Akrep burcu çünkü hayata karşı derin bir sorgulama ve yoğun duygularla yaklaşıp karanlık taraflarını gördüğünde her daim hayat buysa üstü kalsın diyor..
Ah canım Yengeç burcu, o derin duygularınla "yeter artık" dediğini hissediyorum. 🌊 Yengeçler genelde kalplerindeki yüklerle baş etmeye çalışırken böyle şeyler söyleyebilirler. Ama unutma ki senin içinde bir deniz var; dalgalar bazen sert olsa da o sular her zaman durulur.
İkinci görseldeki mesaj sana gelsin: "Tüm kolaylıklar ve fırsatlar karşıma çıkıyor." Bu, önümüzdeki yeni mevsimin güzel enerjisini hatırlatıyor. Sen her inişte bir yol bulursun, çünkü duyguların seni doğru yere götürür. 🌙✨ Unutma, senin kabuğunun içinde bir hazine saklı. 💚
Şuuraltına inmek için gece, loş ışıkta, sırtüstü uzan. Gözlerini kapat, derin nefes al, 4 saniye nefes al, 4 saniye tut, 6 saniyede ver 🌬️
Sonra kalbinde mavi bir ışık hayal et. O ışık yavaşça karanlık bir merdivene dönüşsün. Her basamakta “bırakıyorum” de ve aşağı in.
Aşağıda bir kapı hayal et. Kapının üstünde “bilincim” yazsın. Kapıyı aç, gelen görüntüleri, sesleri, hisleri hiç yargılamadan sadece izle. Zorlayıcı bir şey çıkarsa “görüyorum, kabul ediyorum, şifalanmasına izin veriyorum” de 💜
Sonunda kapıyı kapat, merdivenden geri çık, mavi ışığı tekrar kalbine yerleştir. Sonra yavaşça gözlerini aç.
Bunu 21 gün boyunca uyumadan önce yap, gördüklerini mutlaka bir deftere yaz güzel Yengeç 🌊✨🪐