havalı bi tip ben de havamı bozup yzmak istemiyorum ama çok tatlıs
bunla geçen yaz biraz konusmustuk sonra snap istedi konu orada bitti daha konusmadık simdi storymi beğenmis🥶 sma kedi paylasmıstım of sanırım o da öok seviyo hep paylasıyo elimde bi bu bilgi var
nasıl yazması sağlanır ya ilk defa böyle bisi istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sende kendimi gördüm… bekleme bana kalirsa hazır hikayeni begenmisken bildigin baska yardım kampanyasi var mi kedilerle ilgili seklinde sohbete gir. eger konusmazsan buyuk ihtimalle pisman olucaksin
sürekli camide kedi fotosu atıyo ben de cami kedisi attım onu beğenmis kampanya değil yani😭
sma kedi yazmissin😁 ımm neyse o zaman şey yazarsın “selamm” klise ama gecerli
yani fotoda kedi var anlamında yazmıstım selam yazmak da istemiyorum istese o yazardı😭😭😭😭 demekki istemiyo
en son sen goruldu atmissin ve o hikayeni begenmis. flort satranc gibidir hamle sirasi sende.
Snap istedi diye bitirmek nedir aq çıkın su sosyal medya kafasından ha
@okanerdogan09e of snap istedi diye bitmedi snap istedi yazdım sanırım ondan sonra bisi yazmadı y da tamam falan yazdı yazıcak bisi bulamadığım için kaldı öyle
direk gir mesajlara yaşıyonmu sen ya yaz
of utanıyorum ya sevgilisi falan varsa bi de yazarsam da nasıl devam ettiricem bilmiyorum
bilinmemezlik daha kötü gir yaz.
evet derse ne diycem
helvanı yemedim nerelerdesin diye gir konuya sonra ondan kısa kısa cevaplar geliyorsa bam diye vur ben senden hoşlanıyorum diye onada s4lacakca cevap verirse vur tekmeyi gitsin.
boş ver yenisini bul
baska birinden hoslanmıyorum o olması lazım
Olmuyorsa zorlama
hiç zorlamadım ki konu biticek gibi olunca görüldü atan bendim sanırım keske o zaman zorlayıp uzatsaydım sohbeti
Belki şu an başka kollarda
olabilir iste