Devasa yan simitlerim var, bıktım artık vücudumun orantısını bozuyor kurtulamıyorum. Ne olur sıkı tavsiyeler verin
Cevabın nedir?
Eline 1 tane sopa al. Ensenin arkasına koy kollarında arkadan kavra ve yanlara dairesel dönüşler yap. Şu şekilde;
www.sagligimiza.com/.../...itme_hareketleri-_1.jpg
Ayakta da yapabilirsin.
Ayrıca 2 tane dambıl al. Ayakta dur, dambıllar elinde, kolların yanlara salık halde sağa/sola eğilerek o bölgeyi çalıştır. O da şu şekilde;
www.uzmantedavi.net/.../...ri-UzmanTedavi.NET_.jpg
Yan mekik çekebilirsin, onu da internetten bakabilirsin. Her gün belli setler halinde yap bunları, sonuçlarını yavaş yavaş alacaksındır.01 Yorumla- +1 yıl
çok tesekkur ederiiiiim :D
En İyi Cevaplar
simit değil geniş basen var sanki sende. kötü görünmüyor ama fotoyu boydan cekersen daha anlaşılabilir olucaktır göbek çevresinde genişleyen kısım simit. alltta bir arkadaş resimli şekilde yazmış zaten göbek çeveresini kısa sürede toparlarsın o yöntemlerle ama geniş basene yapıçak pek bişey yok bel kemiğiyle beraber çünkü. geniş basene bayılırım güzeldir.
01 Yorumla- +1 yıl
hayır basen değil o simiiiit
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=NuyPMeUUm_o
ben 3 ay boyunca haftada 4-5 gün bu egzersizi uyguladım. Yanlardan kurtulmak için kesin çözüm, ayrıca beli de ciddi oranda inceltiyor.
Yalnız ilk başladığın günlerde illa ki her hareketi 45 sn yapacağım diye kasma. Yapabildiğin kadarını yapa yapa bir kaç gün gittikten sonra zaten hepsini yapabilir hale geliyorsun. En güzel yanı da günde sadece 8 dakikanı alıyor olması.14 Yorumla- +1 yıl
cok tesekkur ederiiiiiim
- +1 yıl
Rica ederim. Bahaneyle göbeğini de şekillendirmiş olursun biraz :)
- +1 yıl
Yani yanlış anlaşılmasın, egzersiz çok güzel etki ediyor anlamında söyledim. Zaten resimde göbeğin yok gerçi yanlış anlaşılmaz ama olsun
- +1 yıl
ay yok estagfurulah yanlış anlamadım, haklısın çok sağol :D
+1 yılDüZenli Spor la eritirsin onu
www.onikibilgi.com/.../01 Yorumla- +1 yıl
çok tesekkurler :))
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
37Cevap
+1 yıldüzenli yürüyüşle başla, abur cuburu kes düzenli beslen ve kendini aç bırakma bolca da su iç. sakın kola vs. tüketme tatlıyıda kes :D düzenli spor ve beslenme ile yaza bir şeyin kalmaz. 37 kiloyu 8 ayda vermiş birisi olarak yazıyorum sana bunları ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Ama bunlar bölgesel degil :(
- +1 yıl
bölgesel zayıflama diye bir şey yok zaten. o yüzden komple çalışma öneriyorum sana; kardiyo, ağırlık, düzenli beslenme ve dinlenme. iradeli olursan hazirana manken gibi olursun :) 1 sene sonra ebru şallı dan farkın kalmaz :D
ya yavrucum sen rahat ol herhangi bir erkek seni çıplak gördüğü zaman simit mimit görmez rahat ol :D:D
02 Yorumla- +1 yıl
erkek için mi zannediyorsun
Biri yanlar için ağırlıkla yana eğilme göstermiş fakat diyete girmeden bu hareket belini daha fazla kalınlaştırır. Önce bir diyete gir sonra spora basla ve hiç bir zaman yana eğilmeyi ağırlıkla yapma vücut ağırlığıyla yap
