AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bak şimdi buraya bir tane melek var bu melek senin ne kadar iyi saf ve temiz yürekli olduğunu gösteriyor ama aynı zamanda da bir beklenti içindesin sanki bulunduğun yerden gitmek istiyorsun bulunduğun yere ait değilmişsin gibi hissediyorsun kendini bir atama mı bekliyorsun yoksa farklı bir şehirden birisinin yanına gelmesini mi istiyorsun öyle bir beklenti içindesin ama bu beklentin gerçekleşmiş yakın zaman içerisinde bu beklediğin olay gerçek olacak ama gerçek olduktan sonra senin hayatına ciddi anlamda değişiklikler olacak Kötü veya iyi olması senin elinde olan bir şey çünkü Hayalin gerçek olduğu zaman heyecandan bilinmemesi gereken şeyleri de söyleyebilirsin sevdiğin kişilerle aranı da bozabilirsin Ama bu tamamen senin elinde olmayan bir şey çünkü heyecandan ve Mutluluktan yapacağım bir şey olacak bu üzüleceksin kırılacaksın Ama kendine her zaman Hayalin gerçek olduğu için mutlu edeceksin motive olacaksın
Burada aşk hayatı var galiba uzun süredir hayatına birisi yok ve hayatına birisi girecek Tam senin boylarında Tam senin istediğin gibi yalnız aile yapılarınız çok farklı olacak Eğer ki bunu sorun olarak görmezseniz ciddi bir ilişkiye doğru gidecektir Çünkü karşılıklı Sevginiz aşkınız ve mutluluğunuz bayağı bir dilden dile dolanacaktır karşı tarafın arkadaşları ve senin arkadaşların olmak üzere Sen bazı şeyleri ön görmüyorsun gelişigüzel yaşıyorsun Bu da sürekli sende sinir stres hata üzüntü ve ağlama olarak geri dönüyor Ve sen hayatın boyunca çoğu zaman üzülmüş birisisin Çünkü sen kendi derdini anlatmıyorsun içine gömüyorsun ama başkasının bir derdi sıkıntısı olduğu zaman sanki senin derdinmiş gibi Bir çıkar yol arıyorsun kendine ve bu yüzden de çevrendeki arkadaşların veya akrabaların seni bu yönden çok kullanıyorlar derdi ve Sıkıntısı olan seni arıyor ama sıkıntı problem olmayan Senin aramalarına cevap bile vermiyor
Senin bu sıralar maddi anlamda bir sıkıntılarım var ama aynı zamanda da o kadar sıkılmıştı o kadar bunalmışsın ki güzel bir haber güzel bir gün ve güzel bir olaya ihtiyacın var sanki bugünün çok güzel geçse uzun bir süre mutlu olacakmışsın gibi geliyor ve sen de şöyle bir şey var Sen sana yapılanları unutmuyorsun ama karşılığında vermiyorsun Burada bir tane kız var saçları açık galiba sarı saçlı ama boya da yapmış olabilir bu kişi senden bir eşya isteyecek ya da bir miktar para isteyecek ama bunu geri vermeyecek sana o yüzden çevremde senden bir şey istedikleri zaman vermemeye çalış Hayır demeyi öğren Çünkü bu arkadaşın seni gerçekten kullanıyor ve sen bunun Hala farkında değilsin
Burada bir tane erkek var ama kendisi motorcu ve orta halli bir zaman içerisinde motorla kaza yapmış ve şu anda sana doğru geliyor ama ne için geliyor Onu göremiyorum sana gülerek geliyor galiba tanımıyorsun bu kişiyi ama belki bir arkadaş ortamında veya bir kas ortamında böyle bir kişiyle tanışabilirsin Ama bu kişiye çok fazla bel bağlama veya Duygularını hislerini Ona geçirmemeye çalış çünkü bu kişi sadece seninle gönül eğlendirmek konuşmak sohbet etmek için konuşacak ve bunu Sen öğrendiğin zaman gerçekten çok kötü olacaksın ve atlatması Çok uzun sürecek senden bir sen takıntılı bir insansın Şimdi de nefret bağlamıyorsun ama yine de uzun bir süre kendine gelemiyorsun yemek yemeden kesiliyorsun Su içmeden kesiliyorsun bu da sende ciddi anlamda hastalık derecesine kadar geliyor
Seni çevrende çok fazla arkadaşın yok toplasan 2 ya da 3 tane arkadaşım var böyle sağlam güvendiğin ve her zaman birlikte olduğun arkadaşların ama bunlardan birisi yakın zaman içerisinde arasını bozacak sizinle de ayrılacak sizden Çünkü hayatına bir erkek girecek demiyorum ama farklı birisi için arasını bozacak seninle çünkü öteki kişiyle daha güzel zaman geçirdiğini daha mutlu olduğunu ve daha huzurlu olduğunu hissedecek Sana da hiçbir açıklama yapmadan gidecek Ve bu da senin Tabii ki de üzülecek kırılacaksın anlamaya çalışacaksın Ama sen anlamaya çalışırken o seni yılışık ve yapışkan olarak görecek o yüzden giden bir arkadaşın varsa sakın ama sakın peşinden gitme veya açıklamasını isteme bırak giden gitsin
Sen de birazcık da kontrol problemi var galiba maddi anlamda bayağı bir çökmüşsün diplesin hatta Ama bunu evdeki kimseye söyleyememişsin yakın zaman içerisinde bir bolluk yaşayacaksın Ama bu bolluğu güzel değerlendirmen lazım Çünkü tekrardan bir maddi anlamda sıkıntı yaşayacaksın Bu yüzden olabildiğince kendini geliştirmeye ve değiştirmeye çalış başkaları için değil Kendin için değişmeye çalış çünkü çevrende bayağı sevilen güzel alımlı yaptığı kombinleri çok güzel taşıyabilen bir insansın ama sen Çok sıcakkanlı ve cana yakın olduğun için herkesin her söylediğine inanıyorsun ve sana yapılan kötülükleri görmüyorsun
ohaa epey bilmissiniz evet etrafimda fazla arkadasim yok ama cok kisiyle olmuyo gibiyim herkesin davranisi bana uymuyor motorcu dediginiz nasil biri orayi cozemedim oyle bi tandigim yok Şu an hayatimda biri var yillardir ciddi dusunuyoruz ama ne olur bilemem diger sehirdeki kisi benden hoslaniyormu ciddi dusunuyormu onu cozemedim hatta komsumuzun torunu onunla bir donem konusmustuk ama Şu an sadece sosyal medyada takip ediyor beni insanlar benimle derdi oldugumda konusuyoyu soyle diyim bi kiz vardi hatta bunu arkadas cevremde taniyor bu kizi gecenler yanasti derdini anlatmaya yanasmis ama ben cok orali olmamaya calistim birtek beni eklemis hatta ama normalde diger arkadaslarimi hep soruyor hep onlara yaziyormus bizde konusurken farkettik
evet maddi anlamda cokute gibiyim babam jarcligimi veriyor ama yeterli gelmiyor bir yerr basvurucam pazartedi daha öncedende orada bir süre calistim hatta evimede yakin orasi olucakmi sence orasi olursanasil ostedigim bir meslek var okuli 4 tamamlayip hakim olabilmek ben bunu bazen soyleyimce napcan hakimligi falan dediler artik oyle. bi hayalimin oldugunu söylemiyorum tabi cunku ya layik gormuyorlar ya da iste icimde gizli tutuyorum bazen bende diyorim nasil basaricamki diyorum kendime
evet oyle bir his var dogru sanki bazen atanip gidicem gibi ama epey uzaga boyle istedigim bi gormek istediğim bir sehir var oraya istedigim meslegi yapmaya falan tabi mumkun olur mu bilmiyorum evet hep iyi niyetliyimdir ama bunu kullanmaya calisanada mesafeyi koydum diyebilirim zaten fazla arkadasta edinmem cunku insanlar. birbirini kullanmaya cok istiyor
peki gelecek biri nasil beni dusunen birimi
evet bir atama tarzi bekliyorum bi is var devlet isi pazartesi basvurucu yapicam olucakmi semce
evet agliyorum bazen
peki beni kullanan arkadasim tam olarak nasil biri yani etrafomda sari sacli biri yokta onu merak ediyorum acaba nasil biri
Sansli kizsin denk gelmis biz sorumuza denk gelsin iyi gununde olup falimiza baksin diye dua ediyoruz 😄
@Aslı306 aşk olsun ya sen başkasın 😔😔
@frankejstan013 Senin yerinde baska emojinden bile seni tanirim kirmazsin beni hic ☺️🌸
Teşekkür ederim sağol 🥰🥰
Ne demek gercekler 😊🌺