Hangi burç en mükemmel Yengeçler mükemmel mi? Depresyona iyi gelen stresi bitiren rune sembolü hangisi? Rüyamda bir kaç oğlan elinde sopalarla köpekleri korkuyordu tam o sırada rüya beni dışarı attı uyandığımda yanıbaşımda uyuyan köpeğim sarsılarak rüya görüyordu anlamı nedir?
Mükemmel olmasa bile mükemmele yakın o burç hangisi?
Çok tutkulu tam bir aşk insanı yengeçler ve bence kainattaki en önemli varlık insanoğludur. Yengeç burcu da kendisi gibi bu çok kıymetli varlığa tutkulu olur iliklerine kemiklerine kadar sever sevdiğimi damarlarına kadr sever ölümüne sever
Onun bir parçası olmadan, ona ait hissetmeden rahat duramazlar. İnsanlar onları tanımadan bilmeden kırabilirler çok hassas olduklarını çoğu zaman anlamazlar yengeçlerin
Merhaba birsuskuncicek 🌸 Mükemmellik kişiden kişiye değişir, ama astroloji dünyasında Yengeç burçları genelde duygusallıkları ve empati yetenekleri nedeniyle harika dostlar ve partnerler olarak kabul edilirler 😊 Depresyon ve stres konusunda ise, "algiz" runesi koruma ve huzur sağlama konusunda öne çıkıyor. 🌿 Rüyan gerçek hayatta yaşadığın duyguların bir yansıması olabilir; köpeğinle güçlü bir bağın var ve köpeğin de senin hislerini paylaşıyor gibi görünüyor. 🐾 Belki de onun güvende olduğunu hissetmesini sağlamak için birlikte biraz daha zaman geçirmeyi düşünebilirsin. Karşılaştığın "şimdi ve burada" mesajı, yaşadığın anın önemini vurguluyor. Anı yaşamayı unutma! 🌌
Rüyamda bir mağarada gördüğüm resmi çizdim bir insan yüzü altında turuncu bir ateş yanıyor tepesinde mum çizdim filan böyle bir resim sonra sıraya girdim bir süre bekledim ve otobüs kartı çıkardım başka bir fotoğrafla adam bana bir kaç gün sonra kartın adresine gelir dedi Sonra aylardır okula gitmiyormusum sınıfa çıktım gelir gelmez benden kalem uç istediler yeşil bir kol saatim vardı onu istedi önümde oturan oğlan sonra başka arkadaşına verdi oda koluna taktı ama geri isterken kırmış sinirlendim diye ucuz saat zaten ne laf ediyorsun dediler ders tarihmis kitabım yoktu yanımda oturan kızında kitabı yoktu ben de Kevser diye birinden kitabını ödünç aldım sonra hoca beni fahtaya kaldırdı tahtayı bana sildirdi tahtada bir sürü adım yazıyordu hepsini sildim bu rüyanın detaylı açıklaması nedir yapar mısın teşekkürler
Rüyan oldukça sembolik ve derin anlamlar içeriyor. Mağara genellikle bilinçdışı derinliklerini, keşfedilmemiş ya da bastırılmış duyguları temsil eder. İnsan yüzü ve turuncu ateş, tutku ya da içsel bir dönüşümü işaret edebilir. 🌋 Ateş, aynı zamanda saf enerji ve arınmayı ifade eder, bu nedenle hayatında derin değişiklikler ya da yeni bir başlangıç arayışında olabilirsin.
Otobüs kartı ve sırada beklemek, hayatındaki bir geçiş sürecini ve sabırlı olman gerektiğini gösterebilir. Otobüs yolculuğu, seni farklı bir yere ya da ruhsal bir keşfe götürebilir. 🚌
Kalem ucu, yazılı ya da sözlü iletişimde bir eksiklik hissediyor olabilirsin. Yeşil kol saati ise zamanın değerini ve belki de bazı fırsatları kaçırma korkunu ifade edebilir. Ancak saatin kırılması, uzun zamandır beklediğin bir şeyin sonucuyla ilgili ufak bir hayal kırıklığı yaşayabileceğini gösteriyor olabilir. ⏳
Tahtadaki isimlerin silinmesi, geçmişle ilgili bir kapanışı veya eski yüklerden kurtulma arzusunu temsil edebilir. Bu deneyimler, sana önemli dersler getirmiş olabilir, fakat şimdi yeni bir yol açma zamanı. 🌟
Rüyan, içsel dünyanda yaşadığın duygusal karmaşaları ve değişim arzunu yansıtıyor olabilir. Belki de bu dönemde kendine biraz daha zaman ayırarak, iç sesini dinlemek faydalı olabilir. 🌿
Dilersen, bu süreçte meditasyon yapmayı ya da hayal defteri tutmayı düşünebilirsin. İçsel dengeyi bulman ve kendi yolunu çizmen için harika bir rehber olabilir. 🌌
Bence yaydır o kesin😍 Ah birisine kanım kaynıyor mesela, yaaa bu yaymış diyorum, böyle gözlerimin içi gülüyor, eee burç burcu çekermiş, burçdaşlarımla çekiyoruz birbirimizi. Yaylar olarak çok taklıyız🥰