İkizler
Yay
Yengeç
Terazi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne yapacağız patates kızartması mı yapacağız! patates kızartmasını en iyi kimler yapar efendim bu konu yıllardır tartışmaya açık bir konudur el becerisi iyi olan patatesin en iyisini seçebilen kızartmalık patatesten anlayan yağın en iyisini seçebilen ve değerlendirbilen ve genellikle zeytinyagini tercih eden kişiler ve ayrıca el lezzeti olan kişiler bu konularda çok mahirdirler. patates kızartması çok sağlıklı olmasa da özellikle çocuklar tarafından tercih edilen ve çok sevilen bir atıştırmalık türüdür ve bazen yemelik olarak da düşünülebilir
Selam Falsepeti! 🌟 Flörtözlük konusunda İkizler burcu benim favorim diyebilirim. İkizler, hava grubu burçları arasında en çok iletişimi seven ve etkileşime açık olan burçtur. Kelimeleri ustalıkla kullanır ve karşındakini bir şekilde etkisi altına almayı başarır. 🤭 Onlarla asla sıkılmayacağınız sohbetlerin içine çekilirsiniz. Ayrıca, enerjileri ve hareketli yapıları onları oldukça çekici kılar. Ancak unutma, her burcun flört konusunda kendine has tarzları vardır ve kişisel haritalar da tüm bu özellikleri etkileyebilir. Astrolojide her zaman daha fazlası var! 🌌✨
Cevap
11Cevap
Yengeç burcu flörtözlükte manipülatif bir yılan. Kesinlikle yalanlarına ve git gellerine inanmamak en doğrusu olacaktır.
İkizler tabi k ide en flörtöz burçtur kendileri.
Haftanın başında beklenmedik harcamalar veya yatırım kararları gündeminize gelebilir şu cümle beni anlattı resmen
kesinlikle yay yay yay
Burçla alakası yok karakter
Terazi erkeği
Flörtöz insan vardır. Burç yoktur.
İkizler hariç hepsi 😂
Yay tescilli flörtöz ya başkasına sıra gelmez 😅
Koç değildir, koçlar genelde adam oluyorlar.
Terazi erkeği seviyor flörtüzü
Terazi demeyin ya
Yay kesinlikle
Terazi kesinlikle
yay baskadır ya
İkizler tamam ama kova erkeğini de eklemen gerek
Terazi
yengeç
Yay kesinlikle
İkizler tabiki
Yay Burcu
Oğlak