1 yılGörüyorsunuz bu tür konular hakkında konuşmak rahatlatıcı oluyor atmosferi rahatlatıyor gerçekten bu konuda daha ciddi gülmeniz gerekiyor Tüm burçların kusurları ve nitelikleri var diyeceğim açıkçası söylediklerim mizahla ele alınmalı Ben değilim Kimseye karşı burçlara inanmıyorum, herkesin içinde iyi şeyler var, tüm burçlarda gerçekten güzel ve iyi şeyler gördüm, bir burcu sırf bu şekilde sunulmuş diye karalayamam. Size tek bir şey söylüyorum, kendiniz olun, kendinizi incitmekten ve incitmekten kaçının, belli bir anda af dileyin ve esprili olun, lütfen, dünya şu anda olup bitenlerden mutsuz, konuyu ciddiye almadım. Gerçekten sadece gülmek istedim ama gerçekten hayır, kimseyi karalamak istemiyorum, herkesin içinde iyilik var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılhiç biri
ben bütün burçlarla anlaşırım
çünkü anlayışlı biriyimdir :)19 Yorumla
Başak1 yıl:D öyle olduğumu düşünüyorum
Balık1 yılanlamak her şeyi çözmüş olmanın anahtarıdır :)
Başak1 yıl@Catwoman_34 kesinlikle
Terazi1 yıl@Catwoman_34 genelleme , kişisel algılama ☺️
Balık1 yıl@Sitemkarım hayır bu benim kişisel deneyimim yani bunlar beni ilgilendirmiyor çeşitli burç profilleri var birkaç dekanımız ve yükselenimiz var bu birçok şeyde durumu değiştirir :)
Balık1 yıl@Sitemkarım Ben ruhaniyim, genellemelerin ötesine geçiyorum, her şeyin üstünde bir vizyona bakıyorum
Balık1 yıl@Sitemkarım ama evet herkesin burçlarla ilgili deneyimleri vardır ve kendi içlerindeki imkanlara göre anlıyorum 🙏
Başak1 yılteşekkürler cevap seçimi için :)
1 yılİkizler benden uzak Allah’a yakın olsunlar mümkünse
117 Yorumla
Terazi1 yılMaalesef öyleler hangi yönüne uyum sağlayacağımızı şaşırdık 3 gün öyle 3 gün böyle 🤪
Terazi1 yılBende kalsın
Yay1 yılterazi hava burcu anlaşamıyosa biz ölelim. ben balık olarak ikizlerle anlaşıyom
Balık1 yıl@acayipadamm Zekası güçlü bir Balık burcusunuz ve bu nedenle İkizler burcunun inceliklerini anlıyorsunuz ve iyi kalpli olduklarını biliyorsunuz ama İkizler dalga geçmeyi çok seviyor bu yüzden bu şeyleri anlayan Balık burcuna ihtiyacınız var
Balık1 yıl@acayipadamm ama gerçekte işaretler hiçbir şey ifade etmiyor, sadece şaka yapıyoruz :)
Balık1 yılbelki bilerek yapıyorlardır :)
Yay1 yıl@Catwoman_34 Sen ikizler misinn
Balık1 yıl@acayipadamm evet ikizler burcuyum ama gerçekte sadece ikinci dereceyim söylediklerimin hiçbirini düşünmüyorum gerçekten bunu söylememe izin vermiyorum hatta saçmalık insanları bütünüyle oldukları gibi kabul ediyorum sadece ben' biraz dalga geçtiğim bir dönemdeyim ama bu kötü bir şey değil
Balık1 yıl@acayipadamm Balık ve İkizler hakkında yanlış anlaşılan şey, bence onların kaba olmayan ve beceriksiz veya kaba olarak görülebilecek bir tür şeyler yapma tarzlarına sahip olmalarıdır, ancak bu iki burç aslında Balık burcunun suyu ve İkizler için kendi elementlerine çok bağlıdır. ateş. Gerçek hayatta popoları güzel ama kabukları yanıyor ama ikiyüzlü değiller ne balık ne de ikizler ikiyüzlülüğü sevmez ama balık derin sularda yol alacak şekilde hareket eder ve ikizler ateş üfler
