bekleyen insanları konuşup bunun üzerine etiket yapacak kişi değilim. Duan icinde Allah razı olsun diyorum. Benimde sana duam içine bir nevi olsun hidayet verilmesi adına.. Sana bol umutla beklemeler.
İnternetten dolandırıcı bulup para kaptıracak kadar malsanız bu benim sorunum değil. Reklam yapan site açan kişiler dolandırıcıdır zaten. Siz bu beyinle neden bu işlere girip bi de millete akıl veriyorsunuz
Senin kendine kullanıcak aklın yok bide bize akıl verme çok rica ediyorum ya. Öyle şeylerle uğraşan insanlar değiliz diyorum hâlâ dolandırılan malsınız diyorsun
@aisee bu kadarı yeterli
Üstte neden yaşanmışlık yazdın o zaman s*lak karı. Bu işlere girmediyseniz niye g*tünüzden element uyduruyorsunuz o zaman? Şu tipe bak 40 yaşına gelmişsin çocuğun yaşındakilerle laf yarışına giriyorsun git koca bul annen ölmeden
Sence kim şu an koca bulmak derdinde gibi duruyor? Ayrılma ve bağlama büyüsü yaptıran senmi? Yoksa benmi? Senin gibi beyinsiz bir çocuk nasip etmesin kimseye. Üslup desen yok , beyin desen hiç kalmamış.
Abla ben niye koca arayayım elimi sallasam ellisi? Ben aşık olduğum adamı istiyorum senin gibi Evde kalmış bi hayatsız değilim
Elini sallarken aşık olduğun sana bakmamış ama? Allah senin gibi bir beyin yoksunu nu o adamdan korusun.
Aşık olduğum dediğin adam seni bir başkasına mı tercih etti yani?
Anlamak için soruyorum ellini salladığında hangi 50 kişiyi elde ediyorsun tam olarak? Biçimlerini tarif edebilir misin?
Sosyal medyada aldığınız abaza mesajları sizin için sayısal üstünlük olarak mı görülüyor?
Hayatınızda hiç sevilmediğiniz ne kadar da belli. Bi ilişkinin bitmesi güzellikle alakalı değildir. Stresli dönemde olduk ve kötü şeyler yaşadık bitirmek zorunda kaldık. Ve siz zavallılar gibi 30 yaşıma kadar bekar kalmam emin olun
Senin gibi biriyle aynı yönde yürüsem bende yol değiştirirdim emin ol.
Evde kalmak la ilgili bir fobi felan mı oluştu sende iki lafından birisi o?
Lütfen ulasirmisin bana
@Denizcanerr neyine ulaşacak ya? Uzak durun kızım, ateşle oynuyorsunuz.
Kim yaptı büyüyü.. ? hangi hoca üfledi?
Kesin etkili olur senin cehenneme girmen konusunda
Cehenneme hoş geldin