Tarot baktırdıktan sonra sevdiğim çocukla aram bozuldu. Eskiye nasıl döncez (Biraz uzun oldu ama iki dakikanızı ayırın lütfen)?

Ben bu çocuğa yanlışlıkla gülümseyince çocuk baya peşimden koşmuştu. Ama ben yüz vermedim daha bir ilişkiye hazır olmadığım için ama bu çocuk hiç pes etmedi. 1,5 aydır hep aynı istekle karşımda duruyordu. Düzgün de bir çocuktu. Bende şans vermek istedim ama nasıl vereceğimi bilmiyordum... Neyse işte tiktokta önüme çıkan kolektif Tarot açılımlarını ben izlemeye başladım ve izledikten bir hafta sonra çocuk bana soğuk yapmaya başladı. Bildiğin görmezden geliyor beni. Sadece uzaktan izliyor.( Bu arada izlediğim tarotlar in neredeyse hepsi bizi anlatıyor du) Bugünde önüme bir video çıktı kızda aynı şekilde Tarot ve fal baktırıyotmuş ve çok güzel giden ilişkisi bitmiş. Sizce de tarotlarla ilgisi var mıdır ya da varsa ben bu çocukla nasıl eskiye dönücem?

Tarot baktırdıktan sonra sevdiğim çocukla aram bozuldu. Eskiye nasıl döncez (Biraz uzun oldu ama iki dakikanızı ayırın lütfen)?