Bi kaç ay öncesinde biriyle konuşuyodum x kişisine söyledim ve birkaç gün sonra konuştuğum kişiyle konuşmayı kestik ve her seferinde konuştuğum kişileri ona söylediğimde konuşmayı kesiyorlar. Ve birini beğenmiştim ve o kişiyle aynı sınıftalar ve sürekli beraberler ya konuşmaya çalışıyorlar ya da oyun oynamaya çalışıyorlar ve sürekli dile getirmiştim beğendiğimi. Birgün arkadaş ortamızdayız ve x kişisi benim maddi durumum iyi olduğunu biliyor ve sürekli nerden geliyor bu para yok işte buraya gidiyosun sürekli geziyosun yok alışveriş yapıyorsun yani kısacası kızlar x kişisine bişey anlatığım zaman her şey kötüye gidiyor nazar mı yoksa kıskaçlık mı
Güncellemeler
1 yıl
Ve sürekli insanlar tarafından övgü alan bi insanım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kötü davranıyorsa
İnsanlara her şeyi anlatmayın, bazen haliniz iyi olsa bile övmeyin hatta şikayetlenin.
Artık anlatmıyorum
beni aşağı çekmeye çalışmasından anlarım ki öyle kız arkadaşlarım var
Nasıl başa çıkıyorsun
dalgaya vuruyordum ve en son görüşmeme kararı aldım anca o yazarsa yazıyorum bazen cevap bile vermiyorum
X kisisi senin konustugum kisilere seni kötülüyor olabilir
Ama o kadar ortamları olmadı ve ben dile getiriyorum sürekli beğendiğimi hoşlandığımı söylüyorum ve kendiside bunu bilerek aynı ortama giriyor konuşuyor ve bana anlatıyor yok çok komik yok böyle falan
Nazar artı kıskançlık hepsi var
Sen öyle mi yorumladın
Aynen öyle
Öyle insanlarla görüşmem senin yerinde olsam
Ki benim çevremde öyle aman aman insan yoktur tek tük yani sakin bi çevreye sahibim onun için onunla ilerki hayatımda görüşeceğimi çok sanmıyorum
En iyisini yaparsın çoğu zaman denk geliyoruz bizde böyle insanlar hep var anlıyorum seni çok iyi
Napıcağımı şaşırdım çok yakın ama kıskanç ya da nazar değdiren biri değil aynısını o da dedi anlatma etme belliki nazar ya da kıskançlık
Bak kıskançlık kesin vardır ister istemez bir de nazar kötü amaçlı değilde iyi bir şey der ondanda olur ne güzel kız ne güzel durumu iyi ne güzel arabası var anlatabildim mi severken de nazar edebilir insan
Yani nazar değil direk kıskanç diyosun ama sürekli nazar değiyor
Yani öyle kişilerden uzak durmak lazım bence
ve öyle bir havayla anlatıyor ki aldığı şeyleri yaptığı şeyleri ve bazende yalan söylüyor yani zamanında beğendiğim biriyle konuşmuştu yani aklım almıyor
Haklısın gerçekten sıkıntılı durum
Beğendiği bişeyin ziyan olmasından
Ziyan olması derken
Bardağın çok güzel dedikten sonra kırıldıysa bunun gibi
Evet bahsettiğim şey bu söylüyorum ve ertesi gün başıma gelmeyen kalmıyor
Ben 41 Felak 41 nas okudum hala gitmedi para kazanıyor baya diye dillendirdi işim kesildi bardağın güzel dedi kırıldı halıya güzel dedi çamaşır suyu döküldü dolabın güzel dedi sapları elimde kaldı arkadaşımın eşini evime sokmamaya karar verdim hala daha kem gözünün cenemesini çekiyorum işlerim kesat 2 aydır
Baya nazar varmış nasıl kem gözü varsa
Sorma valla kemgöz Şevket bile bunun yanında sönük kalır dağı yıkar fili devirir kadın gözüyle
Ya nedir bu kıskançlık
O tip kişileri çıkar hayatından bol bol dua et yoksa gitmiyor lanet gibi hep etrafında tiksindim herkesten bu kadın yüzünden
O derece diyosun
Bol bol hem dua ediyorum hemde duada alıyorum çevremdeki yani ailemdeki kişiler çok dua ediyor
İnsanlar genel olarak kıskanç haset kinci beceriksiz ve kötüdür ama bu kadın apayrı bi kötülük o yüzden kimseyle muhahattap olmam reelde uzak dursunlar
Evet baya kıskanç insanlar ama bu kadar da olmaz yani maddi durumum falan filan
Uzak dur çıkar hayatından beni dinle ben arkadaşıma bu gün dedim gerekeni incitmeden biz bize buluşalım dedim
Mistik Hanım gereken cevabı vermiş