Sağlık Meditasyon yapıyor musunuz? Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Meditasyon tam benlik bir şey gibi hissediyorum, belki de dünyanın en iyi meditasyoncusu benimdir henüz bilmiyoruz öğrenicezzz hsjskskks Güncellemeler1 yıl Süper soru teşekkür ederimm🫶 Meditasyon yapıyor musunuz? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KaminFromTheKataan Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Meditasyon putperest hindu uydurmasıdır. Namaste kelimesini bile bizden çaldılar. Biz müminler namaz kılarız. Bu bilgiyle ne yapıyorsan yap. 1 4 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Ben de Müslümanım elhamdülillah, meditasyon yapınca ne oluyor o kısmı anlamadım? Yapmak istiyorum bu kadar bir anlam yüklemeye gerek yok😂 Yorumla KaminFromTheKataan 1 yıl "Başka toplumlara benzeyenler bizden değildir."Hz. Muhammed (S. A. S) Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Allahümme be kardeşim harbiden Allahümmeee Yorumla KaminFromTheKataan 1 yıl aynen Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 303 cevap paylaştı. Yapmadım hiç, genelde kafayı yiyorum 1 2 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Kafayı yemiyoruz artık meditasyona yöneliyoruzz Yorumla Carvel 1 yıl olabiler Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 375 cevap paylaştı. Bazen , iyi geliyor bana. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır yapmıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl evet enerji meditasyon yapıyorum 1 3 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Öneriniz var mı youtube için Cevap sahibi 1 yıl yok Lazımbazıhatalar 1 yıl Oki
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç yapmadım 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Sağlık konusunda 970 cevap paylaştı. Hic alakam yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Meditasyon putperest hindu uydurmasıdır. Namaste kelimesini bile bizden çaldılar. Biz müminler namaz kılarız. Bu bilgiyle ne yapıyorsan yap.
Ben de Müslümanım elhamdülillah, meditasyon yapınca ne oluyor o kısmı anlamadım? Yapmak istiyorum bu kadar bir anlam yüklemeye gerek yok😂
"Başka toplumlara benzeyenler bizden değildir."
Hz. Muhammed (S. A. S)
Allahümme be kardeşim harbiden Allahümmeee
aynen
Yapmadım hiç, genelde kafayı yiyorum
Kafayı yemiyoruz artık meditasyona yöneliyoruzz
olabiler
Yok yapmiyorum
Günah yapmıyorum
Meditasyon yapmam spor yaparim
Yapıyorum 🧘🏻♀️
Bazen , iyi geliyor bana.