Terazi1 yılTeşekkürler 🙏
Terazi1 yılCümlemizi 🙈
Balık1 yılyani terazilerle iyi anlaşıyorum o yüzden tuhaf :)
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı fesfs, aslında her burcun kendine özgü güzellikleri var ama deneyimlerime göre, bazı burçlarla anlaşmak daha zor olabiliyor. Balık burcu olarak, biraz fazla duygusal ve hayalperest olabilirim. Bu yüzden, çok fazla gerçekçi olan Başak burçlarıyla anlaşmakta zorlandığım zamanlar olmuştu. Onların detaycılığı ve eleştirel halleri bazen beni yoruyor. Yine de her burçla güzel bir denge yakalanabilir, önemli olan karşılıklı anlayış ve empati, değil mi? 😇 Astroloji bize bu konuda bazı ipuçları verse de, aşkın yolları her zaman sürprizlerle dolu. Bakalım sen hangi burçlara gönül kapılarını açık bırakacaksın. 💫
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılburçlara göre sevgili seçmiyorum
00 Yorumla
1 yılBaşakları anlamayanlar ve onlarla olmanın verdiği artının farkında olmayanlar bizden uzak kalsa iyi olur üzeriz!!
İkizlerle yıldızım pek barışmıyor sanırım 40 ayak oldukları için o da
00 Yorumla
u 1 yılBurca göre insan seçmem ama her burcun kötüsu var ama başaklar sanırım fazla biraz sıkıntılı oluyor
011 Yorumla
u Oğlak1 yıl😂 takılıyorum len ama her burcun kötüsu var bak insanlar kotulesmis 5 insandan 1 doğru çıkıyor 😂
u Oğlak1 yılBenimle anlasabiliyormusun peki 😂
u Oğlak1 yıl😂😂 öylemi yapıyorum ben samuray seni ovmeme gerek var mı 😂
u Oğlak1 yılBilmiyorum onlar kim birgün seni müge anlida gorcem gibi 😂
u Oğlak1 yılTV hiç aram yok bulayım sana onu 😂
Balık1 yıl😂
1 yılçok ya hangi birini söyleyim ikizler başı çeker koç, başak, boğa, akrep, yay, kova ya hepsi ya
157 Yorumla
Yay1 yılPeki balık?
Oğlak1 yıl@acayipadamm balıklar iyidir ama çok alınganlar
Yay1 yılAvrat gibiler dimi
Oğlak1 yıl@acayipadamm iyi bir şey ama
Yay1 yılNiye iyi bir şey
Oğlak1 yıl@acayipadamm kadın gibi ince fikirli olmak kötü bir şey degil
Yay1 yılDişil sanıyorlar işte. Erkekliği kaba sabalıkla bağdaştırmaktan kaynaklı bir durum. Yanlış anlaşılıyoruz ince eleyip sık dokuduğumuz ve anlayışlı oldugumuz için. Oysa balık en bilge burçtur aslında. Zorda kalmadıkça yalan söylemeyi bile sevmez. Sezgileriyle milletin düşünemediği her ayrıntıyı saniyesinde hesap eder, ortamın atmosferine göre her türlü şekil alıp uyum da sağlar. İlk burç olan koç ile son burç olan balık arasında dağlar kadar fark vardır. Koç çok dürtüseldir, insanlar onun cesur oldugunu zanneder oysa onun doğası gereği acelecidir, hızlıdır, duygusuzdur ve empati kuramaz. Düşünmeden hareket ederler dürtüleriyle. Bu da onlar hakkında cesur zannedilmesine yol açar. Bir de balık son burç olduğu için önceki burçların tüm negatif yönlerini de kendine çekiyor.
