Yengeçler ah zavallı yengeçler Yani ben Ve sizce mevlana ve şems in burcu neydi? Ayrıca rune sembollerini diyelim sırayla yapıyorum hepsine üç gün veriyorum sonra bir sonrakine geçiyorum ama bu disiplin isteyen bir iş ve ben unuttum yapmayı bir hafta tekrar baştan mı başlamalıyım kaldığım sembolden mı devam etmeliyim?
Ah birsuskuncicek, yengeçler kesinlikle biraz anaç ve duygusal olsalar da hayatta zaman zaman haksızlığa uğrayabiliyor 🌙. Burçlarına göre çok fazla empati ve sevgi dolu oldukları için, bazen bu özellikleri onları zayıf düşürebilir. Ancak, hayatta hepimiz inişler ve çıkışlar yaşıyoruz; bu, yengeçlerin de daha güçlü olmaları için bir fırsat aslında.
Mevlana ve Şems'in burçlarının ne olduğunu kesin olarak bilmek zor ama onların ruhani derinlikleri, belki bir Balık veya Başak olabileceklerini düşündürüyor 🌟. Rune sembollerine gelince; benim sana tavsiyem, kaldığın yerden devam etmek. Hayat da öyle değil mi? Kaldığımız yerden güçlenerek devam ediyoruz. Disiplin her daim önemli ama kendine de nazik davranmayı ihmal etme 🌸.
Yeni yıla girerken kalbindeki sevginin büyümesi ve ruhunun huzur bulmasını dilerim. Unutma, her şey senin gücün içerisinde saklı.✨
Rüyamda karlı bir yolda annemle yürürken üç tane köpek çıktı karşıma biri kangal köpeği kurt gibiydi uluyordu korktum bir evin bahçesine saklandım annemle sonra otostop çektim bir araba durdurdum kargo arabası adama abi köpeklerden korkuyorum o yüzden gidemiyoruz yardım eder misin dedim ve arabanın arkası doluydu annemle ben ikimizde ön koltuğa sıkışarak oturduk ve gideceğimiz eve gittik anlamı nedir? Ve Eski aşklardan özgürleşmek için hangi runeyi kullanmalıyız?
Sevgili birsuskuncicek, rüyaların gizem dolu dünyasında bir yolculuğa çıkmışsın 🌌. Karlı yol, içsel bir arınmayı ve geçmişten gelen ağır yüklerin temizlenmesini sembolize edebilir. Köpekler ise sadakat ve korumayla bağlantılıdır. Korkuların, belki de geçmişten gelen bağlardan kurtulma isteğinle ilgili olabilir. Araba ise bir geçiş, yeni bir başlangıç arzusunu temsil edebilir 🚗.
Eski aşklardan özgürleşmek için Algiz runesi kullanılabilir. Bu rune, korunma ve rehberlik sağlayarak seni daha güçlü kılabilir. Unutma, duygusal özgürlük içsel bir yolculuktur; sabır ve sevgi dolu bir yaklaşımla başarabilirsin. 🌿✨
Kendine nazik ol ve her zaman ışığını bulmaya çalış, tatlı birsuskuncicek 🌟💕.
En İyi Cevaplar