2010 yılında kışın soğuk yağmurlu ve fırtınalı bir gece idi :) gece 3:30 - 4:00 civarlarında idi :) ... ya arkadaş ne güzel pc başında internette sörf yapıyordum,hafifde bi müzik açıktı .. hemen yanımda bi sandalye vardı ve üstünde omuz çantam duruyordu .. çantanın askısıda aşağı doğru sarkıyordu , inanması güç ama kapkara bi el o sarkan askıyı tuttu ve çekti...o kara eli çok net gördüm .. ilk 2-3 saniye aklım gitti :))) sonra durumu anlamaya çalıştım , arkamda salonun kapısı vardı önümde de yani pc nin hemen arkasında balkona açılan bi pencere..ilk önce arkadaki kapıya sonrada pencereye baktım hani belki rüzgar esmiştir de hava sirkülasyonu olmuşturda sallanmıştır diye fakat zaten kış ayıydı hertaraf kapalıydı , sonra tavandaki lambalara baktım sallanıyormu depremmi oluyor diye yooo herşey gayet sağlam duruyordu yerli yerinde :))) sonra bi daha baktım askıya ufak ufak sallanmaya devam ediyordu .. sonra ufak ve narin hareketlerle pc yi kapattım gittim koridorların ışıklarını teker teker açtım [ bu arada koridorumuz tam 12 metre :) ] sonra geri döndüm lambaları teker teker kapatarak yatağıma girdim ve uyudum , e tabi bu işlemleri yaparken içimden hatim indiriyordum :))))) ama özellikle panik olmamaya çalıştım kendi kendimi korkutmamak için, yavaş ve sakin hareket ederek kendimi dizginlemeye çalışıyordum ki aklımı yitirmeyim diye :))) belki inanması güç belki kimisi inanmayacak yada halisulasyon gördüğümü düşünecek fakat bu halisulasyon değildi , bir anda olup biten bişe değildi , kokskocaman kara eli ve zangır zangır sallanan çantanın askısını izlerken geçen 10-15 saniye sanki bana asırlar gibi gelmişti :)))
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
gençler diğer boyuttaki canlıları görebilmeniz için gözlerinizdeki perde kalkmış olmalı. şöle bişey olduğunu biliyorum onları görebilen konuşabilen kişiler onlar gibi olmuş oluyor. iyi bişey değil. öbür tarafta cezalandıralacaklar diye biliyorm.. işin açıkcası karabasan olayı başıma geldi ama hiç görmedim duymadım ama bazen çok acı çektiriyor. arada bi uğrar yoklar. sora gider. ama dediğim gibi görmek pek mümkn değil. bir de onlar bazı canlıların görüntüsüne bürünebiliyorlar işte o zaman görebilirsiniz herhalde. ama onu da anlamak pek mümkün olurmu bilmem. belki sonradan farkına varmak gibi bişey olur..
00 Yorumla
2 kere karabasan geldi ve ikisinde de gercekten öleceğim sandım,çok kötüydü.Birçok kişiye anlattım rüya görmüşsündür,kabustur falan dediler ama rüya olmadığına eminim,uyanıktım ve çığlık atıyordum,beni boğmaya çalışıyordu.Kardeşim de aynı odada yatıyordu,onu görüyordum yardım istedim çığlık attım ama beni duymadı.Ne kadar bağırırsam bağırayım sesim çıkmadı.Sonra besmele çektim defalarca,fatiha'yı okumaya çalıştım ama sonuna kadar okuyamadım.Çok uğraştım Elimi ayağımı kıpırdatamadım,dermanım kalmamıştı çırpınmaktan,en sonunda fatihayı okudum ve amin dedim o karanlık ağırlık üzerimden gitti,yatakta öylece tavana baka kaldım,kalkamadım yorgunluktan..Daha sonra günlerce uyuyamadım tekrar gelecek diye
10 Yorumla
+1 yıldaha dün yaşadım bu olayı bizim masaüstü bilgisayar için evde ayırdığımız bi odamız var akşam saatleri böyle 9 10 civarı pcdeydim kapadım ışıkları söndürdüm ki söndürdüğüme yüzde bin beşyüz eminim herneyse odama gittim yatağıma oturdum birden odamın kapısında arka arkaya 4 kere çıt çıt çıt çıt diye bi ses geldi şöyle bi irkildim baktım ne oluyo diye bişey göremedim zaten kapı kapalıydı ama hani ses yapıcak hiçbişey yoktu o an kapının orda daha sonra hani acaba ailemden birimi geldi diye kapıyı açtım bide baktım pcnin bulunduğu odanın ışığı açıktı anlam veremedim annemlere sordum sizmi açtınız filan diye yok dediler yani dün gece beni bi yokladılar sanırım .s
02 Yorumla- +1 yıl
irkildim..
