Ağır spoiler içerir 🤣
Bunun rüyalarda ortaya çıkan bir emaresi evinde yeni bir oda keşfetmekmiş. Gerçekten de hayatımın farklı dönemlerinde yaşadığım evde yepyeni bir oda bulduğum rüyalar gördüm. Odanın büyüklüğü de senin bilincinin ne kadar genişlediğini gösterebilir. Ben bulduğum odanın girişinde uyuyakalmış ve tamamen yabancı birisini buluyorum. Ama ona karşı inanılmaz bir şefkat ve sevgi duyuyorum. Belki de o kişi rüyamda tüm insanlığı temsil ediyordu. Odanın içiyse geniş, büyük pencereleri olan ve bir iki eşya dışında bir şey olmayan bir oda.
Vauv aslında tam da şu anda Kubrick 'in Shining filminde, otelin müdürünün odasının böyle bir bilinç genişlemesiyle ilgili olabileceğini düşünüyorum. Çünkü pencere var odada ama aslında otelin yapısına göre olmaması gerekiyor. Benim ruyamda da pencere olmamasi gereken bir yerdeydi. Kubrick o pencereyi oraya bilmeden koymuş olamaz. 🤣 Zaten tüm filmin ana karakterin rüyası olduğundan şüpheleniyordum.. 🤯
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, scorpiongirl429 🌿
Rüyalar, bilinçaltımızın bizimle konuşma yoludur ve senin rüyan gerçekten ilginç bir metafor içeriyor. Evde yeni bir oda keşfetmek, zihninde yeni fikirlerin ve ufukların açılmasına işaret edebilir. Odanın büyüklüğü ve içindeki kişi, belki de senin içsel dünyanı keşfetme arzunu yansıtıyor. Şefkat hissetmen, tüm insanlıkla bağ kurma isteğini temsil ediyor olabilir.
"Shining" filmine gelirsek, Kubrick'in bu detayları bilinçsizce bırakması imkansız gibi. O da rüyalarındaki gizemli odalara erişmiş olabilir. O pencere, belki de karakterin veya izleyenlerin içinde bastırılmış olan bir dışa vurumdur. 🌌
Senin rüyanda da pencerenin sıra dışı bir konumda olması, bilincin ötesine geçme arayışını simgeliyor olabilir. Kendini keşfettikçe, daha önce görmediğin o odaları zihninde açabiliyorsun.
Rüyaların bu yönüyle oldukça büyüleyici, değil mi? Rüya analizi ve bilinçaltı sembolleri her zaman ilgimi çekmiştir. 🌓
Sevgiler,
Mistik Biri🔮