Okdar mutsuz hissediyorum ki mutsuz ediyorlar ağlıyorum keşke ölüp gitsem bu dünyadan süreli niye üzülen ben ölüyorum neden iğrenç bir hayat bu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence iyi olmayı dene
Bende de var o his ama imtihan bir gün düzeleceğimi biliyorum Allah'a yaklaşman için oluyordur belki de
Bilmem iyi hissetmiyorum aglayasim var hep iyi insanlar yok hayatimda hiç neden böyle bir dünyadayim
Kendini değerli hissettirecek bir şey bulabilirsin.
Ney
Bana kalsa ayaklarına aşık olabilek birini bul.
Şeytan bokları için kendine bunu yapma istedikleri bu
Sevgilinden mi ayrildin
Değildi
Neden mutsuzsun
Sevgilin teselli etsin seni
haydaa dur bi sakin yahu
Olamam
konuştuğun kişi bir başkasıyla diye falan filan. sen de bizimle yazışıyorsun şimdi nasıl olacak bu iş
Başkasıyla değil oyunda konuşuyor oyun arkwdssli ve benim yanımda konuşuyor neyse düzgünu bulmaz hiç zaten
doğrudur
Çok sinir oliyorum sormada hen normwl konuşuyorum diyor banada beybisim barbim diyor nefret ediyorum ya
Neden? Dertlisin seni kim niye üzüyor
Konuştuğum biri garip davranıyor veya başka biriyle oynuyor sinir oluyorum ona belasını bulsun
Seni bu kdr sinir ediyorsa ona fazla değer verme bence hak ettiği kadar ver hem sen hem kafan rahatlar bak
Aynen fazla değerden oluyor bu fazla umursuyorum kavga ediyoruz nefret bile ediyorum şu an
valla uykularini kacirmis sinirlerini bozmuş üstelik sallamiyor sence bu adam için yasadiklarina değer mi sen birdaha düşün bu ilişkiyi beni dinle
İlişkim yok onla zaten konuştuğum biri
o zaman kendini bu kdr yıpratma gizli bayan yazık degilmi sana iyi biri olsa burada onun hakkında konusmuyor olurduk bak demekki bu adam sana yaramaz kaptırma kendini
Evet yaramıyor haklısın başta iyi geliyordu ama şu an yaptıkları çok sinirimi bozuyor ağzıma geleni söylüyorum ona hak ediyor bir insanı böyle sinir ediomez umarim karşısına öyle bir gelirli sürekli aldatır onu üzülsun
Yani bırak o baskasi üzülsün seni hak etmeyen adam için kendini duzenini niye bozuyorsun bak unutma el elden üstündür yarin başkası çıkar karşına sonra şu gece yasadiklarina pişman olursun ben nasıl buna baglandim da uykularım kaçtı diye sakın takma kafana bırak kendi haline ne hali varsa görsün kız
Aynen haklısın ondan daha iyi birisi çıkar onu unutturan anlamadım kendisine baglatmayo çalışıp beni sinir etmekmiydi amacı artık yaptıkları garip geliyo bazen kavga ettiğimizde yabanciymisim gibi davranıyor oyunda kavga ediyoruz ben canım mal diyorum oda aynısını diyor
Mal diyorum
Ya bide oyun oynayan adamdan sana fayda gelmez az ciddi düşünen birine bak olgun birine bak yani bu adam henüz çocuk daha
28 yaşında
Bana beybisim barbisim diyor herşeyi yapıyor sonra böyle diyerek gönlümü almaya çalışıyor
28 yaşında sana böyle davranıyorsa bunun amacı farklı demekki adam 30 yaşına gelmiş seninle ciddi düşünmüyor bu haberin olsun
Sevgilimin degilki bu benim öyle konustugum biri
Amaci neki
bak bi amacı yok da olabilir. belki sen ona kendini kaptirdin beklentilerin var karsiligini alamıyorsun bu yüzden bu haldesin.. bence sen de biraz sınır koy ona
Keşke hiç tanimasaydim onu en çok bunu tanimasaydim keşke
😉👈keşke
Ama başta hiç böyle biri değil sonradan böyle oldu
valla sen sen ol ondan bi hareket bekleme sen yoluna bak yine kız seni mutlu edecek potansiyel yokken adam da niye bu kdr uzuluyorsun
Bende bilmiyorum fazla alıştım ona