Oğlak1 yıl@acayipadamm balik takıntı li ve manupuletif insandır. Duygusal ama fesattir
Yay1 yılBen başakları takıntılı diye biliyordum oysa 😂 Balığa fesat diyenler ne işse yengeçlere bir şey demiyor. Yengeçler fesat değil balıklar fesat oluyor zaten hep 😂 Yalanda nirvana yapmış ama yaptığı eylemleri yalan olarak algılamayan manipülatif akrepi de çok seviyorsunuz. Bence sen balıkları tam çözememişsin. Başaklar ayrıntılarda çok boğulup büyük resmi kaçırıyor, çok başak tanıdım öyleydiler.
Yay1 yıl@fesfs
He bir de şunu söyliyeyim, çevremde gördüğüm pek çok başak aşırı soğuk davranışlı ve merhametsiz.
Balık kinci olsa bile yine affediciliği var ama başaklarda o da yok. İnsanlara soğuk ve acımasız davranışlarınız var maalesef. Başaklardan çıkan pek çok katil hiç bir şey olmamış gibi davranır duygu barındırmadıkları için. Buradan konuştugum bir kaç başak oldu, mesajlara verdikleri yanıtlardan bile soğukluklarını hissediyordum.
Oğlak1 yıl@acayipadamm erkekliği höt zöt olarak görenlerde problem ince fikirli anlayışlı olmak çok güzel bir şey böyle devam et aklı başında olan insan bilir bunun değerini kıymetini
Oğlak1 yıl@acayipadamm başak erkekleri asla çekilmezler ağır başlı düzgün görünüyorlar ama eleştirmeleri hiç bitmez
Oğlak1 yıl@acayipadamm Yengeç sevmem akrep sevmem evet basak burcuyum duygu yerinde mantık kullanırım merhametimi sorgulamakta kimseye kalmamış o Allah'a benim aramda. Burçlar evet insan karakterinde rol oynar ama her burç ayni değil.
Oğlak1 yılBaşak erkekleri düşman başına ama insana kendini sorgulatır dısarıdan efendi düzgün duruyorlar kimse demez pislik diye ama dilleri yılan gibidir kadınları için o kadar diyemem ama erkekleri berbat
Oğlak1 yıl😄😄
Yay1 yılİşte başakların detaylarda boğularak elde ettiği verileri, balıklar sezgileriyle saniyesinde kafalarında sonuca ulaşarak bitiriyor. Mesela Canan Karatay da balık tüm meslektaşları aforoz ediyor ezber bozan açıklamaları yüzünden. Ama kadının dedikleri er geç doğrulanıyor. Önsezileri çok güçlü, önceki hasta deneyimleriyle sezgilerini birleştirince daha farkındalıklı hale gelip hızlı yol kat ediyor başak burcu diğer meslektaşlarına göre. Mantık evet lazım haklısın ama sezgisel zeka olmayınca pek işe yaramıyor sadece mantık. Takıntıdan öte gitmiyor detaylarda boğulmak, başaklardaki takıntı ve huysuzlugun asıl nedeni de bu zaten. mükemmel olmayınca sinirleniyorlar veya kaygılanıyorlar toprak grubu olma etkisiyle de. Başak yükselenler de öyle. Bak sen balığa fesatsın diyorsun ya. aslında o işin aslı sandığın gibi değil. güçlü sezgilerden kaynaklanıyor. Balıklar enerji emicidir etrafında olup biten tüm olumlu/olumsuz herşeyi istemeden de olsa yüksek hassasiyetle hisseder güçlü sezgileri yüzünden. Bu da istemedikleri halde işin gerçek yüzünü hızla algılamalarına yol açar diğer insanlar tepkisiz kalırken ya da olan biteni anlamlandıramazken. Bu, sezgisel bir zeka türüdür. Ben geçmiş yaşamımda etrafımdaki çogu insanın bazı şeyleri anlayamamalarına şaşırıyordum fakat burçların iç yüzünü son 1 yıldır öğrendikten sonra bunun psişik yetenekten kaynaklı olduğunu fark ettim. Yani diğer insanların bazı şeyleri algılayamamalarını artık çok görmüyorum. Balıkların herşeyi iyi hissetmeleri ve bu yüzden uyarılmaları istemeden de olsa fesatlarmış algısı oluşturur karşı kişide. Oysa bu spiritüel bir güçtür aslında.
