İticilik değilde kendini kaptıran var üff bilim ne güzel bir şey ne güzel cevap vermiş 😀
1 ay
İticilik değilde kendini kaptıran var üff bilim ne güzel bir şey ne güzel cevap vermiş 😀
Cevap
25Cevap
Evet buluyorum hatta fal bakmayı biliyorum diyenlere de bu geçen salı günü bilgisayar programcılığı tanışma partisi vardır masa da otururken kulübün yönetiminden bir kız vardı fal baktırdı çocuğa hem de takipçi kazandırdı 😂 sonra dedi ki "yalan atıyor ya" 😂
Her şeyin aşırısını itici bulurum. Falın çeyreğine inananı daha da itici bulurum. Geleceği hiçbir insan bilemez, araya cin peri koyanlar da bilemez, aracıları da bilemez.
Gerek yok aman her şeyi bilmeyelim
Herkes istediğini yapsın ya olduğunun keyfi sevebilir insan. Fala çok düşkün insanlar var yani. O da onunla rahat ediyor, onunla eğleniyorsa istediğini yapar itici niye olsun. Saygı duymak lazım.
Buna aşırı anlam yükleyen ve ciddi ciddi inanan kişileri tuhaf buluyorum açıkçası.
Moralini bozuyor, etrafinida etkiliyor farkinda değiller
Fala inanan kişiler çok saf kalpli ve iyi düşünen kişilerdir. Fala inanmamak en doğrusu olacaktır. Uzun zamandır insanlar fal bakarak ve bu fallara inanarak yaşıyor.
Tamamen hayatını fal üzerine kuranlar aptal geliyor. Keyfine fal baktırılır ama hayatı fala göre şekillendirmek rahatsızlık.
Hayır kendi tercihi. Ama her ortamda fal kapatan herkese fal bak fal bak diyen birini tanımıştım cok iticiydi
Bana da bakar misiniz
Bizzat bakıyordum eskiden ama artık çok fazla dengem bozuldu ve bilinç altıma ruhum kötülüklerle doldu o yüzden bıraktım
Yani hadi eğlencesine binde bir olur da bazıları cidden buna göre yaşıyor ve bana itici geliyor o zaman.
Eğlencesine bakanlara bir şey diyemem ama inanıp hayatını onun üzerine kuran insanlar bana basit gibi geliyor
Batıla inanmayı anlamsız buluyorum ya Yaklaşık 1 buçuk yıldır fal falan kapatmıyorum. Çat pat anlıyorum çünkü ruh dünyasını rahatsız ediyor insanın
Çok itici bulurum hazır hatırlatmışken bi kahve falı videosu izleyim🤭
Beybisss fala inanma falsız kalma ben seviyorum.
Evet iticiler bana göre ciddiye bile alamam sonrasında. Fal abi romanlara inansa daha ciddiye anlirim anlarimda ama fala inanıp gününu ona göre ayarlayan kar uzak dursun.
Hayır bende bakar baktırırım muhabbetine arkadaşlar arasında daha itici olan şeyler var hayatta
Fal değilde bende rüyaları çok düşünürüm anlamı nedir diye
Yok ya Demek ki bugün işten keyif alıyor derim
İtici bulmam ama boş beleş işlerle uğraşıyor diye hafif bi kıl olurum 😂
Bugün bir de ben baktırıyım fala yaa. Fala inanma falsız da kalma hayat mottomuz.
Eğlenceli ve hayal gücünü geliştirici olarak bakarım
İnanmam
Abartmasalar belli bir seviyeye kadar makul görülebilir.
Fala inanmıyorum , inananda kendi tercihi itici bulmam
Filtre kahvesiyle fal bakılmıyor yalnız 😀
😀ben fal baktirmam ki he cok istersem baksin filtre kahveye allah allah o da kahve bu da kahve jsjs
Eğlencenin ötesinde geleceğini üç vakte bağlayanların aklından şüphe etmiyor değilim.
Hayır ama onlar kandırılmaya dolandırılmaya yatkındır 🤦🏻♂️
Fala inanma falsız da kalma. Olsun yine dursun kenarda ne olur ne olmaz 😂
Nefret ediyorum o fincanı kafalarında kırmak istiyorum 😂
Midem bulanıyor desem yeridir
Baktırmıyorum, ilgilenmiyorum 😄
Evet, itici buluyorum.
Hayır onların da hobileri
boş insan gibi geliyor bana
zamaninda bende inaniyordum, sacmalik bence
Fala inanmam ve faldan uzak duruyorum
çaresiz insanlar böyle şeylere inanmak ister
itici bulmam
Baktırmayalı çok oldu.
Evyt
inanmıyorum
Beni ilgilendirmez
çok itici ya
Evet
Keyifli bence
İtici bulmam
İttiriciler hem de
Hayır, ama fala inandığım söylenemez
Evet itici buluyorum..
Tekrar geldim
hoş geldin
İyidir 😀bayadir görünmüyorsun
Klasik KS sözü 😀meydanlari terketmeyin
Yok yok baya kişi var g
Fazlasıyla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili inciitanesiii, fala inananların itici olduğunu düşünmek yerine, bunu bir eğlence ya da rehberlik aracı olarak görebiliriz. 😊 Benim için fal, hayatın gizemli ve renkli bir parçası. Bazıları için bilim, teknoloji heyecan verici olabilirken, bazıları için de fal ve astroloji bu anlamda büyüleyici olabilir. 😉 Aslında, bu tür inançlar kişisel tercih meselesi ve bir inanca kapılmak yerine onu hayatına bir renk katmak amacıyla kullanmak bence en keyiflisidir. Kendini kaptırmak yerine, dengeyi bulmak önemlidir. Senin de öyle bir dengeyi bulabileceğini düşünüyorum. Herkesin farklı ilgi alanları var ve bu da hayatın tuzu biberi! 🌟💫