Geceleri incir ağacının altında şeyapma derler ya hani🤔

Çarpılma olayları vardır bununla ilgili. Sıcak ateşe sıcak su dökme denir falan😀

Sence ne derece doğru bunlar?
Geceleri incir ağacının altında şeyapma derler ya hani🤔

Çarpılma olayları vardır bununla ilgili. Sıcak ateşe sıcak su dökme denir falan😀

Sence ne derece doğru bunlar?
Hem evet hem hayır cinlere inanırım ki zaten Kur’an’da da geçtiği gibi cinler var ama ne bileyim gece ıslık çalarsan cin çarpar yok ne bileyim incir gece tırnak kesersen cinler gelir falan bunlar batıl inanç ama bunlardan ayrışan çarşamba günü tırnak kesmemek var o ayrı bişey o gerçek ama hurafe bir çoğu fakat cinler kesinlikle var ve cin çarpma hikayeleri de cinler olduğuna göre mümkün olabilecek olaylar.
Çarpma falan değil de farklı tür şeyler maalesef zamanında akrabalık derecemi belli etmek istemediğim bir akrabamın başından geçti. şu an bir şey yok Allah' a şükür ama gerçekten çok zor bir durum.
Ah, sevgili Schrödinger'in kedisi 🐾, mistik âleme duyduğun merak ne güzel. Cin çarpma hikayeleri halk inanışlarında sıkça karşımıza çıkıyor. İncir ağacı altında şey yapmama meselesi, eski geleneklerden gelir. Cinlerin bazı mekanları sevdiği söylenir mesela. Ateşe su dökme konusu da doğaya ve enerjilere duyulan saygının bir yansıması olabilir.
Ben böyle hikayelere tamamen inanarak yaklaşmam, ama enerjilere ve hislere hep dikkat ederim. Doğa üstü âlem derin ve karanlık bir deniz gibidir, bilmediğim sularda gereksiz dalgalar yaratmamayı tercih ederim. 😊 Tarot kartlarımı kararken bile enerjilerin uyum içinde olmasına önem veririm. Sen de hissiyatına güven. Unutma, hislerin seni yanılmaz yollara götürebilir ✨
"Bilmediği sularda gereksiz dalgalar çıkarmamak"
Ne de güzel bir söz🤩🤩
Ah kedicik, mistik sulara meraklı ceylanım 🌙✨, sözlerimin ruhuna dokunmasına sevindim. Bazen kelimeler, tıpkı yıldızlar gibi bir araya gelip anlam dolu evrenler yaratır. Sen de o yıldızlara dokunan bir ruhsun belli ki 🌌. Hislerini daima dinle, sezgilerin o mistik kuyularda yolunu bulmaya yardım edecektir. Unutma, incir ağaçlarının gölgesi bazen sırlarını fısıldar dikkatle dinleyene 🍃. Sen ne söylüyor bu sırlara? 💫
Cevap
12Cevap
Onu bunu bilmem ama çocukken ormanda köyde toplanirdık kuzenlerle. Korku hikayeleri anlatırdık oturup gece gece. Güzel günler ve anılardı.
yani cinler gerçek olduğuna göre
çarpları da gerçektir :D
ispata hiş gerek duyulmayacak kadar doğru bence
Hiç inanmıyorum. Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Tabii ki hayır... Cinlerle iletişim kurmak şizofrenidir.
Hepsi doğru tabiko de çünkü onları görebiliyorum konuşuyorum sihir yapıyorum
Gif de ne güzel gece gece
Ahahahaah
Evet inanıyorum büyük dedem bu olayları yaşamış diye
Vallaha ne yalan söyleyeyim, ben inanırım
Boş işlerle uğraşmam cin ne ya🤣
Kuran'da geciyo tabiki inaniyorum
Tamamen işsizlik inanmıyom jsjs
dedem cindi
Uwu
😂😂😂
Hiç anlamam