AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
olumlu düşün bence,,,.
Olumlu olan bişey yok hayatımda
Bilmiyorum biraz kendinden bahsedersen durumunu teşhis ederim
Mesela hayatımın aşkını buldum sandım nişan taktım ilk fırsatta nişanım atıldı atılma sebebi kıralık ev istedim için sebep degıl bahane ettiler nişanlım evlenip ayrılmış ve karısı tarafından aldatıldığı için ayrılmış evliliği 1ay sürmüş onun için öyle biriyle oldum mutlu eder dedım ve ihanetin afı olmadıgı için asla birdaha o kızın yüzüne bakmaz dedım demez olaydım şu an takıpleşiyorlar konuşuyorlar mı bilmiyorum ama bn çok bir tuhafım
hata yaptın onu affederek bikere ihanet eden hep ihanet eder hiç mi ders almaz insan yaa
Konuyu yanliş anladın o bni aldatmadı eskı eşı onu aldattı ve ayrılmışlar bız nişan taktık ayrıldık şu an işte gram dan takıpleşiyorlar
Tamam sonuçta bi yaşanmışlık var ortalıkta insan daha önce birlikte olduğu insanı unutmaz 👍
İhanet in afı olur mu ne kadar yaşanmışlıklar da olsa
Asla affı olmaz çünkü aynı kişiyi affedersiniz bu ihaneti tekrarlayabilir
Ozmn eğer onunla bir ıletışimi vs bır bagı varsa onu yıne aldatacak
zaten
Hmmm ve yıne uzulecek
yaşadığın bir şey etkilemiştir elbet
Mesela hayatımın aşkını buldum sandım nişan taktım ilk fırsatta nişanım atıldı atılma sebebi kıralık ev istedim için sebep degıl bahane ettiler nişanlım evlenip ayrılmış ve karısı tarafından aldatıldığı için ayrılmış evliliği 1ay sürmüş onun için öyle biriyle oldum mutlu eder dedım ve ihanetin afı olmadıgı için asla birdaha o kızın yüzüne bakmaz dedım demez olaydım şu an takıpleşiyorlar konuşuyorlar mı bilmiyorum ama bn çok bir tuhafım
rahatlık batması sendromu
Ayn çok rahatım 😏
İstersen dinlemek isterim seni
Çok uzun
Hiç sorun değil
Bende Nişan attım ama bak böyle düşünme neden kendini yıpratıyorsun ki
Çünkü çok seviyorum nişanlıyken bukdr aklıma gelmıyordu
Burdan devam etmesek olur mu yanlış anlama
Olur
Tamam ozaman gönder
Sorun neyse söyle çözek
Cozun hade
Kendi değerini bilip, böyle gurursuz onursuz birinden kurtulduğun için zil tak oyna. İleride seni yarı yolda koysa daha mı iyiydi
Haklısın en çokta bu zoruma gıdıyor kız seni aldatmış evlıyken nasıl onu takıp eder
O da onun boynuz sevmesindwn dolayı ne üzüyon sen tatlı canını boş ver et
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Rica ederim, emin ol nişan atmak sorun bür şey değil, sorun evlenip boşanmış v emutsuz olmak o yüzden hiiiç ni hiç üzmeyin tatlı canınızı
🙏
😊
Sinirinizi stresinizi atmanız gerekiyor efendim
Nasıl atacağım
İçinizdeki negatif enerjiyi çıkartarak söyleyemeyipte söyleyeceklerinizi karşındaki kişiye anlatarak efendim
Bu şekilde stres yaparak kendinize zarar verirsiniz
Oooo neler neler dıyom ama olmuyor
Başkasından aldınız mı sinirinizi
Hyr
Almak isterseniz buradayım efendim bütün hakaretleri edebilirsiniz
Estağfurullah olur mu öyle şey hak eden kişiye yapamadım
Özür dilerim efendim şansımı denemek istedim
Noldu kız
Böyle işte
Boş ver ya
Çünkü kafana taktığın şeyler var
Evt
Neyi takıyorsun bu kadar
Nişanım atıldı 3ay oldu nişanlımı nişanlıyken bukadar kafama takmıyordum
Neden atıldı Nişan
Kiralık ev istedıgım için
O nerde oturmayı düşünüyordu
Aıle evi
Valla seninde haklılık payın var
Haklı olmam bişey degiştırmıyor
Sen bu olayda saf dışı kalmalısın unutmaya başla çünkü hayır gelmez sana ondan artık
Unutamıyorum işte hem çok sinirliyim ona hemde çok aşık
Unutursun unutursun
Ne oldu sıkıntı nedir
Dinlerim biraz dertleşelim
Bilmiyorum 3aydır böyleyim
Biraz dertleşelim açılırsın
Edeyim.
Et hadi
Evlenmedin ama dimi
Hyr
Kurtulmuşsun