Astroloji & Burçlar 2 ay Meditasyon yapıyor musun, hayatının neresinde? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sık sık yapıyorum ve ruhuma iyi geliyor Noo Hayır fakat başlamak istiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Meditasyon yapıyor musun, hayatının neresinde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Başak 2 ay Meditasyon takıntılardan ve saçma düşüncelerden uzaklaşmak için, toplum baskısından kurtulmak için güzel bir yöntem 2 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 28 Başak 2 ay Bazen yapıyorum da işe yaramıyor gibi ya da adepte olamadım 1 0 Yorumla
Elçin__ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Oğlak 2 ay Yapmak istiyorum fakat nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 Boğa 2 ay Yapmıyorum yapacak kadar boş vaktim yok ama keşke yapabilsem 1 0 Yorumla
elizazey Takip Et Xper 5 Yaş: 24 İkizler 2 ay Sabah 5 gibi kalkıp meditasyona başlıyorum🙂Gece de uyumadan önce 1 0 Yorumla
Oguzkeskin25 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% Oğlak 2 ay Önemli ruhu dinlendirmek de lazım 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% Yengeç 2 ay Ruhen iyi geliyor bana yapıyorum evet. 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% Koç 2 ay Eskiden yapardım bir faydasını göremedim 1 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 72% Yengeç 2 ay Hic yapmiyorum.. Yapacagimida sanmam:)) 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% Terazi 2 ay Yapmıyorum ama faydalı bir yöntemmiş 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Koç 2 ay Astroloji & Burçlar konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hayır ben yapmıyorum hiç 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% Aslan 2 ay Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. hiç yapmadım 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 30 Başak 2 ay Astroloji & Burçlar konusunda 561 cevap paylaştı. Hiç yapmadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Meditasyon takıntılardan ve saçma düşüncelerden uzaklaşmak için, toplum baskısından kurtulmak için güzel bir yöntem
Bazen yapıyorum da işe yaramıyor gibi ya da adepte olamadım
Yapmak istiyorum fakat nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Yapmıyorum yapacak kadar boş vaktim yok ama keşke yapabilsem
Sabah 5 gibi kalkıp meditasyona başlıyorum🙂Gece de uyumadan önce
Önemli ruhu dinlendirmek de lazım
Evet ruhumu rahatlatıyor
Ruhen iyi geliyor bana yapıyorum evet.
Eskiden yapardım bir faydasını göremedim
Hic yapmiyorum.. Yapacagimida sanmam:))
Yapmıyorum ama faydalı bir yöntemmiş
Hayır ben yapmıyorum hiç
Hayir yapmiyorum
Neredeyse her gün...
Noo hiç meditasyon yapmadım.