Merak ediyorum astral seyahatte ne oluyor nasıl oluyor. Hissi ve nasıl etkilediği normal yaşamı.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya benim bildiğim yapılması çok riskli zaten herkes yapamıyor ve ruhun başka yerde oluyor diye biliyorum ama ölüm riski var
Ölen ruhlar acaba astral olarak geziyor olabilir mi?
Onu hiç bilmiyorum sen neden yapmak istiyorsun
Yok ben yapmak istemiyorum çocukken bir şey yaşadım astral seyahatle ilgili ondan merak ettiğim için sordum :)
Ne yaşadın özel değilse merak ettim
Çok garip bir andı normal bir şekilde orta okul zamanımda yaşadım hala unutamıyorum o zaman yağmurlu bir gündü eve gelmiştim telefonumdan son ses müzik açıp yatağıma uzanmıştım.
Tavana bakıyordum gözlerimi kapatmıştım sonra bir anda dünyanın garip bir yerindeydim çok tarifesiz bir andı
Uyumuyordum sorun şu ki nerde olduğumu bile bilmiyordum ruh mu demeliyim bilmiyorum çok garipti geziyordum adeta sonra adlandırmak istemeğim bi olay oldu Yağmur yağıyor o bulunduğum yerde annemin yanındaydım annem yağmurlukla mutlu duruyordu sonra şimşek çaktı
Allah Allah gerçekten garip bir anmis birine falan anlattın mi peki yani istemeden astral seyahat yapmışsın anladım kadariyla
Ve bedenimin yanına gittim ordan ona bakıyordum dümdüz yatıyordum çok korkmuştum bedenime dokundum sonra bir şey beni tuttu bedenime girmemi engelliyordu ama onun olduğu tarafa dönemiyordum biri adeta dönme diyordu bana ama kim ne bilmiyorum sonra zar zor girdim bedenime ve aylarca düzgün uyuyamadım yağmurlu günlerde hala adam gibi uyuyamam çok korkunç bir andı
Sonra annem eve geldi ve bana fotoğraflarını gösterdi nasıl diye ve ben o an onu görmiştüm çok korkmuştum öylr bi andı
Yan etki yapmış o zaman yani bu tarz şeyler zararlı diye de biliyorum zaten ondan ölüm riski var ailene ya da birine anlattın mi peki
Yok çevremde astral seyahat yapan ya da bilen yok bi eşime anlattım oda çocukken yaşamış garip nir olay ondan bende başka yaşyanlar var mı diye sormak istedim
Anneme söyledim oda bana garip baktı besemele çek dua oku öyle yat dedi ama zordu uyumam açıkcası
Anladım peki o an istemedne mi bi yere gittin isteyerek mi
O garip bi yerdeydim il gittiğim yerde sonra korktum bedenime gitmek istediğim zaman gidebildim boş boş gezindim o anki şokla
Anladım bende yaşamak isterdim ama riskli işte
Ama çok saçma bir ana şahit oldum o zaman pek anmak istemiyorum yani onu es geçiyorum anlatırken
Tek bir şey söyleye bilirim eğer bedenine giremezsen boş ruh giredebilir ya da seni zorla orada tutabilirler öyle bir an yok yani
Anladım peki bide lucid rüya demişler onu biliyor musun şöyle bu ara kendimi kötü hissediyorum böyle şeyler aslında iyi gelebilir diye düşünüyorum ama
Onun için şu tavsiyeyi verebilirim sana
Gördüğün rüyaları yaz not et ve yerleri asla unutma rüyaların hep bir birine bağlı zamanla rüyalarına alışırsın ve uyumadan önce say uykuya dalana kadar rüyaya girdiğinde rüyadayım ben de uyanmak istediğin zaman uyumadan önce kendine bir şifre belirle sayarkende sayıkla örnek veriyorum 14 dediğimde uyuyanıcam de sonra rüyanı istediğin şekilde yönetirsin ve sonunda onu söylediğinde uyanırsın hepsi bilinçli okur
Kontrol altında tutmam zaman alır ama yaparsın çok kolay gelicek dediğim gibi
Nasıl saycam mesela uyumadan 10 dicem ve sonra 10 diyince uyancam mi dicem ve bunu sen yaptın mı yaptıysan nasıl bir duygu
Yaptım bir şey diyimi uyanmak istemiyorsın yani o rüyada her şeye sahip oluyorsun bir sürü an bir sürü şey
Mesela o an ben sevdiğim çocuğu görmek istiyorum bunu nasıl yapcam hayal edip düşünürsem devamı gelir mi yer falan belirlesem