Yay1 yılMesela Merkür başak ve ikizlerde yücelmiş olduğu söylenir ama bazı astrologlar merkür balıkta daha güçlü der. çünkü merkür balıklarda imajinasyon yeteneği oluyormuş, yani düşüncelerini kafalarında sanki gerçekmiş gibi tasarlayabiliyormuş. Balık sandığın gibi basit bir burç değil. Sen onları saftirik sanarsın ama kullanıldıklarını hemen anlarlar sadece ortamı bozup belli etmezler, kendini akıllı sananları izlemeye bayılırlar.
Oğlak1 yıl@acayipadamm saf değiller aksine kurnaz ve zekiler bilmeyen birini parmaklarında oynatirlar
Yay1 yılBir önceki attığım uzun yazıyı okumadın muhtemelen gözünden kaçtı. Yazı uzun olunca 2 parçada göndermek zorunda kaldım, KS nin yazı çok uzun isimli saçma kısıtlaması devreye girdi.
Balık1 yılne yazık ki doğru, ikinci dereceden bunu anlamıyorlar ve her şeyi saldırı sanıyorlar
Yay1 yıl@Catwoman_34 kime hangi yorum için dedin?
Balık1 yıl@acayipadamm Burcu Balık olan erkeklerden bahsediyorum sorunuzu yanıtlıyordum onların ikinci dereceleri yok, pek cesur ve açık sözlü değiller
Balık1 yıl@acayipadamm hepsi iyi el hmdl değil ama bu tür özellikleri Balık burcunda bulabiliriz
Balık1 yıl@acayipadamm duyarlılık onların en büyük hatasıdır asla tartışamayız ya da birbirimize seçim yaparız ama güzel ki buna gülmek yerine sanki onlara saldırıyormuşuz gibi çabuk davranmaları onlara karşı olduğumuzu düşünüyorlar ama onlara karşı hiçbir şeyim yok tam tersine hassasiyetlerini biraz daha az düşürürlerse ve ikinci derecede daha açık sözlü ve daha fazlalarsa temiz kalpli ve iyi bir altyapıya sahipler iyi niteliklere sahipler balık burcunda çok iyi şeyler diyebiliriz fazla
Yay1 yıl@Catwoman_34 Haklısın ama açıksözlü olmamaları karşının ne hissedeceklerini iyi bilmelerinden kırmak istememelerinden kaynaklı bi durum. Yani yine olay fazla empatiye çıkıyor. Kırmak istemezler bu nedenle çekinirler ama siz bunu korkuyomuş gibi algılarsınız. Benzer olay balığın antisya yani ayna burcu olan terazide de var. Onlar da gerçeği bilseler bile açık şekilde söylemezler. Adalet ve denge anlayışları bile birbirlerine benziyor. Sadece biri su burcu olmasından dolayı kinci ve alıngan, diğeri hava olmasından dolayı daha rahat. Koç gibi basit ve dürtüsel hareket eden bir burç değil balık. En son İzmirde soğukta üşümesin diye taksisine aldığı müşterisi tarafından susturuculu silahla bir daha kimseye iyilik yapmayacaksın diyerek öldüren kişi koç burcu çıkmıştı. Taksici oğlaktı. Ben şunu fark ettim ilk sıradaki burçların çoğunda anlayış zayıf oluyor. Mesela yay burcu 9. sıradadır, kaba saba ve patavatsız, kırıcı lafları olsalar bile iyimser ve anlayışlı yapıları her zaman vardır yayların. kaba saba fevri patavatsız olma nedeni de ateş elementi olmaları. Ama koç ve aslana göre kat kat zekidirler.
