Birkaç yıl önce yaşamıştım, kıskançlıktan hasta olacak tipler de var ya şu dünyada 🤪

Birkaç yıl önce yaşamıştım, kıskançlıktan hasta olacak tipler de var ya şu dünyada 🤪
Kıskanç bir yapım olmadığı gibi, beni kıskanan bir arkadaşım da olmadı. Hem iyi anlamda, hem kötü anlamda olmadı tabii.
Arkadaşlarımla rekabet etmeyi severim ama. Burada amaç kazanmak değildir. Sadece birbirimizle giriştiğimiz tatlı rekabetin tadını almak önemlidir.
İstanbul'da çalışırken şantiyeye karşı binada oturan bir inşaat mühendisi yeni mezun olmuş bir kız geldi. İş arıyorum diyerek. Bende üstlerime bildirdim. Bana dediler çalışır mı becerir mi? Bende dedim çalışmak istemeyen, beceremeyecek kimse kendi ayağı ile şantiyeye gelmez. Öyle işe aldık. Bir süre sonra işi öğrendi şantiyede herkes ile kavga etmeye filan başladı. Bizim iş yerinde maaşımızı kıskanmaya başladı. Benim işe alınması için vesile olduğum kız benim ayağımı kaydırmaya çalıştı. Yanımızda çalışan diğer kadın mühendis ile yine benim aramın iyi olmasından dolayı hasetlik yapmaya başladı. Aman Allah'ım ne günlerdi.
Sorma bin pişman olmuştum :D
Direkt yüzüme prof hocalar neden seni çok seviyor niye sana yüksek 📈 not veriyor demişti. Diğeri ben, seni kıskanmıştım diye itiraf da etti. Sık yaşıyorum maalesef. Halbuki ben onlara her zaman iyiydim.
O sevgilisiyle gezip tozarken ben ders çalışıyordum gelip beni kıskanmıştı. Jlllşç
Ahahah evet dedim çalışsan seni de severlerdi klşşşş
Olmamıştı, kendisi söylemişti. Ama kötü niyetli, haset olmadığını biliyordum o yüzden bir şey demedim.
Cevap
22Cevap
Hayır olmadı çünkü o durumu onlara vermiyorum hiçbir zaman
evet olmuştu
Oldu oldu. Hasetlenmiyorsa tatlı kıskançlıklar olabilir. Ama copy paste her yaptığımı kendine uyarlıyorsa itici ve uzak dururum.
En yakın arkadaşımdı benimki bir de ya, asla kabullenmiyordu
Etmezler söyleyince. Ben söylememiştim. Yavas iletişimi kesmiştim.
anlaşamayınca yolumu ayırmıştım ben de daha da dayanamadım 😁
İyimser arkadaşlar varken onlara ihtiyaç yok orada kalsınlar ahahah😅😅
Evet olmuştu, bir de kuzenlerim var o kadar belli ediyorlar ki kuduruyorlar 😅
Hoşuma gitmiyor değil hdjksh
Hemde nasıl 😅😅
Evet yaşadım yılardır arkadaştık ama içten içe bana özendiyini kıskandığını hiss ediyordum ciddiye almamıştım ama iyiliğimi bile istemeyecek hale gelince yolcu etmiştim bunlar gercek hayatta yaşandı, sanal değildir.
En lerden hayır gelmez onu anladık
Ya bilmiyorum hissettim ama hissetmek bile kötü konduramiyorum ya insan sevdiği insanın mutlu olmasını niye kıskansın ki onun mutluluğu benim mutluluğumdur
Evet ne yazık ki çoğu arkadaşım ve akrabam. Kardeşin gibi gördüğüm insanların beni kıskanması ve düşmanca davranması üzmüştü. Anaokulundan beri yakın olduğunu düşün. Bütün hayatın yalan bir yakınlık gibi hissetmiştim ama geçti tabi. :) Ben sevdiklerime değer veren bir kadınım ama doğru kişileri öğrenmiş oldum.
Evet oldu 😅yüzüme direkt kıskanıyorum seni diyen arkadaşlarımda olmuşu. Ama umrumda değiller 😄
Ben ona çok iyi hatırlıyorum bağırdım ve hemen düğünde başkalarının yanına gitti beni sattı sonra yine bağırdım inadına kazık attı tuzak kurdular düşmanlarımla birlik oldu doğruysa olanlar ona olmuş etme bulma dünyası demişler çünkü sonra çekiyor
1-2 tane vardı ama farkına vardığım an kestim ilişiğimi. Bu kıskanma nedir arkadaş. Arkadaşın için sevinirsin ya. Ama şunu anlamış oldum yarışı sadece kendisiyle olandan iyi dost ve iyi yoldaş olur.
Evet onlar en iyi arkadaş değil bu arada, kötülüğünü isteyince anlıyorsun bir süreden sonra
Yıllar önce kız arkadaşım farkedip bana söylemişti. O günden beri neredeyse bütün arkadaşlarımın beni kıskandığını ve sürekli benimle rekabet etmeye çalıştıklarını farkettim
evet oldu
ve konuşmayı bıraktım
bu tarz insanları arkadaş olarak hayatımda barındırmam
Evet çok eskiden bir kaç kişi arkadaşlardan olmuştu beni çekemiyorlardı 😃 şu an kıskanan var mi bilmiyorum.
Olmuştur belki ama ya da ben farketmemişimdir. Eğer farkettiğim olursa da bir daha Arkadaş olmazdım onunla.
Çok fazla.. Kıskandıkları için çalıştığım kurumda zor dayanıyorum bazı şeylere. profesyonel değiller
Arkadaşım dediğim insana güvenirim içten içe kıskandığını düşündüğüm olmadı
farkli bi duygu hem üzücü hem sinir bozucu bide sen onu seviyorken yapmis olmasi kırılıyo insan be
Çok oluyor genelde görmemezlikten geliyorum hiç de haz etmiyorum ama istediğini yapsınlar amann
Bir defa oldu, ondan sonra da araya mesafe koymaya başladım.
Asıl alıştıkları için, aşık olduklarını sananların kıskançlığı daha çok tehlikeli oluyor.
Yok moruk benim çoluk çocuk arkadaşlarım olmaz biz birbirimizi kıskanmayaz
evet oldu hatta oluyor diyeyim ama arkadaşım çok aşırıya kaçmadığı için rahatsız değilim beni eski en iiyi arkadaşımdan kıskanıyordu ama ben hiç fark etmemiştim sonra bana söyledi seni çok kıskanıyorum diye ama sorun kız kardeşler gibiyiz hala
Arkadaşım olan kişi kıskanmaz zaten.. Onun dısında kıskanan çok
Arkadaş olmuyor o artık😔
öyle ergenlik arkadaşliklarim yok
Kıskanılacak tarafımız yok şükür
Evet çok allahın yavşağı artık konuşmuyoz zaten
Öyle arkadaşım olmaz
Beklemediğim insanlardan bunu gördüm ve uzak kalmaya karar verdim.
Kıskanılacak yanım olduğunu düşünmüyorum 🙂
Fazla samimi olmuyorum artık kimseyle.
Oldu ciddiye almıyorum dalgaya vururum.
Olmuştur illaki.
Dışarıdan birisi söylemezse farketmem
Beni kimse kıskanmıyor maalesef
Olmadı henüz ya da ben fark etmediim
Vardı sanırım, emin değilim, ama şu an yok
Evet oldu acaip soğurum
umarım böyle bir şey olmamıstır. d
Hayır hiç öyle bir an yaşamadım
İş olarak evet