Güncellemeler
1 yıl
peki bu işi meslek olarak mı yapıyorsunuz yoksa hobi vs olarak mı?
Güncellemeler
1 yıl
soru yazacağıma güncellemişim hahhahahaha yanlış oldu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende de tutarsa inanırım genelde inanmam sjjsjsns
hahahahahahha işimize gelmiyorsa inanmayız
Sjsjsjjsjs
8. evi stelyumu ve Jüpiter i burada olan ben manyağım hiç normal değilim 💆🏼♀️🥹
şunu merak ediyorum fincana bakınca bir şeyler mi canlanıyor gözünüzde yoksa belirli sembolleri takip ederek mi yorumluyorsunuz? gerçekten çok merak ettiğim bi konu
Hayır aynı uykudaymış bir rüya görür gibi imgeleme yaparız bu da bizim beynimizle değil kalbimizle hissettiğimiz şeylerdir. Theta frekansımızdan konuşuruz anlatırız
hmm anladım çok garip gerçekten. peki meslek olarak mı yapıyorsunuz bu işi yoksa hobi olarak mı?
8. ev stelyumunda insanlar dusmanlarindan ahini alabiliyormus ama bence en temel seyi de korku vermesi bu ev korkudan besleniyor
iyice korkmaya başladım şimdi
Sizde de mi var 8. ev stelyumu
@Aslı306 Korku evet düşmanlarıma genelde korku verdiğim için benimle çok uğraşırlar beni hep tehdit olarak görürler. Jüpiter Aslan da bi de 🤣🤣🤣 12. Ev Akrep te ama sağlam düşmanlarım oluyor.
@Aslı306 oooo hem de Harikalar Kumpanysı 😅😅 Yengeç ve Aslan kesişimli hemi de
12. ev gizli dusmanliklarla alakali ozellikle 8. ev jupiterliler de ya babadan ha esten mirastan falan zengin oluyorlar jupiter guclu diye kurtariyorsunuz o ilahi koruma cunku 🙂
bende yoktur muhtemelen @Aslı306 ama muhabbet korkuttu sadece. iyice merak uyandırdı bana şimdi hahahahaha
Astroloji oyledir haritan kendini tanimana yardimci oluyor 😊
harita işine hiç aklım ermez çok karışık geliyor valla ya hahahahaha şu fal işini çok merak ettim acaba baktırma şansım var mıdır şu an bazıları geç saatte bakmam diyorlardı
@Aslı306 Aynen aşkım Jüpiter ime kuvvet sağolsunlar 😉🙌✨ Düşmanımı muzaffer kılmayan Rabbime Hamdolsun 🙏🏼 Memnun oldum kızçem
Hanfendi bana da bakar misiniz sizin dogum haritaniza biraz daha bakarim 😊
Ben de cok memnun oldum ☺️🙏
@Aslı306 Astrolojiyi kendi kendine öğrenen manyak bir kadına güveniyorsan bakarız bebeğim 😅✌🏽🧛♀️
Ben de oyle ogrendim tesekkurler ☺️🙏
Nasil ulasirim 🙂
Bakabilir misiniz hayatımın kötü bir noktasındayım ve birisi bana ona kimse fal bakamaz demişti niyeyse baktırmak istediğim zamanalr hep bir aksilik oluyor
@Hediye34 astroloji fal degil
@Aslı306 haklısınız
Fal yalan dolan
Fal gereksiz
fal manyağı olup bağımlısı olan çok tanıdığım var ya uzak durmak lazım ya da kafayı sağlam kırmak lazım
Fal boş iş ya
Uzak dur bu işlerden