010 Yorumla- +1 yıl
kafam çooook karıstı :(
- +1 yıl
nasıl bir dıyet uygulamalıyım :(
- +1 yıl
ama ekmeğin tamamen kesilmesi bel bölgesini kalınlastrıyor demişti dıyetısyen
- +1 yıl
Ülkemin ekmeğe olan askından dolayı diyetisyen bile inandırmış bu yalana kendini mesela bütün 60-65 arası bel inceliğine sahip manken fitness modellerin hayatlarında kendilerine verdikleri ödül günleri dışında ekmek yoktur. Ama günde 2 ufak dilim tam tahıllı ekmekde seni yağlandırmaz gün içinde kalori alımına dikkat ettiysen
- +1 yıl
ahah :D peki tesekkur ederim sana bir soru sorcam, yan simitler erkeklerin gözüne seksi mi geliyor? bana burada öyle soyleyenler oldu
- +1 yıl
anladım çok tesekkur ederim :)
+1 yılDediğin gibi çirkin bir görüntüsü var, sırt üstü egzersizleri yaparsan sürekli yararı olur gibime geliyor
03 Yorumla- +1 yıl
Sırt üstü egzersizler? Açabilir misin
- +1 yıl
www.dailymotion.com/.../xjrkeq_pilates-topu-hareketleri-sirtustu-kopru-bodytr-com_sport bunları günlük yapman lazim ama sürekli
- +1 yıl
Tamam teşekkür ediyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılEllerini ac bir saga bir sola belden dön ama belden don bacaklar oynamasin ilk set 30 defa yap sonra 35 40 45 diye gitsin bu kendin ayarla zamanla kayboluyo eriyo gidiyo
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar büyüğü de erir mii?
+1 yıltam bel cekersen bir seyler soyleyebilirim napman gerektigine dair. bel legen kemigi hizasi gorunmuyor gorunecek bir resim koy yoruma basliyim varsa fazlalik vs. yorum gelicekne yapman lazımsa
02 Yorumla- +1 yıl
leğen derken kalça mı :O
- +1 yıl
onden dusuk bel giydiginisde cikan sagli sollu cikinti kemikler :D onden istedim sarkma varsa ona gore hareket ve diet yazalim tabi istersen
- Diğer konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılSpor Şart kilon da fazla değil sıkıntı yapma kimileri bir susama bile muhtaç sende simit ^^
11 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D
+1 yılSopa ve twist yapmalısın ama bıkmadan usanmadan her gün kesintisiz yarım saat falan yani. Bir buçuk ay sonunda kendin bile inanamazsın. Yanında ufak da bir diyet uygula.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynı bölgeye hergün çalışılmaz diyorlar
- +1 yıl
O vücut geliştirme için geçerli. Kasların gelişmesi için dinlenmek de gerekiyor çünkü. Sen dediğimi yap, kendini sakatlamayacak bir tempoda devam et. Ayrıca bisikletin de faydasını görürsün.
- +1 yıl
Geçen yaz boyu bisiklet surdum gram küçülmedi :( tamam teşekkür ederim yapicam
ne sımıtı yaff.. bır yasıma daha gırdım, neki onlar:S
00 Yorumla
+1 yılYere sirtustu yat elinde 5 lt su damacanasi olsun sonra ayaklar havada 90 derece 2 elinde 5lt suyu tut bel hizanda havaya kaldir yana dogru Indir al sana simit yok eden haraket
00 Yorumlayan simit ne la ilk defa duyuyorum açık açık yaz ne demekse artık
01 Yorumla- +1 yıl
Profilime bak anlarsin
+1 yılDövme yaptır, sporla sıkılaştır gayet seksi olurlar. Başkada bir şeye gerek yok bence.