Vaktin olduğunda şu ingilizce forum'da anlatılan balık burcu gerçeklerini Türkçeye çevirip okursan şaşıracağın şeyler göreceksin.
www.quora.com/Is-it-true-that-Pisces-are-the-worst-zodiac-sign
Balık1 yılhaha :)
Yay1 yılBalığı bu kadar gömdünüz, ikinize de bi beddua ederim balık sevgiliniz olur kurtulamazsınız da bak 😂 Hep büyük konuşanların başlarına geliyor bu işler
Oğlak1 yıl@acayipadamm Ben basak olarak toprak grupları ile anlaşıyorum boğa basak oğlak
Balık1 yıl@acayipadamm 😂hayır balığı başkalarına bırakalım 😁
Balık1 yılBen, erkekler, hava ve ateş burçlarından
Yay1 yıl@Catwoman_34 Ay'ı ikizlerde, mars'ı koçta olan balığım, kurtarmaz mıyım yine de 😂 Jüpiter desteğiyle de çabuk toparlarım o da hava burcunda ve ay'ıma üçgen açı yapmış. Diğer balıklarla karıştırma beni 😂
Balık1 yıl@acayipadamm İyi Balık burcu erkekleri olduğunu söylemiştim ama onlarla karşılaşmak lazım yoksa hava ve ateş burcuna sahip erkekler daha uyumlu
Yay1 yıl@fesfs
Balık ve başak zıt burçmuş ama ne hikmetse başak kadınıyla evli olan ve güzel anlaşabilen başak balık çiftleri çok varmış bi astrolog demişti 😂
Oğlak1 yıl@acayipadamm ikizler erkeği kadına göre bir adım onde
Balık1 yıl@acayipadamm Balık adamlarının derin ya da ikinci sınıf bir mizah anlayışı yoktur ve alıngandırlar, onların en büyük sorunu budur ama olumlu yanları olduğunda iyi bir kalpleri vardır.
Balık1 yılsadece sizin kendilerine ve düşmanlarına karşı olduğunuzu düşündüklerinde veya sizinle çatıştıklarını düşündüklerinde kaçının :) o anda onları kaybederiz artık gerçekten nereye gittiklerini bilmiyoruz ve hatta dalga geçtiğimizde bile onlara dayanamıyorlar
Balık1 yılbiz onlara nezaketle gülüyoruz, savaş ilan ettiğimizi sanıyorlar :)
Yay1 yıl@Catwoman_34 Attığım linkteki yazanları okuyorsun galiba :D Olumlu taraflarını da gör balığın : ))
Balık1 yılİkizler burcu erkekleri çok karizma ve güçlü bir enerjiye sahiptir
Oğlak1 yıl@acayipadamm Alingansiniz kabul edin sjsjs
Yay1 yıl@fesfs
ikizler arkadaşlarım çok oldu ama hiç kadınını tanımadım. ikizlerle iyi anlaşırım. Onları anlamayan dengesiz sanıyor ama benim de ay ikizler oldugu için aslında dengesiz değiller aynı anda çok fazla şey düşünmelerinden ve sık fikir değiştirmelerinden kaynaklı bi durum. Ama ikizler geçinilmeyecek bi burç değil kesinlikle. Liseden en iyi anlaştıklarım ikizlerdi hep
Oğlak1 yıl@acayipadamm kadınları biraz daha değişik oluyor ikizlerin erkekleri eğlenceli ama ruh hastası olabiliyor lar arada sjsj
Balık1 yıl@acayipadamm hayır hayır gerçekten fark ettiğim şey bu bağlantınızı okumaya gerek yok burçların işaretleri günlük hayatımızda haha
Balık1 yıl@acayipadamm hassas olmayın, gülüyoruz ve sadece dalga geçiyoruz, herkesi seviyoruz ve herkes için en iyisini istiyoruz, sadece eğlence amaçlı, merak etmeyin :)
Yay1 yıl@fesfs
Beni hava burcundaki jüpiter törpülüyor kolay alınmıyorum diğer balıklar gibi uçlarda değilim, bazen alınganlık yapsam da istisnadır ve hemen unutuyorum. ama haklısın aşırı alınganları ben de tanıdım. Hatta yengeç arkadaşım oldu her bka alınan biriydi ben gıcık oluyodum alınmasına küsmesine. kız gibi trip atan cinstendi. İşim oldugunda telefonla arıyodu bakamayınca sonra dönüyodum telefonu açmıyordu 1 ay konuşmuyordu benle. o derece alıngandı.