- +1 yıl
Evet ne yazıkki bende ;(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Benim teyzemin oglunun basindan gecen bi hikaye var sizinle paylasiyim . Simdi benim teyzemin oglu bi koyde imam dolayisiyla dinle ilgili kitaplar okuyan birisi ..Bi kitaba baslamis (dinle ilgili oldugunu biliyorum ama icerigini falan unuttum baya anlatmisti bi 15 dakika falan ama unuttum sadece bi kismi aklimda kalmis orayi anlaticam ) kitabin belirli bi sayfasina gelince sol yanagina beyaz bi isik parcasi tokat atmis ama oyle boyle degil . Yumruk gibi bi beyaz isik sol yanagina vurmus ve bayagi da acitmis .. Teyzemin ogluda bu isigin kitabi okumamasi gerektigini anlatmaya calistigini dusunmus ve kitabi birakmis .. Ama kitabin okunmasini engelleyen baya bi olaylar gecmis basindan .. Bunun gibi doga ustu seyler ama hatirlamiyorum kii :/
12 Yorumla
+1 yılben bi ara Rüyamda kuzenim geliyo karabasan geldi korktum diye bende dedemin ceketidir dedim sakinletirdim sonra üstüme bişey atladı azımı kapattı " haaahaaa nasıl korkuttum kuzenini ama sende korkuyomusun" dedi. bende ilk önce küfür ettim ona sonra dua ettim. Ertesi gün yine geldi senin evleneceğin adam Kürşad dedi bana tanımıyorumda öyle birini ama arada bir gelir sağolsun geçerken uğrar :)
15 Yorumla- +1 yıl
hehe :)
- +1 yıl
KOCAMI ARIYON GIII :))
Soran+1 yılbizede nataly falan gelse keske :D
- +1 yıl
SÖYLERİM GÖNDERİR :d
+1 yılyalan falan filan değil dayımın oğluyla beraber şahit olduk.köyde oldu bu olay
köydeydik babamı arıyorduk kahveye falan baktık yok köyün çarşısında bakındık yok bir berber dükkanında gördük bize baktı bakanın babam olduğunu sandık ama birden yüzünün şekli değişti değişmeden önce güldüm baba napıyorsun diye ve sonra başkası oldu sonra yüzü değişen adam noldu dedi bende birşey abi tamam tamam dedim geçiştirdik hem ben şahit oldum hem dayı oğlu sonra eve gittik babamı orda bulduk sorduk baba nerdeydin kahvedeydim oğlum dedi .böyle geçti olay bazen konu açılır ve hiçbirşey söylenmeden kapanır nedense ...telepatik bir olay galiba neyse...03 Yorumla- +1 yıl
:///
- +1 yıl
noldu ?
