Başınızdan geçen paranormal bir olayı anlatırmısınız?

Dedemin öldüğü günün gecesi onun yatağında uyumuştum uyurla uyanıklık arasında bir şey yaşadım o gece. Rüyamda aynı yattığım yeri görüyorum babannemde çaprazmdaki koltukta uyuyor (gerçektende öyle o koltukta uyuyor ama her şey aynı evin içi falan halamda odasında uyuyordu o gece) o sıra halam sesleniyor bana gülerek. O evin çatıya çıkan merdivenleri vardı salon kapısı camdandi merdivenler gözüküyor kapının arkasından bakınca. Halamda normalde çatıya asar çamaşırları hep kolay kurusun diye. En başta uyumaya çalışırken üzerimdeki yorganı biri çekiyor. Ben önemsemiyorum bir çekti iki çekti o sıra halam seslendi sesi uzaktan geliyordu. Ben kalkıyorum bakıyorum kimse yok o kapıya doğru gidiyorum salonun kapısına. Halam merdivenlerde elinde çamaşır sepeti kız gelsene bana yardım et çamaşırları asmamda diyor. Beni çağırıyor, bende diyorum bu saatte ne alaka sen uyumuyomuydun. Yok yok gel kız diyo gülüyo bana böyle sanki babası ölmemiş gibi yani. Sonra babannem sesleniyo bana başını kaldırıyo yattığı yerden gitme kızım üç kuluvallah bir elham oku yat sağına diyor. Ben tekrar çeviriyorum başımı merdivenlere. Halamı başından ayaklarına kadar süzüyorum ayaklarının ters olduğunu görüyorum. tam o sırada uyanmıştım sabah olmuş herkes uyanmış falan. Bu olayı ömrüm hayatım boyunca unutamam bak yazarken bile tüylerim diken diken oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Başınızdan geçen bir olayı anlatın arkadaşlar lütfen
Başınızdan geçen paranormal bir olayı anlatırmısınız?