Oğlak1 yıl@acayipadamm yengec ler narsist en bilirkisi modunda ki burctur
Balık1 yıl@acayipadamm İkizler ağaç benzeri bir düşünceye sahiptir ve yeterince anlaşılmayan bir kişiliğe sahiptir; başkaları onlarla çatışmaya girme eğilimindedir çünkü onlar, İkizler burcunun dalga geçme ve dürtme sevgisine göre söylenen ve atılan adımlardan perspektif ve mesafe kazanamamaktadırlar. İnsanlar genellikle alay konusu olmaktan veya duygusal açıdan sarsıcı durumlardan hoşlanmazlar.
Yay1 yıl@fesfs
yengeçleri benden iyi tanıyan yoktur. Sen yengeçlerden iyisini bildiğini belli edersen "beni aptal mı sandın sen" mooduna sık girerler. Yengeçlerden iyi bildiğini belli etmemelisin. zaten öncü burç olması hasebiyle koçlar gibi zıplarlar herşeye. Adam kullanmayı da severler genelde. Zaten en narsist burç seçilmişti bi astrolog diyordu. Alıngan küsen trip atan yengeç arkadaşım tanıdıgım en iyi yengeçlerden biri olabilir empatili ve düşünceli biri ama onda da maalesef az da olsa narsistlik var belli etmese bile anlıyorum tavırlarından. Ama tanıdıgım 3 yengece göre en iyisi buydu. Düşkünlere devamlı yardım etmek isteyen biri.
Balık1 yıl@acayipadamm birçoğu sabit bir şekilde iletmek istedikleri görüntü ve görüntülere takılıp kalıyor elbette bu meşru ama mizah da bazen bu sosyal maskeden çıkmaya yardımcı oluyor
Balık1 yıl😂 balığa hiç acımıyorsun onlara biraz iyi davran :)
Yay1 yıl@fesfs
Ben basak olarak toprak grupları ile anlaşıyorum boğa basak oğlak
Cevap veremedim bu yazdığına.
Benim haritada hiç toprak yok yav. ateş ve hava çok. Ne işse de toprak burçları beğeniyor genelde beni hep. Bağlantısı var gibi sanki toprak eksikliğiyle.😂
Yay1 yıl@Catwoman_34 Anladık bir ikizler olarak bilgi paylaşmayı seviyosun ingilizce sayfadakileri buraya aktarıyosun 😂 ay ikizler olarak aynısını ben de yapıyorum, ilginç buldugum her bilgiyi aynı anda 50 kişiye paylaşmadan rahatlayamıyorum 😂
Balık1 yıl@acayipadamm Sizi temin ederim ki, daha önce hiç kimseden hiçbir bilgi almadan sadece konuşup fikrimi beyan ettiğim için İkizler burcu otonom yapay zekalar gibidir, bazen yazı blokları yaparlar ve her şey akıllarından çıkar.