Yani şöyle düşün sayıyorsun uykuya dalana kadar gözlerin kapalı bir şekilde tavana bakarcasına düz yatıyorsun ve o sırada nasıl bir şey olucağını yavaşça hayal ediyorsun ve rüyaya giriyorsun yavaş bir şekilde rüyada olduğunu hep hatırla ama o zaman yönete bilirsin
Tabi ama her hangi bir rüya görsen bile rüyanda ben rüyadayım şu an diyip yönetimi ele alırsan o çocuğu yine görebilirsin
Rüya içinde ben rüyadayım dediğin zaman örnek veriyorum oğuzhan adınsa biri var sen o sırada ben rüyadayim dediğinde oda otamatik değişiyor
Anladım teşekkür ederim gerçek hayatta mutlu olamıyorum bari rüyada olayım:))
Korkunç bi halde alabilir ama korkma sakin kalıp kendini dinginleyip ben şu an buradayom bi kafede örnek veriyorum sevdiğim çocukla diye bilirsin
Niye canım gerçektede olursun takdiri illahi
Yok korkmam ama şöyle dim ne istesem olmuyor hayatta bari rüyada mutlu olayım
Yaşam zor ama emin ol kolaylaşır inancını kaybetme eğer sevdiğin ile olmuyorsa Allahın belkide senin için daha güzel bi planı vardır öyle düşün Rabbim güzelini verir gönlüne göre veriri umarım :))
Umarımm ama çocuğa cidden takıntıliyim çocukta bana umut verdi şu an engelledi içten içe çok üzülüyorum:((
Takıntı yapma bir şey elde edemezsin hayatını yaşa neden engelledi bilmiyorum ama ümit verdiyse karakter olarak iyi değildir başkalarınada yapmış olabilir canın sıkılırsa konuşmak istersen dinlerim
Ya aslında olabilir bu ara cidden kendimi kötü hissediyorum özelden yazsam olur mu
Tabikii
Gizlilikten çıktım yazabilir misinn
X yetersiz dedi
Takip attımmm
Kabul ettimm
Yazamıyorum ben sen yazabiliyorsa. Yazar mısın? :(
Yazdimm
Astral seyahat sıkıntılı olduğu için lucid rüya yöntemine yöneldim.
Astral Seyahatte ölüm riski var mı?
Arafta kalma riski var diye biliyorum.
Astral seyahatte boyutlarda gezilmiyor mu? Yani arafta kalmak kolay olmamalı bence bilmiyorum açıkcası
Güvenli yol olan lucid rüyayı dene, boş ver astrali ")
Ya ben denemek istemiyorum açıkcası garip bi olay yaşadım ve başkaları yaşamış mı merak ediyorum
Defalarca kez şu an hazırlanıyorum yeniden çıkacam bı arkadasim var hatta ,71 yıl önce öldü
71 yıl önce öldü mü?
Evet. Astral seyahat öyle biseyki orada zaman , ölüm yok , perdeler kalkıyor orada tanıştığım arkadaşım 1944 te ölmüş, memur
Peki arafta kalmıyorlar mı tehlikeli olmuyor mu? Sonuçta gerçekte bi ölüm var nasıl oluyorda astral seyahatte oluyor 1944 de ölmüş bir adam?
Riski bu zaten. Astral seyahat esnasında ölürsen arafta kalıyorsun çünkü hem varsın hemde yoksun, onun başına gelen bu
Astral seyahat esnasında öldüğü için arafta kaldı
Bu tip çok kişi var ama benim samimiyet kurduğum tek kişi o ama onlarda tam insan havası alamıyorsun , arafta kalanlarda
İnsanlar ama aynı zamanda değil gibiler , ölümün soğukluğu ve hayatın varlığı aynı anda vücut buluyor onlarda
Onun insan olduğuna emin misin
Öyle olduklarını söylüyorlar
Yani öyle olmaya bilirler diyorsun
Nasıl astaral sehayat yapıyorsun
Anlamak zor , kendim gibi yaşayan kişilerlede karşılaşiyorum onlar normal , ölüler normal değil
Sebebi muhtemelen ölmüş olmaları ama aynı zamanda ölmedi ler
Ölüm bildiğimiz gibi bişey değil, astral seyahate çıkarsan demek istediğimi anlarsın
Nasıl çıkıyorsun astral seyahate
Zor değil ama ilk denemede başaramamıştm. Vücudunu gevşet. Yaklaşık bir yirmi dakikayı uygun şekilde gevşeyerek geçir. Ayaklarındab başlayıp yüzünden ve başının tepesiyle biten her kas grubundan buhar çıktığını hayal et. Sonra, vücudunun tamamen uykuda olduğunu ve zihninin uyanık, sakin ve berrak olduğunu fark et. Önünde yukarı doğru yüzen bir tüy hayal et (ya da uzanıyorsan, tüyün yavaşça yukarı doğru yüzdüğünü ve fiziksel bedenindenbuzaklaştığını hayal et). Özünün bilinçli farkındalığının, sanki tüy sıcak bir hava akımında daha da yükseğe tırmanırken tüye biniyormuşsun gibi tüyle birlikte yükselmesine izin ver. Tavandan ve evinin çok yukarısından bu göksel yolu takip et, daha da yükseğe tırman, bulut tabanını geç ve yukarı doğru göklere doğru ilerle. Bu tür bir his-görselleştirme sana ilk deneyimlerini yaşatir ancak korku etrafından dolaşmanı gerektiren bir engel olacak , gözü gördüğünde korkma göz çoğu kişiyi korkutur bazılarını öldürür.. kendine inancın olursa Sürecin korkusu seningeri tutacaktır merak etme. Doğal sürece güven kendine güven ve fiziksel boyuttan ayrıl , olanların ve olmayanların boyutuna gir , perdenin arkasina
