Kişilik & Karakter Çocukluğunu özleyen var mı? Hadi biraz geçmişe gidelim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazen böyle aklıma geliyor sigarayı yakıp gözlerim doluyor... Çok güzeldi be... Çocukluğunu özleyen var mı? Hadi biraz geçmişe gidelim? Cevapla Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hiç özlemem ama kuzenlerle takılmayı severdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Vay be kral eskiye götürdün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla öyle... Çok özlüyorum ya. Yorumla
SertAsskerr Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Evet keşke hep çocuk kalsaydık 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O atmosfer o hisler hep yok oldu... Yorumla SertAsskerr +1 yıl Evet şimdi dostluklar arakadaşlıklar komşuluklar bitti sevgi saygı kalmadı Yorumla Soran +1 yıl Dimi önceden ramazan aylarında bütün mahalle tek bir eve gelirdi. Yorumla SertAsskerr +1 yıl Evet şimdi karşı komşunu bile tanımıyon Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç özlemem ama kuzenlerle takılmayı severdim
Anlıyorum
Vay be kral eskiye götürdün
Valla öyle... Çok özlüyorum ya.
Evet keşke hep çocuk kalsaydık
O atmosfer o hisler hep yok oldu...
Evet şimdi dostluklar arakadaşlıklar komşuluklar bitti sevgi saygı kalmadı
Dimi önceden ramazan aylarında bütün mahalle tek bir eve gelirdi.
Evet şimdi karşı komşunu bile tanımıyon
Aynen öyle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!