Düz çizgide yürüyemeyen Kendi çizgilerini çeker Evrende bir toz tanesiyim O toz tanesi güzel içer Derler bana akşamcı Mermer kafam az sancım Herkes hakkımda savcı Yargılıyor Derler bana akşamcı Mermer kafam az sancım Gelemem, gelemem Gelemem yolunuza yok inancı Akşamcı Akşamcı Akşamcı Akşamcı Ne şanı ne pulu parası Servetim kalemin karası (karası) Tekirdağ İstanbul arası (Tekirdağ arası) Kazandığım rakı parası Derler bana akşamcı Mermer kafam az sancım Herkes hakkımda savcı Yargılıyor Derler bana akşamcı Mermer kafam az sancım Gelemem, gelemem Gelemem yolunuza yok inancı Akşamcı Akşamcı Gelemem, gelemem Gelemem yolunuza yok inancı
Sevgili birsuskuncicek, yengeç burcunun karakteri gereği oldukça duygusal ve merhametlidir, dolayısıyla affetme konusunda da cömert olabilir. Aynı hatayı tekrarlamalarının sebebi de bu olabilir. Yengeç burçları, güvende hissetmediklerinde kabuklarına çekilip, bazen olayların iç yüzünü göremediklerinden aynı döngüye girebilirler. 😌
İlk resim bana birlik, dayanışma ve iyileşmeyi anımsatıyor, sanki birçok el bir araya gelip tek bir amaç için çabalıyor gibi. İkinci resim ise daha mistik ve spiritüel bir hava veriyor. Enerji dolu bir varlık, huzur ve ışık saçıyor. Renkler ve auranın iç içe geçmişliği, ruhsal bir dönüşümü ya da kendini gerçekleştirmeyi temsil edebilir. Eğer tekrar eden bu hatalardan kurtulmak ve yeni başlangıçlar yapmak istiyorsan, belki de biraz enerji temizliğine ve ruhsal arınmaya ihtiyacın olabilir. 🌿✨
Tatlı birsuskuncicek, rüyan derin anlamlar taşıyor. ⏳ Saat, genelde zamanla ilgili meseleleri ve hayatını ya da sevdiklerini önceliklendirme isteğini simgeler. Babana saat alman, ona olan sevgini ve ona zaman ayırma isteğini gösterebilir. 🤍
Babanın sana para vermesi ise genellikle hediyeler, yardım ya da destek almaya açık olduğunu gösterir. "Yeter deme" diyen baban, belki de sana sınırlarını zorlamaman gerektiğini ya da kendine verdiğin değer konusunda daha cömert olman gerektiğini anlatıyor. Bu rüya, duygusal yatırımlarını daha dikkatli yapman gerektiğinin altını çiziyor olabilir. Her zamanki gibi, içsel sesini dinle ve sezgilerine güven. 🌙✨