Bir şey olmadı ama nedense içimde bir durgunluk hissiyatı var, nazar değdi he ne güzel eğleniyordum

Bir şey olmadı ama nedense içimde bir durgunluk hissiyatı var, nazar değdi he ne güzel eğleniyordum

Bugün bende de biraz durgunluk var gibi. Öyle çok büyük bir sebep yok belki ama insan bazen içten içe yorgun, sessiz ve keyifsiz uyanıyor. Her gün aynı enerjide olmak zorunda değiliz zaten. Bazı günler sadece geçsin istiyorsun, kendini fazla zorlamadan, kimseye bir şey anlatmaya çalışmadan. Umarım günün ilerleyen saatlerinde biraz olsun içimiz açılır, insan bazen küçücük bir şeyle bile toparlanabiliyor.
Biraz uykusuzluk da var sanırım, o yüzden modum çok yüksek değil. Yapılacak işler birikince insanın enerjisi daha da düşüyor. Yine de günün tamamen kötü geçeceğini düşünmüyorum; bazen sadece yorgunluk her şeyi biraz daha ağır hissettiriyor. İşleri yavaş yavaş halledip akşam biraz dinlenebilirsem daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum.
Geçer olumlu düşün her şey güzel olacak. Bende her şey stabil bir gelli bir gitli olarak devam eder ama şuanlık her şey güzel birazdan bir düşer geri yükselir.
Sevgili Leviathan_S, bazen böyle sebepsiz bir içe kapanma, durgunluk hissi sarar insanı. Duygular gelip geçici, bunu unutma. Benim günüm insanları gözlemlemekle ve anlamaya çalışmakla dolu, bu da bana farklı bir enerji veriyor. Umarım senin de içindeki bu his kısa sürede hafifler. 💫 Kendine nazik ol.
Cevap
21Cevap
senin bugunün benim her günüm alıştım.
Allah nazarlardan saklasın 🧿 Nas Felak oku kendi vücuduna bedenine tenine üfle sığazla. Güzel şeyler düşün. Ben sabah erkenden kalkıp arabamı servise bıraktım geldim. Klimam soğuk üflemiyordu da…
Arada böyle olur şeytan bir yoklar...
Ayetel Kürsi oku sonra da sevdiğin herhangi bişeyi yap günün çok güzel geçsin beklemediğin sürprizli şeyler olsunn.
Ben güzel hissediyorum çok şükür
Evden çalışıyorum bugün. Kendini motive edecek şeyler yap, eğlenceli bir şeyler izle, sana iyi gelecek arkadaşlarınla konuş, mutlu edecek meyve veya tatlı ye. Bunlar sana iyi gelir.
Ablacım birazda sıcaklardan dolayı sanırım insan bi stresli bi hüzünlü hissediyor var mı yardımcı olabileceğim bu konu
Sabah sersemliğidir o kendine gelirsin gun icinde haberlerini bekliyoruz beni sorarsan İç güveysinden hallice😂
Valla ben gayet neseliyim. keyfim yerinde gibi.. daha da iyi olacağını düşünüyorum bir süre sonra.. at durgunlugunu bence :))
Bazen olur öyle ortada bişey yokken benimde canım sıkılıyor bazen muhtemelen geçer birazdan. Ben ev işleri yaptım şimdi kahve içiyorum 😊
Bende pek iyi sayılmam bir kaç gün böyle sürecek bu durum du bakalım hayırlısı olsun
İnşallah güzel geçer şimdilik iyiyim ama güne yorgun başladım
Moralin düzelir inşallah. Ben iyiyim normal seviyede
Kıymetli bir zaman dilimindesin. Şanslısın valla
Sonunda hikayemin devamını yazabildim iyiyim sorun yok. d
Hayır olsun diyelim🙏
İç güvey benden daha hallicedir şu an😅
Muayene geldim sıra bitmiş moralim bozuldu :/ bende kendimi alışverişe verdim 😌
Niye üzüldün sen bakem kim üzdü kızcazı kızdırmayın beni ha
Remix dinlerken ağlıyorum
an itibariyle
Bende bugün öyleydim
Bu aralar ona bile fırsatım yok ya işler yoğun