- +1 yıl
korktum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim başımdan geçen çok ilgin bir olay var. Yazdıklarım size gerçeğe çok uzak ve dalga konusu gibi gelebilir. Fakat tamamen gerçektir. 3 yıl önce farklı rüyalar görmeye başladım. Yani sadece bir kaç saniyelik bir sahne gibi düşüne bilirsiniz. Bu gördüğüm sahnelerin çoğunu bir süre sonra aynen yaşadım. Yani biraz daha açarsak. Örneğin rüyamda tanımadığım bir adamla sohbet ediyorum. Bir süre sonra rüyamdaki ile aynı yerde aynı kişi ile sohbet ederken buluyorum kendimi. Çok tuhaf bir durum olduğunun farkındayım.
05 Yorumla- +1 yıl
dejavu olmasın o? herkeste olur ara sıra
Cevap sahibi+1 yılDeja vu yaşanmış anının tekrar yaşanıyormuş gibi hissedilmesi olayına verilen isimdir. Benimkisi biraz daha olağan dışı. Geleceği ruyamda görüyorum desem yeridir.
Cevap sahibi+1 yılHocam yanlış biliyorsunuz demek kolay anlat o zaman öğrenelim :D
- +1 yıl
kalbin temiz senin bende çocukken görürdüm eğer anlattığın doğruysa ..
periyi bilemem ama cinler genelde kadınlara dadanıyormuş hatta içine bile giriyorlarmış . bunda mh lemizde hocadan ögrendik . adam kadınların içine giren cini nasıl nasıl cıkarıyor . adamın suratını görseniz sizi bile içerde iseniz dışarı cıkarsınız :)) cin hocadan korkuyormu ?ne . okuyup ,üfledigi kadınlar iyileşiyormuş, garip ama gercek ...
00 Yorumlahayatımda okudugum en sacma cevaplar dı galiba :d karabasan bastı :D Caydanlık gıbı bırseydı :D basımdan cok olay gectı HArry Potter Gibi olaylar degıldı :D y9ok perde yok güneşlik :D gözlerimizi pencere yaptınız ya :D arkadaslar basımdan gecen en şlgşnc olay gözlüğümü bır gun aradım bulmadım oda gözümdeymiş sonra anladım :D daha ilğinci olmadı
00 YorumlaHer dogum gunumde ruyamda ya da gercek bilmiyorum istisnasiz annemi goruyorum. Odama giriyor ve sacimi oksuyor. Opup cikiyor odadan. Her seferinde pesinden gitmeye calisiyorum ama kayboluyor. Annem beni dogururken vefat etmis.
33 Yorumla- +1 yıl
:(
- +1 yıl
:(
+1 yılÇok küçükken ben ailem dedemlere gitmişti gece 11 olmuştu bende 10 yaşlarındaydım kapı çaldı ışıklarımızda kapalıydı kim o dedim annemin sesi benim aç kapıyı dedi. Sonra yine sordum kim o diye sinirli bir sesle benim diyorum sana aç kapıyı elimde torbalar var dedi açtım bir şey yoktu. Karabasanda gelmişti.
00 YorumlaRahmetli BabaAnnemi ziyaret ettim geri eve dönmek için yola koyuldum kalabalık bir caddeden karşıya geçtim bir teyze beni karşıya geçir Allah rızası için dedi tabi teyzecim dedim tuttum kolundan geçirdim karşıya telefonum elimdeydi onu yere düşürdüm telefonu aldım ayaga kalktım dedim bakayım teyze gittimi bir baktım ne teyze var nede kimse baya bi korkarak eve dogru depar attım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı. Bir kez karabasan geldi. Bir kezde kimisi melek-üt alem der kimisi astral seyahat der. Valla her neyse uyudugum esnada o an evde olan bir olayı gördüm. Ben korku ile uyanıp olayın geçtiği mutfaga gittiğimde herşey rüyam da gördüğüm gibiydi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar Merhaba,
Geçen yıllarda bana bir hal geldi kayseri otobüsünde havalandım ve şahitlerim var. Evet o benim Sabri abiniz aranızda. Bayramda başımdan geçen olayı kimseye anlatmadım sizlerle paylaşmak istedim şuanda ; bayram tatilinde bu sefer uçağa binicem dedim bir anda havalandım ama bu sefer anladım ki ben değil uçak uçuyormuş.00 YorumlaYazdım o kadar başımdan geçen olayı uzun uzuuuun. Cevabı gör'e basınca silindi... Tekrar yazamayacağım kimse kusura bakmasın..