Oha ne kadar uzun ve dolambaçlıymış
O zaman soru sorucam sana tabi cevaplamak istersen yoksa zorunda değilsin
Ben isteğim dışında yaşadım bunu ama göz yoktu bedenim vardı be garip bi kaç yer kişi bir sürü şey diye bilirim tramva olarak kaldı oda şunun yüzünden
Bir varlık gördüm ama tam değil
Yani nasıl desem bilmiyorum bedenime girmek üzereydim ve beni tuttu kolumdan zorla çok uzundu ona dönemiyordum biri bana adeta dönme diyordu cesaret edemiyordum
Yok bizim akbil var😂😂😂😂
Benimde var ldleşdmf
öyle fakirler astral seyahat yapar😂😂😂
Yıllarca uğraştım sadece 2 defa yapabildim
Nasıl yaptın
Neredeydin
Coo uğraştım yapılması zor sabır istiyor nereye gittim merak ettiğim yerlere ama riski var mı var ama riskli olması zaten seni yapmaya zorluyor zaten
Bende yaptım ama isteğim dışında
Ondan nasıl yaptın diye soruyorum nasıl olduda astral yapmış oluyoruz
İstem dışı olmaz ki yanlışın olabilir mi kabus rüya veya bilinç altı yarı uyanık rüya görmüş olabilir misin
Yok gerçekten istemiyordum yapmak ve yaptım gerçekten
İlk kabus demek istedim hatta reddetim zamanla ama astaraldi çünkü çok garip şeyler gördüm
Bazılarını anmak istemiyorum okuldan gelmiştim orta okuldaydım o zaman yağmurluydu hava hiç unutmam telefonumla son ses müzik açmıştım annem işeteydi bende eve yeni gelmiştim uzanıyordum tavana bakıyordum sonra gözlerimi kapadım
Bir anda saymaya başladım düşünmüyordu. Sanki düşünemiyordum bir insan nasıl hiç düşünmezki o an düşünmüyordum sonra
Bi yerdeydim ama ruh gibi bir şeydim uzak bi yerdeydim orada insan yerleşim hiç bir şey yoktu sonra gökyüzüne baktım çok korktum sadece yağmur yağıyordu ama Yağmur demeye bin şahit annemi andım korkudan annemi izliyordum onu aradım ve bulmuştum ama çok hızlı olmuştu sonra anneme bakıyordum ama o beni görmüyordu sanki o bendende ben ise görünmezdim annem bi yağmurluk giymişti sonra görünmez olduğumu sandım panik yaptım ve bedenime gittim bedenim hala aynı şekilde duruyordu oda ise kararmıştı güneş gitmişti nasıl oldu demeye kalmadan bedenime girmek istedim sonra bi varlık tuttu beni kolumdan
Çok korktum o an biri bana adeta dönme diyordu ve nem o şeyin elini kol kısmını gördüm az bir şey ben dönmek istedim ama dönemiyordum çok garip bir andı ve o şey asla bedenime girmeme izin vermiyordu ağladım o an ve bi şekilde bir şey geçti bi konuşma aramızda tam hatırlamıyorum bir şey dedim ve hafifçe saldı kolumu ve direk bedenime girip uyandım bir daha uyuyamadım aylarca adam gibi
Yağmurlu havalarda hala uyuyamam
Benim bildiğim kadarıyla bu astral seyahat değil bu yarı uyanık kalıp uyumak kötüdür ve zarar verir insana 3 harfliler yüzünden olur ama yine de sen bilirsin geçmiş olsun umarım hızlıca geçer hayatından
Ya orada gördüğüm insanlar vardı
Nasıl desem yönetiçi insanlar
Hepsi oturmuştu bi yere ve sanki dünyanın sonunu konuşuyorlardı yani saçma geliyor belki dediğim ama onlar o zaman bir şeyden bahsediyordı ve ben anlamadım küçüktüm bazıları şu an hala hayatta bazılarını daha önce görmedik bile yani saçma belkide dediğin gibidir belki neyse sağol dinlediğin için yinede
Yaptım
Nasıl yaptın
İstemsiz oldu uzun hikaye
Hım anladımm
ben inanmıyorum ona
İlgilenmiyorum yansın her sey
Yaptım