Muhafazakar erkekler ve kızlar nasıl tanışıp flört edip evleniyor? Dating app lerde de bu tarz insanlar oluyor bu konuda ne düşünüyorsunuz
bu tarz birini çekici buldum ancak hayat görüşlerimiz uyuşmadığı için reddettim çünkü bu tarz insanlar ya sevgilisine çok karışır ya da ilerde gider kapalı kızla evlenir diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben o tarz bir insanım mesela ama bulmakta zorlanıyorum
Nasıl yani
Dindar bir insanım ama kaliteli yaşamayı da seviyorum ama dindar ve kaliteli yaşayan birini nereden bulurum bilemiyorum
Kaliteli yaşamak?
orada ama kelimesi yanlış oldu ayrıca kaliteli yaşamayı da seviyorum olacaktı.
Yani sosyal olsun birşeyler yapmak istediğimde yanımda olsun özgüvenli olsun vs vs soruna cevap olmadı sanırım ama nerede buluyorlar birbirlerini dedin ya bulamıyorlar sanırm :/
Özgüvensiz mi oluyorlar?
Şöyle demek istedim ya içten dindar yaşam tarzı olarak seküler oluyor insanlar ya da dıştan dindar ama aslında çok da imanlı olmayan tipler var ya da dindar değil de dini dar olabiliyorlar. Halbuki dindar insan toplumun en ahlaklı en cömert en şık giyinen en çok kültüre sahip insanı olmalı ben öyle olmaya çalışıyorum ama öyle bir kız bulmakta zorlanıyorum
Anladım evet biraz zor kapalı bir kız mı istiyorsun
Ya olması güzel olur tabiki ama kapalıdan önce namaz kılan biri olsun kapalıların 1/3 ü namaz kılmıyor ki geleneksel kapalı gibiler hangi ayet desen bilmezler (kapalıları gömmüyorum eksik bir durum belirtiyorum aslında)
Anladım umarım bulursun öyle biri , ben kafama göre biri bulmuştum maalesef o da hayatı çok uçlarda yaşıyordu ama karakter ve kafa yapısı olarak mükemmel uyuşuyorduk. Her istediğimiz aynı kişide olmuyor demek ki
Nasıl uçlarda yaşıyordu
Meslek olarak görüştüğü insanlar olarak biraz farklıydı uyum sağlayamadım istesem sağlardım olurduk ama korkak mıyım ona mı güvenemedim bilmiyorum
Yani seküler birisin ama o fazla sekülerdi:) yok ya denk insan bulamak zor
Çok seküler biriydi :) evet öyle zor insan bazen şans vermediklerine de pişman oluyor her yıl bir önceki yıldaki kararlarımı beğenmiyorum
kaç yaşındasın gizlisin göremedim insan değişiyor ben bir istikrarlıyım gerçi o konuda 😅
25 yaşındayım , 20-23 arası aldığım kararlar tatmin etmiyor hayattaki seçimlerimden de çok mutlu değilim. Gittim hukuk okudum çok güzel bir puanım varken pişmanım yapmak istediğim bir iş var onu görmezden gelip sınavlara hazırlanıyorum bu yaşımda hala herhalde risk alamıyorum
İnsanlar konusunda da kafamda sınırlar var her açıdan bunları aşamadığım için bazen beni çok mutlu edecek insanları eledigimi düşünüyorum belki de hayırlısı böyledir tabi
ne yapmak istiyorsun peki hukuk güzeldir ben mühendisim gerçi :) sayısalcı olmasam avukat olurdum
Yok avukatlık pek parlak değil artık bende mühendisliğin iyi olduğunu düşünüyorum :)
hazırlandığın meslek yazılım mı yoksa? :)
Hayır ilgisi yok biraz yaratıcı bir iş :)
Sır mı bu ya proje falan mı :) ? merak ettirdin
Kamera Onu / arkasi gibi bir is gibi dusun
hmm peki medya ile ilgili güzel keyiflidir :)
Ustune dusemiyorum ders calisiyorum secim yapmam gerekti Bende memurluk tarafini tercih ettim :( hakkımda hayırlısı
hayırlısı olsun iş için de eş için de :)
Teşekkür ederim sana da 🌸
sohbet baya uzamış burdan tkplşelim mi? şurada normal sohbet edebildiğim nadir insanlardan olarak 😂
normal reel hayattan ya da sanaldan tanışıp oluyorlar
boş ver onları sana göre değil 😂
İslami tanışma sitelerinden
Günübirlik mı istiyosun
Aracı oluyor
Taş devri gibi