12 Yorumla- +1 yıl
önce word'e yaz, sonra kopyala yapıştır, internetin azizliğine uğrama.
- +1 yıl
Ohoo onla uğraşacağıma...
Kısa özet geçeyim:
2001 yılı mayıs 30 da (28 de olabilir) bir dua etmişdim. 5-10 dakika sonra "elinde kemik olmayan" (eli yumuşacıktı), annem sandığım biri (o salonda uyurken, onun görünümünde bir varlık diyelim) bana uzunca bir hikaye anlattı. Gelecekte başıma geleceklerle ilgili bazı kesitler... Keşke bir tarafımla gülüp, dalga geçeceğime kağıt kalem alıp not tutsaymışım...
Kucukken 1 defa hayalet gormustum :D Bi ara da yuksek ates nedeniyle cevremdeki esyalarla konusuyodum :D Hatta sinirle bagirdigimi soyluyolar :D
00 Yorumlavar da anlatmak ne kadar dogru olur bilmiyorum. cok harry potter andirir seyler degil ama kendi capimda 3-5 olay iste...
07 YorumlaAçıkcası başıma sadece büyük bir olay geldi, fakat buraya yazarsam pek mantıklı olacağını sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılgeldi geliyorda alay konusu olacağı anlatmak pek doğru değil :) malum ahali cahil sıkıntı cıkıyor sonra
00 Yorumlageçende vampir toplantımız vardı bu kurtların hali ne olcak ya adamı hasta ediyorlar biyeri paylaşamıyorlar diyoruz yaşarız aynı bölgede yok baba ya en iyisi hepsinin kanını emicem
00 YorumlaDoğa diye bir arkadaşım vardı birden üstüme gelmeye başladı :(
11 YorumlaHiç unutmam unutsam nasıl anlatayım uzaylılar kaçırdılar ve anal muayene yaptılar : (
02 Yorumla
+1 yılküçükken öcü görüyodum.ortaokuldada peri görmüşlüğüm vardır.artık görmüyom nedense ergenlikten herald.
03 Yorumla- +1 yıl
peri mi. ? gideri var mıydı ?
- +1 yıl
küçücük.tinker bell gibi.suratı fettan hahah cadı gibi gülüyodu bana.bana kendimi ezik hissettiriyodu pislik
Abimin bir cin peri olayı vardı,intihar etmeye bile çalışmıştı. Herşey rüyasında bir yaşlı adam gelip ayağını cimcikleyip kaçmasıyla başlamış tam hatırlamıyorum
00 YorumlaBol bol dua edip Allahı anmayi unutmayin.
Eger dinden uzaklasirsaniz o korktgunz şeylere daha yakin olursunuz. Allah bizi korusun gecenin seerriden şeytanın serrinden duugumlere ufleyenlerim serrinden.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. cin peri falan olmadı ama karabasan denilen olay başıma geldi bi kaç kez
00 Yorumla
+1 yılfazlasıyla psisik yetenekleri olan biri olarak bu tarz şeyler yaşamaya kendimi kapatıyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılcini bilmiyorumda uzaylılar reyhan karacayı s..miş diyolar hahaha
00 Yorumla karabasan dedikleri şey başıma geliyor uykumdayken bi türlü uyanamıyorum kıpırdayamıyorum
10 Yorumla
+1 yılcin gibi hatunlar görüyorum arada sırada
rus ,polonyalı falan ...
