Kendimi iyi hissetmiyorumm?

Abi genelde aglarim biseylere canım sıkıldıkça ama ilkokuldan beri sürekli dislaniyorum turkiyede yaşamıyorum zaten ilkokulda bu yüzden dislaniyodym ama yine de kötü ilkokulu bitirdim abii sonra arkdslarla tanistik falan kimseyle yakın olamıyorum kimseye güven veremiyomusum gibi hissediyorum ya da bana öyle geliyo bilmiyorum. Genelde herkesle aram çok çok iyi olmasada herkesle anlaşırım ama benim normalde sürekli gülüp eglenebilecegim benim gibi düşünen birileri yok. bugün voleybol oynuyoduk beden dersi falan 3 tane mal var 1i gicik böyle lezdi bu bayagi küfrediyo diğeri var onun en yakını o da tatlı bi insan ama 2si ayrı ayrı gitmemi istediklerini söyledi açık açık söylemesine yanımda durma otur oynama gibi şakayla karışık diğer sal*k da 15kisden en kötü top oynayan benmişim gibi oynama falan diyodu topu atmiyodu kizla tasiyoduk anlasiyoduk falan ama iste is* hayatımı si*im ya abi benim hep böyle yanımda 1 kişi olurdu ortaokuldan beri 2 kişi hani böyle en yakınınız okur hep onunla olursunuz ya ve şu an 2side yok arada kusluk falan da yok başka yerlere gittiler görüşemiyoruz 2sinide çok seviyorum kendimi çok yalnız hissediyorum istenilmeyen dışlanmış gibi hissediyorum kardeşim bana iticisin diyo onun bayagi arkadaşı var ve okuyan

Kendimi iyi hissetmiyorumm?