04 Yorumla- +1 yıl
dövme mi :D ahha
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
1'er melek kanadı taktır :D
- +1 yıl
uç diyosun ahah
+1 yılSana O Bedeni Veren, İnsanlara Göstermemeni Emrediyor... Ona Uyarsan Problem Olmaz.
14 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama işte :/
- +1 yıl
İstesini boşver... böyle yaptıkça dahada mutsuz olursun
- +1 yıl
nasıl yanı benım kotu amacım yok hiç
- +1 yıl
Senin yok da bu fotoyu goren cogu adamım iyi amacı yok emin ol
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOf bayılıyorum çok yakışıyor kadına yaa kemikleri kapatıyor ya bu yeter
01 Yorumla- +1 yıl
benımkı fazla eskiden ıyıydi lisede faln sonra buyudu
+1 yılOfff dünyanın enn güzel simidi bu olsa gerek yerim yaa
03 Yorumla- +1 yıl
Hay Allahmmm
- +1 yıl
Takinti yapiyosan yürüyüş şart eğer evde yapmak istiyorsan mekik çek karin kasların güçlenir yağlar erir
- +1 yıl
Peki Teşekkürler
Aşırı bir simit yok sıkı bir antrenman ile kısa sürede fiziğini orantılayabilirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahu bazıları squatı dolamış diline bir onu biliyo. Belin için link atacağım sana ama şu an işim var okemi?
01 Yorumla- +1 yıl
ay hemen atsaannn :(((
yemeğin salçalısı kadının yan simitlisi :) takma kafana iyidir iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabahlari spor yap kos mesela mekik cekebiliyosan cek fazla kilolu degilsin takma kafana asla
04 Yorumla- +1 yıl
koşmayı sevmıyorum hiç :/ 1.70 boy 60 kilo
Cevap sahibi+1 yılPanpa kilon normal bende 60 kiloyum gorsen et yok zayifim ama sporu cok yap hem acilirsin hem ax kilo verirsin erkekler zayif kadin sevmex iyisin sen :)
- +1 yıl
tesekkur edıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılBisey degil her zaman beklerim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSimidini yiyim yawrum sana bisey olmasın bos ver simiti takma bukadar
04 Yorumla- +1 yıl
Takilmayacak gibi değil ki
Cevap sahibi+1 yılYolda görsem seni cok kotu derim itici gelir ama yatakta uzernde birsey yokken görsem allh derim hani mesala ekmek tatlısını cok sewersiniz ya iste yatakta da o simitler tatlının üzerinde ki kaymak gibi sanki o olmadan tadını alamicakmissin gibi 😉
- +1 yıl
Cok sagol ya !!!
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani açık olduğu için seksi duruyo ama gerçekte fazla gözüküyor olabilir
023 Yorumla- +1 yıl
Kıyafette de açıkken de berbat napıcam
Cevap sahibi+1 yılbelin çok ince duruyor aslında
- +1 yıl
İnce evet ama işte tek sıkıntı yan simitler
Cevap sahibi+1 yılBu kadar ince belde nasıl simitler belirgin olabiliyorki vücut yapısı demekki kilon kaçki kilolu değilsin, ve boyun
- +1 yıl
1.70 boy 60 kilo
Cevap sahibi+1 yılBelin çok ince öyleyse simitlerini belli ediyor, spro salonunda fitness bölümünde gerekli reçeteyi yazıyorduk ama evde filan karın hareketleriyle koşu ve bisiklettir bunu çaresi
- +1 yıl
Gecen yaz boyu bisiklet surdum işe yaramadı :(
Cevap sahibi+1 yılhmm bel bölgeni hareket ettirecksin ozamn zor gerçekten düzenli koşu birincil çare ama oda uzun bir periyot ve gerekli karbonhidratsız diyet gerektiriyr
- +1 yıl
Koşmayı hiç sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAma gerekli ve birazda ugrastıracak
- +1 yıl
Açıkçası goguslerim yüzünden :/
Cevap sahibi+1 yılNedenki ne varmış göğüslerinde :/
- +1 yıl
O da büyük anasını satiim herseyim büyük
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerimde mi kilo yapıyor diyorsun :) onu küçültcem deme hiç bilmiyorum zaten olmaz sanırsam :D
- +1 yıl
Yok yahu gogus ne kadar kilo yapabilir, Olmuyor olmuyor :)
Cevap sahibi+1 yılNee olmuyoo yaa :)
- +1 yıl
Kuculmuyor
Cevap sahibi+1 yılE küçülmez tabi :/
Cevap sahibi+1 yılSen simitlere ağırlık ver koşu veya squatta faydalı olabilir insanity çalışma videolarını yapabilirsin
- +1 yıl
tesekkur ederım
Cevap sahibi+1 yılöenmli değil eğer kalça ve basen dede yağlanma varsa faydalı olcağına inanıyorum
- +1 yıl
orda yok :D
Cevap sahibi+1 yılanladım :))
+1 yılAma ben o simitleri yerimmm :D
02 Yorumla- +1 yıl
Böö.