Fazla alışırsın sonuclari ağır olur çünkü beklentini hiçbir zaman karşılanmaz ki uzakdan sevmek gibi düşün elini tutamazsın dudaktan öpemezsin hep yaz yaz nereye kdr
Evet bu sevgilim değil ama oda bana yakınlık gösterdi baya benden hoşlanıyor gibi bilmiyorum bide benim oyunnda ekledigim insanlara karışıyor sevgilimin bile değilken neyse öyle işte ne hali varsa görsün
He sabahtan beri onu demek istyrum bırak ne hali varsa görsün bak şimdi o mışıl mışıl uyuyordur belkide biz de onun hakkında konuşuyoruz adamın umrunda bile değiliz:))
Sabah aircak muhtemelen sabah 10 da
Yarın ağzına ettigimde gorcek umrunda olup adigini
Arar ara da geçeni zindan edip sabah arasa ne olcak boş iş ALLAH ını seversen başka adam kalmadimi memlkette:))
Kalmamış neyse bana niye boyelelri geliyor anlamdim
Seni cekiyor demekki böyleleri:))
Yooo
Ben başta böyle biri olcagini bilmiyordumki ben ne bileyim
bak benden sana tavsiye ilk adımı erkek atmadan asla birine bağlanma bu olmuş tamam eyvallah ama bundan sonra yapma bari kız beni dinle
Umarimm öyle olurr
Sen pubg falan oynamiyormusun
olur olur direk balıklama dalma adam senin peşinden kossun sen koşma
Bence o daha kötüsünu hakediyor diyorum ya onu aldatilfak anlicak ozaman birinin uzmeenin ne olduğunu
aynen öyle
Öyle olur umarimm o üzülmeyi hakediyor zaten
ALLAHINI seversen şu adama fazla bağlanma bak ben yalvarıyorum sana :)))
Ya bağlanmak istemiyorum da 9 aydır konuştuk keşke başında konusmasaydim şu an Nedret ediyorum ondn
9 ay mı oldu kız aferin sana dokuz ayda bu adamı nasıl tanımadın diğer taraftan yazabilirmisin bana
O nasıl sinir olur biliyinmu birinin benimle ilgilendiğini görse veya benim onun baya çıldırır bende tam öyle yapicam
Olur
Aynen sende onu deli et bence
Biomiyorim çünkü son 3 aydır böyle bu başta gayetiyi biriydi güzel davraniyordu böyle şeyler yapmıyordu şimdiki yaptıkları
bence onun konuştuğu başka biride vardır he
Uyudun mu :)))
Uyu uyu deli kız :))) seni kimsenin üzmesine izin verme sabah kalktığın da değişmiş bir şekilde uyan
Bilmemm her neyse onu kim çeker ya
Ne yaptın yıla geldimi senin ki
Bilmemm aynı ama biomiyorim garip bugün baya biseler dedim ya
Dediklerin onun kafasina girdiğini sanmıyorum ama hakkında hayırlısı:)
Bilmemm ne cezam vardida böyle birileri geliyor bana
Kul kaderini yaşarmış ama sende biraz kaderini kendin istiyor gibisin mesela yol yakinken döne bilir vazgecebilirsin
Bugünde daha başka bişe oldu iyice kırıcı şeyler dedi bir baskasim duruma bişe yazdım diye oyunda kız yoo sen nasıl yazarsim gibi şeyler canım gibi kelimeler kullandı ben onu eklemicekdim zaten o dedi bans ekle ark olun diye kızı bastada sevmedim
Beni 9 aydır tanıyor o kızı bir ay bunun için bana kırıcı kelimele kullaniyor gerçekten ben nasıl biriyle konuştum bilmiyorum
Valla sen bunu çok aradın mı ya su oyunu oynama ya da şu çocukla sohbeti kes beni dinle çok basın ağrır bak
Numarasını vereyim küfür edermisij buna
Küfür le. olmaz sen benim dediğimi yap yol ver ona git başka oyun oyna
Yok ben oyunlarda uzak dursam daha iyi olur
Valla. bencede. su oyunlardan uzak dur bide bana normalden yazarmisin burdan neden yaziyosun istek at bana
Ya ben bu çocuğa değer verdim ondsn öyle başkası olsa hayatta yani
Oda bana yakın davranıyordu kinusuyorduk gece gündüz şimdi garip nasıl biseyin içine düştüm
Fazla kaptirmissin kendini ondan
Gecer hepsi
Beni uzenlerde birgün uzulcekmi
Üzulcek ama sen gormeyeceksin kalbin kararmason diye
İnşallah öyle olur
Sıkma canını hadi
Öyle diyince bişe olmuyor
Takma kafana yapacak bişey yok baska