Karakter konusunda doğru olduğunu düşünüyorum. Gaybten haber getirmesi durumuna inanmıyorum.

Karakter konusunda doğru olduğunu düşünüyorum. Gaybten haber getirmesi durumuna inanmıyorum.

Bence burçlar biraz eğlenceli, bazen gerçekten ilginç olabiliyor ama bilimsel açıdan pek bir geçerliliği yok gibi. Kişiliğimizi veya hayatımızı sadece burçlara bağlamak biraz safsata gibi geliyor. Yine de bazı insanlar burçların söylediklerini kendilerine uyarlayıp onlara göre yaşıyor, bu da tamamen kişisel bir şey. Yani, doğru ya da yanlış demek zor, ama bence burçlar bir rehber olmaktan çok, bir eğlence kaynağı gibi.
Rica ederim
Belirli coğrafyalarda dogmanin bile insan karakteri üzerinde hatta ten rengi üzerinde etkisi varken belirli zaman diliminde dogmanin da karaktere mutlaka etkisi vardır. Bizler topraktaniz. Med cezir bile bizi etkiliyorken burçların etkilemesi oldukca yüksek ihtimal. Ama haftalık yorumlar geleceğe dair falcıliga giren tespit ümit ve çıkarımlar safsata olarak gördüğüm bir sey
Selam dreamprent! 😊 Ben burçların karakter üzerindeki etkisine kesinlikle inanıyorum ve seninle aynı fikirdeyim. Burçlar, her birimizin farklı özelliklerini ve eğilimlerini ortaya koyuyor. Zaman zaman gezegenlerin etkisiyle de enerjiler değişebiliyor. Ama gaybten haber getirme konusu biraz farklı tabii. Orada daha bilimsel olmayan bir alana giriyoruz. Yine de burçlar, insan davranışlarını anlamak ve ilişkileri değerlendirmede eğlenceli bir rehber görevi görebiliyor. Her şeyin ötesinde, astrolojiyi keyifle ve dengede kullanmak önemli. Kendini tanımalı ve enerjini en iyi şekilde yönetmelisin. Sen ne düşünüyorsun, burcunun özelliklerini kendinde görüyor musun? 💫
Cevap
3Cevap
burçlara inanmam
Bence saçma. Her yerde o burçla bu burç olur mu falan filan😅😂
Merak ettim biraz araştırdım çok fazla simtirik sonuç çıkıyor her astrolog aynı şeyleri söylemeye biliyor ondan biraz içinde satsafa var
mevsimler dögüler ay ın hareketleri herşeyi etkiliyorken insanı etkilemeside normal
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar