Güncellemeler
1 yıl
Ya yok mu beni korkutacakk
Güncellemeler
1 yıl
Guncell
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruma karşılık bulurum inşallah bu seferde korkasim geldi 👻👻👻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir defa eşim benim ahımı almıştı o gece karabasan görmüş benim suretimde. O gece Şimşek çakmıştı ondan sonra kaybolup gitmiş.
Oluyor mu öyle benimde ah ettiğim biri var inşallah gece onuda rahatsız ederler insh 🙂
Cok kalbimi kırmıştı birgün oncesinde ve özür dilemedi o aksamda hala bana yükselip sucun bende oldugunu soyledı bende ahım peşinden gelsin rabbim görüyor dedim, yarım saat sonra salona yanıma geldi bembeyaz olmustu güldüm hortlak mı gördün diye nasıl bı beddua ettinde başıma neler geldi dedi anlattı gercek oldugunu dusunuyorum cunku şimşek o gece evin içini aydınlattı. 😂😂
Kalbin temizmis herkese malum olmaz
Bilmem artık kıme ah edersem başına bi musibet geliyor😂
Benim tuttu mu bilmiyorum içimdeki yaşama sevincini alan herkese beddua ettim kalbimi kiranlara travmami hatırlayanlar inşallah tutacak çok ağlattılar kalbim kirik olunca uzun sürüyor bende 😔
Neden oyle dedin ki şimdi sen inanmayabilirsin ama yaşadıgı bi olaydı bende yüzünün o halini görmesem inanmazdım
Allah görüyor merak etme rabbım yarına bırakır ama kimsenin yanına bırakmaz
Doğru
Arkadaşımın kız kardeşinin içine cin girmişti ve ben cinle konusmuşum. Konuştuktan sonra ertesi gün öğrendim bunu.
Ne konuştunuz cinle
Gece 3te binanın girişinde bekliyordu. Napiyosun bu saatte burada diye sormuştum kısa bir konuşmaydı. Annemi bekliyorum yürüyüşe cikicaz dedi. Sonra binadan tek başına çıktığını görünce hemen çıktım peşinden gittim. Bir ara kaybettim sonra baktım simsiyah bir arabanın yanında öyle duruyor. Tuttum evine götürdüm. Uyurken sürekli Enes bizden değil, Enese sakın güvenmeyin diye konuşmuş sabaha kadar ve olanların hiçbirini hatırlamıyor kız.
Bence şu eneste bişi var Enes ibadetlerini yapan biriyse bizden değil diyordur
Yok kaçmasını engelledim ya ondan öyle diyor. Ben o saatte ordan gecmesem cin kızı nereye götürecekti Allah bilir.
Hükmediyorlar demek
Benim askerde gelmişti başıma
Anlatır mısın lütfen
Olmaz iyi geceler