- +1 yıl
Sabah sabah zaten bir adrenalin var sende üstüne üstlük ssormusun hee :D
Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. gözlerim simit aradı yaa , çok mu açım ne
01 Yorumla- +1 yıl
Galiba
Diğer konusunda 881 cevap paylaştı. Belinizde bridgestone kış lastiği var adeta
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaaaaa
Seninki simit sarayı gibi olmuş
00 YorumlaSpor yapmazsan, olmaz...
00 Yorumlaçok kötü değil çok takma üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılÜçgen peynir cay oneririm ne onercem 😅😄
04 Yorumla- +1 yıl
Uuuuffff
- +1 yıl
Acmisin orani burani ne diyim fake kardes.
- +1 yıl
Fake diyor ya
- +1 yıl
Ee ne diyeyim. Foton yok biseyin yok bir soru disinda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hic ciplak gezme!
13 Yorumla- +1 yıl
Ciplak neden gezeyim :/
Cevap sahibi+1 yılPlaj havuz vs.
- +1 yıl
O kadar vahim doğru
+1 yılBence super gorunuyor :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılFake olmasan
07 Yorumla- +1 yıl
Ne fake'i ya yemin ederim
- +1 yıl
Tamam simititlerini al caylar benden. Still i dont blieve you
- +1 yıl
I'm never gonna dance again
- +1 yıl
O değilde iki elinde belinde fotoyu kim cekti. Düşün ne kadar dikkatli baktım
- +1 yıl
Zamanlayıcı
- +1 yıl
Tamam hadi yedik
- +1 yıl
Vallahi ya
Squat lazım
08 Yorumla- +1 yıl
Simitte işe yarar mi
- +1 yıl
Hayır squat yan simitte işe yarar mi demek istedim :D
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Kesinlike yaramaz. Pistol sqoat özellikle iç baldır bacak kasları için yapılan bir çalışma. Spor yapanlar bilir ki; yapılan her hareket bir kaç bölgeyi birden çalıştırır. Ağırlıklı olarak çalıştırdığı bölgenin hareketi olarak anılır o hareket. En fazla çalıştırma orana %70 civarıdır. Bench press çalışırken sadece göğüs değil, kollar da çalışır mesela. Pistol squat kesinlikle işe yaramaz. O bölgenin farklı hareketleri mevcut.
Diğer konusunda 899 cevap paylaştı. bence hoş duruyo
01 Yorumla- +1 yıl
Neresi hoş yapma Allah aşkına
Boğazı sıkman lazım
00 Yorumlatereyağ çalayımmı :D
00 Yorumla
+1 yılBence çok hoş
07 Yorumla- +1 yıl
neden peki? Allah aşkına biri sebebini soylesın
- +1 yıl
Çok çekici duruyor. Saçların yanlara dağılmış
- +1 yıl