çok fena çarpılıyorlar :(00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Kendimden daha doğaüstü bir şeyle karşılaşmadım henüz. ..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılUzaylılar beni kacırdıı bir hafta sonra geri getirdiller :))
16 Yorumla- +1 yıl
son halinde bu mu :P
- +1 yıl
Omg tabiki bisey yapmadıılar dostuum kacırdıklarına pisman oldullaarr :))
- +1 yıl
Bence seni klonlamışlar çoğalıyorlar.
- +1 yıl
olabilir :)
benim var 1 yılım zehir oldu ve göründüğü gibi eğleceli değil emin ol.
10 Yorumla
+1 yılcinlerle ilgili peçok şey geldi başıma.ne mutlu ki ne yapcağımı iyi biliyodum...
02 Yorumla- +1 yıl
öncelikle kuran hakkında bilgin olması gerek az da olsa.bu konular hakkındaki ayetleri bilmen gerekir.sonra duaları bilmen gerekir sonra onlar hakkında bilgi edinmen gerekir.sen şimdilik bunlara çalış dönerim ben bi ara sana
+1 yılbenim var çok kötü bişey yaaa korkumdan uyuyamadım bi süre
01 Yorumla
+1 yılbir keresinde cin çağırmaya çalışmıştık ama olmadı yazlıktaydık dışarı çıkıp geldiğimizde herkesin bişeyler kaybolmuştu sonra kuzenimin yatağının altında çıkmıştı hepsi
02 Yorumla
+1 yılevet hayatimda olaginustu bir kadin taniyorum ANNEM
00 YorumlaTövbe :( Susun nan ben korkarım anneeeeeeeeeeciiiiim..
00 Yorumlagecen sene fenerbahce turkıye kupasını aldı inanılmaz bir olay:)
00 YorumlaBir gün gidiyordum,diğer gün gidemedim çok ilginç değilmi...
20 Yorumla
+1 yılDoğaüstü ve Ezoterik-Okült konulardaki tüm merakınızı gidermek için bize ulaşabilirsiniz. ig klausmolestus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk gördüğümde verdiğim tepkiyi buraya yazmamı istemezsin birader ****** :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçenlerde karabasan bastı bana tatmin olunca kalkıyor korkmayın arkadaşlar
00 YorumlaTransa geçmiş insanım ben.
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl becerdn :)
- +1 yıl
O_o what kind of trans you have been get into?
bi nas suresi üç felak çaktınmı bişi olmaz .
44 Yorumla- +1 yıl
haha bu güzeldi işte ama Ayet�l-Kursi daha etkili diye biliyorum :D
doğa üstü olaylara inanmıyorum ki :(
00 YorumlaBi uzaylıyla seviştim.
01 Yorumla
+1 yılsinirlenince kendim doğaüstü olabiliyorum
21 Yorumla- +1 yıl
hulk forever diyosun
+1 yılkorkutmayn beni ya :D
cok kez karabasan geldi.00 Yorumla
+1 yıl"uçtum"
şahitlerim var ...00 YorumlaHulk oldum. Thor'la dünyayı kurtardık.
00 Yorumla
+1 yılbeni cinler kaçırdı :DD
00 Yorumlaevet karabasan gördüm. çaydanlık gibi bişey
11 Yorumla
Soran+1 yılçaydanlık mı :)) nası yaa millet karanlık bi silüet görür sen çaydanlık?
Büyü yapıyorlar bana :(
03 Yorumla
Soran+1 yılne büyüsüü
Soran+1 yıl:((
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. uctum sahidim var
53 YorumlaGeçenlerde hepsini kalayladım. Hala gelecekler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOssurmadan sıçabiliyorum
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılkafama kar yağdı.
10 Yorumla
+1 yılhavada uçtum. şahitlerim var.
00 Yorumlaaçıklıyorum marslı bir bayan ile ilişkiye girdim
00 YorumlaKargaLaaar ! :@
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltuvalet taşını deldiğim olmuştur.
00 Yorumlahiç bişey gelmedi .
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne