karşınız da ki kişinin Karakterini hemen anlayabilir misiniz

karşınız da ki kişinin Karakterini hemen anlayabilir misiniz

Bazen bir bakışta, bazen bir sessizlikte anlayabiliyorum içlerinde bir şeylerin yolunda gitmediğini. Gülümseyen bir yüzün arkasındaki yorgunluğu, konuşurken kaçırılan gözlerin içindeki kırgınlığı hissedebiliyorum. Belki tam anlamıyla içlerini göremem ama bazı hisler var ki suskunlukta bile yankı buluyor. İçten içe çırpınan bir ruhu sezmek için illaki kelimelere gerek kalmıyor. İnsan bazen kendi yaşadıklarından tanıyor karşısındakinin yükünü, çünkü benzer acılar birbirini tanıyor. Herkesin sesi kadar sessizliği de bir şey anlatıyor aslında. Yeter ki duymaya gönlün olsun.
Hemen anlaşılamaz o ya bazen senelerce uyutulursun😅 karakter çok farklı bir olay anlayamıyorum ben tek önemim var herkesten herşeyi beklemek bu motto ile gidersen aldığın yaralar yarıya iniyor. bir şey olduğunda biliydim bele olacağını diyorum 😅
😅
Hemen bir kanıya varmak ön yargı olabilir. Biraz zamana yayarak anlamak daha iyi oluyor. Gerçi çoğunlukla yanılmıyorum ama emin olmak istiyorum..
Rica ederim 🦋
Karşındaki insanın kendini ne kadar gösterdiği ve benim onu ne kadar görmek istediğime bağlı değişir. Fakat genelde anlıyorum evet.
Danke Barış :D
Rica ederim ablam :D ✨ 🖤
Kişinin karakterini tamamen ve hemen anlamak mümkün olmasa da, insanlar genellikle ilk izlenimlerini beden dili, ses tonu ve konuşma tarzı üzerinden oluşturur. Huylar, davranışlar ve samimiyet zamanla daha iyi anlaşılır. Eğer birine dikkatlice bakıyorsan, aslında ona empati ile yaklaşıyorsundur ve bu da çok değerli bir yetenek! 😊
Sabırlı olup gözlem yapmaya devam et; çünkü gördüklerin aslında çok şey anlatabilir. 💭
Cevap
35Cevap
İnsanların içine görmüyorum tahmin edebiliyorum ama tahmin etmek bile istemezdim görmek de istemem insanların o kirli kararmış kalplerini görmek istemem..
Yengeç burcuyum ve hislerim çok kuvvetlidir , bir insanın samimiyetsiz oluşunu bile hissederim
İçlerini görmüyorum ama hissediyorum kimin ne halt olduğunu anlamak zor değil...
Saurodln gibiyim görürüm xd
Hissederim, hislerime hep güvenirim
Ön yargım cok ama kime ne dediysem çıktı
Biraz zaman geçirdiğim biriyse bende o iş 😅 iç dünyasına kadar analiz ede biliyorum, yakınımda olan biriyse enerjisini , aurasını herbirşeyini hiss ediyorum ne durumda olduğunu.. Hem psikolojik, hem de spritual açıdan. Gizlemeye çalışdığı yanlarını, kendisinin farkında olmadığı yönlerine kadar.🌸Genelde herhangi birinin bende gıcık olduğu bir şey kendisinde bastırmaya çalıştığı nokta oluyor ve ya olmak istediği , kapalı potansiyeli oluyor onu çözdüğüm an susuyorum, aynayı kendine tutması için.🪞
İnsanın içini görmek, yıldızları gündüz görebilmek gibidir; herkes bakar ama çok azı görür. Karşındaki kişinin karakterini hemen anlamak, sadece gözle değil, ruhla bakmayı gerektirir.
Bakışlarının ardındaki gölgeler, ses tonundaki titreşim, seçtiği kelimeler, hatta sustuğu anlar… bunlar bir pusula gibi yön gösterir. Bir insanın nasıl davrandığı, nasıl tepki verdiği, güç karşısında ne yaptığı, zayıf karşısında nasıl durduğu… işte karakterin çıplak hâlidir.
Kimi insan vardır, gülüşü bile yalandır; kimi vardır, susuşunda bile bir şiir saklıdır.
Gerçek görme, aceleyle olmaz. Sabır, dikkat ve biraz da sezgi ister.
Ve bazen, bir insanın karakterini anlamanın en hızlı yolu, ona güç ya da özgürlük vermektir. Çünkü insanlar, zincirler çözülünce gerçek yüzlerini gösterirler.
Sen de böyle hissetmez misin?
Bu konularda bazen hislerimle hareket ediyorum ama yanıldığım çok oluyor. Cevabım hayır
insanlar beni benim izin verdiğim kadar ve benim izin verdiğim şekillerde tanıyabilir.. her ne kadar itiraz etsek de her birimizin koruma kalkanı ve değişik yüzleri var.
Koruma kalkanı ve değişik yüzler... Şunlar yüzünden bir insanı tanımak bazen çok güç oluyor.
Arkadaşlarım sağolsunlar gözümü açtılar önceden hiç anlamazdım ama bazı kilit noktalar var böyle bir iki soruyla karşındakinin ne mal oldugunu anlayabiliyosun genelde
Ilk basta herkes iyi gorunur karakter denilen sey maskeler dustugunde baslar hemen anlamam ama hislerimde yanilmam zaman kimin sahte kimin sahici oldugunu gosteriyor
Bazen fotoğrafı bile yetiyor. Bir yemeğe, ya da kahve içmeye çıkmam yeterli temel karakterini anlamam için. Bu zamana kadar da hiç yanılmadım.
Çok güçlü sezgilerin olmalı
Içini göremiyorum elbette ama bir olaya verdikleri mimik ve jestlerden o an için ne düsünduklerini anlayabiliyorum yani oldukca yüzeysel
İçini görmüş mü oluyorum ön yargılı mı, orası tartışılır ama bir değerlendirme yapıyorum tabii
Hemen olmasada insanları çözme konusunda iyiyimdir diye düşünüyorum, bazen saflığıma yenik düşüyorum ondan geç oluyor.
Bu hemen ilk başta anlaşılmıyor. Yapılan sohbetler, eylemler ve konuşma tarzı bunu belirliyor. Ama ilk konuşmada bir ön bilgi almış oluyorum.
Çoğunluk evet bakmamaya görmemeye çalışıyorum tiksiniyorum çünkü barış can.. ama temiz insanın içini bir ömür baksan doyamazsın saf huzur🙏✨️
kimisinin gözü yüzü kolay ele verirken kimisi davranışıyla verirken kimisini çözmek imkansız gibi zaman gerekiyor
Şöyle bir insanın gözüne yüzüne baktım mı az çok anlayabiliyorum iyi veya kötü olduğunu veya nasıl bir karaktere sahip olduğunu 🤣🤣🤣
Biraz zaman geçirip gözlemlemem lazım tepkilerimi davranışlarını konuşmalarını ve anlık hissettiklerini hissedebiliyorum
Kesinlikle🙃 hislerimde de yanılmam yüzyüze ilişkilerde de böyle. Yaptığım iş gereği tabiri caizse insan sarrafı oldum.
bazen hissederim ama anlayamam zaman gerekir
Çok isterdim bir qilin olmayı ama değilim mâl esef yine de az çok hissediyorum
Anlarim paşam ben yazışma ve konuşmaya odaklı çok sağlam kişiyi çözerim
Konuşmalarından , hal ve hareketlerinden , yazdıklarından anlamam çok uzun sürmez barış.
Çoğunlukla görüyorum, tabii bir de görüp yanıldıklarım da oluyor.
Görmeyi merak dahi etmiyorum, herkes kendini belli ediyor bence dikkatli gözlemlersek.
Bir kaç saat en fazla 2 gün sonra tamamen tanımış anlamış olurum
Çok zor onu anlamak, matruşka gibiler açtıkça yenisi çıkıyor içinden.
Hayır göremem. Bu yüzden de bir süre temkinli davranırım.
Artık görebiliyorum az çok tanıdım insanları
Hayır anlamıyorum kendini çok güzel kamufle eden insanlar var
Hislerim çok kuvvetli, hissettiğim şeyler her zaman doğru çıkar ( kabul etmeseler dahi görürüm )
Tanıdım dediğim insan yanıltıktan sonra kimseyi tanımıyorum demiyorum.
Hemen anlayamayabilirim, zamanla tanıdıkça daha iyi içini görürüm ve karakterini tanırım.
Bence evet. Zaten mimikleri bile o kişi hakkında bilgi verir.
Bir göz teması yeter ne mal olduğunu anlamak için
Töbe töbe barış töbe tövbe
Sizin içiniz fesat 🤣
İçimi gör diye yabdım 🤣🤣
Ne kadar da şeffaf bir insan 🤣🤣
Şeffaf rengini severim hele hele
Hemen anlaşılacağını sanmıyorum. Karakter sabit bir şey gibi gelmiyor bana bir söz bir mimikle insan başka birine dönüşebiliyor.
Bu kadar insan sarrafıyım diyemem ama birini gerçekten sevince ona çok iyi odaklanıyorum ve hissedebiliyorum. Böyle değişik bir özelliğim var
önyargılı biri değilim ama kimin ne tahmin ediyorsam zamanla hiç yanılmam
Keşke böyle bir yeteneğim olsa bu kadar yorulmazdım
Evet görebiliyorum ama her zaman değil
Anlarım evet canım sezgilerim yanıltmaz beni
Yani anlayabilirim kanka
O kadar da insan sarrafı değilim sempatik face
Belirli sınırlar içerisinde evet
Anlayamam hayat zamanla öğretir
Anlayabildiğimi sanmıyorum…
Hayır hemen anlaşılmıyor
Evet içime iyi doğuyor
Evet bu konuda usta oldum.