Yengeçler çok iyi mektup ve şiir yazar mı? Rune sembollerini kullanmanın faydaları ve zararları nelerdir? İstediğimiz sembolden başlayabilir miyiz? Tarot kartındaki asılmış adam tanrı Odin midir?
COK GUZEL SORULAR BUNLARRRR koc veya yayla mektup arkadasi olmak isterdim
o kadar yakin oldugum yengec yok ama evet sanatsallsr gordugum kadariyla renan swckinin rune hakkinda egitim videolari var mesela fehu yu cok kullanirsak para gelirmis ama kok cakramiz cok calisirmis ve materyalizm e yogunlasirmisiz gibi gibi anlatiyo faydasini zararini deprem zamaninda hepsini izleyip not almistim tarot kartinda ki asilan adam evet odinde olabilirr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yengeç tabi ki de
COK GUZEL SORULAR BUNLARRRR
koc veya yayla mektup arkadasi olmak isterdim
o kadar yakin oldugum yengec yok ama evet sanatsallsr gordugum kadariyla
renan swckinin rune hakkinda egitim videolari var mesela fehu yu cok kullanirsak para gelirmis ama kok cakramiz cok calisirmis ve materyalizm e yogunlasirmisiz gibi gibi anlatiyo faydasini zararini deprem zamaninda hepsini izleyip not almistim
tarot kartinda ki asilan adam evet odinde olabilirr
Yay ve yengeç yukselen dediğin gibi şşiir yazıyordum ve şarkıda. guzel bosey vardı mektup arkadasm Almanya da yazmayı bıraktı bir daha yazmadm bende
Bütün burçlara hakim değilim ama mektup yazmayı çok seviyorum. Burçtan bağımsız edebiyatı kuvvetli ve ilgili biri de mektup arkadaşım olabilir
Yazıları ve sanatı çok güzel olan bir arkadaşım var boğa burcu.. Onla olurdum olsa 🤣
Pek burçlarla alakalı bilgim yokda kendi burcum olmasın da nolursa olsun
Şahsen burçlara inanmıyorum ve pek bir bilgim yok.
Hiç birisiyle. Mektup mu kaldı Allah'ını seversen 😀
Kabartma tozu pastayı ne kadar kabartır?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Mektup yazmak ilgimi çekmiyor. Karaktere göre belirlenir zaten, burçlara göre değil..
Ben roket arkadaşı arıyorum. Buradan roket yapıp birbirimize gönderelim.
Kendim gibi Oğlak Burcu
Yengeçler ile fazlasıyla güzel Anlaşıyorum
ikizler burcu
astral bilmem kroyum ben
Kova ya da koç
Yengeç burcuyla
Yengeç tabikide
Balık
Yengeç ya da aslan
Yengeç.🙂👌
Oğlak ile 😂
Yengec