Balık1 yıl@acayipadamm Herkes burcun tüm burçlarını eleştirmekten hoşlanır, ama dürüst olmak gerekirse hayır, tüm burçlarda gerçekten iyi şeyler var ve bunu samimiyetle söylüyorum, bu konuda nasıl dürüst olunacağını bilmeniz gerekiyor ve gerçekten bunu kötüleyemem
Balık1 yılKonunuza cevaben aşık olmak konusunda hiçbir burcu kötülemeyeceğim, burçları dikkate almıyorum ve bu klişeye güvenmiyorum bu klişeyi sadece karşımdaki kişiyle karşılaştığında gülmek için kullanıyorum. bunu çok ciddiye alıyor ama gerçekten dikkate alacağım son kriter bu balık ailemden bir üyem var ve onu çok takdir ediyorum o nazik bir insan, çok iyi kalpli, sıcak ve samimi ve çoğu zaman çok az anlaşılan biri. balık Romantik insanlardır, büyük kalplidirler ve başkalarıyla ister arkadaşlık ister aşk olsun, gerçek ilişkileri seven insanlardır, bu yüzden onlara saygı duyuyorum, incinmekten hoşlanmazlar ayrıca Allah sizi korusun balık :)
Başak sanırım.. Başaklar cinsiyet fark etmeksizin beni aşırı derecede zorluyor..
05 YorumlaBalık ve yençeği kaldıralım listeden geri kalanlarıyla bi yolunu bulurum 😂
03 Yorumla
1 yılAkrepler sanırım çünkü çok zorlar. Bu arada Biz Aslanların nesi var yahu Urfa kızı neden sevgili olmazsın Aslanla? 🙄🤔😅
00 Yorumla
1 yılBaşak ve yengeç erkeği benden uzak olsunlar sdfsdf 😃✌️
02 Yorumla
Yengeç1 yılAman uzak olsun ağzıma bile almam 😂😂
Astroloji & Burçlar konusunda 311 cevap paylaştı. Çok şükür hiç anlamam burçlardan kendiminkini bile burada öğrendim hiç merakım da yok
10 Yorumla
1 yılasla asla demiyorum öncelikle :)
kısmet bu işler10 YorumlaNeden özellikle her gün bu soruyu soruyorsun. Yemin mi edelim 😃
00 Yorumla
1 yılGerçekten biri size uyuyor ama burcu hoşunuza gitmiyorsa...
Bitiyor mu? Bitirir misiniz yani?00 Yorumla
1 yılBen akrep burcuyum galiba herhalde akrepler hava burçlarıyla anlaşamıyorlar
02 Yorumla
Akrep1 yıl@GGƏĆƏ vallahi ben bilmiyorum ama ben ikizlerle de konuşmuşluğum var bogayla da olmuyor
1 yılBüyük konuşmayayım burçlara inanıyorum ama herkes özelliklere sahip olmuyor
00 Yorumla
1 yılBurçlara göre hareket etmem.. içli köfte yapmasını bilmeli 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir daha dünyaya gelsem ikizler asla yaklaşmam. Arkadaş olarak değil sevgili veya evlilik olarak. Hatta dünyaya gelmeme gerek yok şimdi de olsa olmaz yani.
00 YorumlaBaşıma gelir diye asla bile demek istemiyorum. Ne kadar korkuyorum, sen hesap et ksjdjd
00 YorumlaAkrapten uzak durmayı tercih ederim, bir boğa olarak 😄
00 Yorumla
1 yılKesin konuşmam başıma geldi ordan biliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılikizlerle olabilirmisim bacım geçen buradan biri öyle dedi yoksa benim gibi ateş burcunu kimse çekmezmiş (çokta umrumdaydi)
15 Yorumla
Yay1 yılburcun koç yükselenin aslan mı
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm burcum koç yükselenim ikizler ay burcum yay yarışmacı arkilere başarılar sjsh
Yay1 yılay burcu yay olanlar iyimser enerji dolu olur. sıkma canını oradan kurtarıyosun
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm ben niye sıkacağım ayoll kocam bey olacak olan sıksın canını dert onun shshs
Yay1 yılha şöyle ol gjkhkjh
Geriye ne kaldı ki 🙂😂
10 Yorumla
1 yılTakılmam pek ögle durumlara bisey desem burclara ıhabet etmıs olurum :)
00 YorumlaAkrep, çünkü kıskanç kin oluyor. akreple olmam
21 Yorumla
1 yılBoğaların ne suçu var yahu😂
04 Yorumla
Boğa1 yılAdımız çıkmış dokuza inmez sekize 😄
Boğa1 yıl😅🤣🤣
1 yılBaşak burcumu aman aman
04 Yorumla
Oğlak1 yılParanoyaklar en basit nedeni
Oğlak1 yılyükselenin farklıdır ve onun etkisindesindir
Asla asla deme ama başak olabilir.
010 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılAslan erkeği ve yengeç erkeği
01 Yorumla
u 1 yılİkizler, Balık, Başak, Terazi
09 Yorumla
u Boğa1 yılİkizler kadar dengesiz, bir öyle bir böyle biriyle asla yapamam, denendi. Terazi de aynı şeyin lacisii, geriye kaldı başak, onlar da sürekli eleştiriyor falan ama eleştiriye açık değiller ve kontrol freak. Balık ise usta manipülatör, perde arkası farklı, önü farklı.
u Boğa1 yıl😏 neyse, bunlarla hatta hiçbiriyle olmaz djfjs
u Boğa1 yılAhaha uğraşamayız yavrum bize göre değil bu işler artık 😂
u Boğa1 yılTabii benim de vardır, kim bilir. Biz bilmeyiz onlar bilir eniştelerini 🥱
1 yılKoç ve ikizler uzak olsun
10 Yorumla
1 yılBen insanları burçlarına göre yargılamam
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 580 cevap paylaştı. Öküzü alıp nedicen kız
10 Yorumla
1 yılakrep ve kovaaaa ıyy
00 Yorumla
1 yılmaddiyatci burc varsa o.
00 Yorumla
1 yılKoçlardan uzak duruyorum
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılYay burcuyla olmak istemiyorum..
00 Yorumla
1 yılOğlak kızı Yay kızı Kova kızı
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılBurçlardan hiç anlamıyorum ya
00 Yorumla
1 yılTabiki yengeç 🦀 guzum çok fena sokar adamı
00 Yorumla
1 yılAkrepler hepsinden kötü o yüzden direk geç
04 Yorumla
Aslan1 yılNedenini o burclara sor ögrenirsin
Aslan1 yılİyi O zaman akrepler için YouTube'da konuşanlar var orada gerekeni söylüyorlar zaten
okuzude elemissin
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
m 1 yılYok burca göre davranış ccahillik işi
00 Yorumla başak çok titizdir
00 Yorumla
1 yılBu yoklukta burç mu ayrırayım 😂
00 Yorumla
1 yılBurçlara inanılmaz ki
00 YorumlaHepsiyle oluruz, bize hitap etmesi kafi
00 Yorumla
1 yılBurçlara inanmıyorum... 😊😊
00 Yorumla
1 yılHerkesle sevgili olurum 🤣
00 Yorumla
1 yılA aaa, ben ne yaptım ki? 😅😂
01 Yorumla
Başak1 yılOysaki bir kadın bana bir adım atsın, ben on adım koşarım. 🙂
Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Hepsi benim bebeklerim
10 YorumlaAkrep diyenleri akrep soksun :D
02 YorumlaKoç Burcu
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılbalık sevmem mesela
00 Yorumla Burcuna bakmıyorum
00 Yorumla
1 yılÖyle bir burç yok inanmıyorum
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTerazi 🤢
00 Yorumla Kova
00 Yorumla
1 yılBurçlara inanmıyorum
00 YorumlaAkrep
00 YorumlaKova burcu.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 411 cevap paylaştı.
1 yılİkizler
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne