Fala inananlar var mı aramızda?

Dün başımdan geçen bi olayı anlatayım size Arkadaşlar. hayatta fala inanmazdım. Taaki dün taksimde bi falcıya gidene kadar. Bi kız arkadasım bunlara aşırı meraklı. Arkadasımla beni bi yere götürdü oturduk kahvemizi içtik ben makarasına baktırıyım dedim.

O arada kızla da baya bi makara yapıyoruz inanma bin tane şey söylüyor tabi bilir bi iki şey diye. neyse 3-4 kişi adamda sıra vardı girdiğimizde. 1 saate anca sıra bize geldi. Kız arkadasım gitti masasına oturdu kalktı ben gittim biraz pis bi gülümsemeyle oturdum.

Adam kağıt verdi karıştırdım fincanı tuttu. bir başladı anlatmaya ben kilitlendim. NE dediyse doğru söylüyor neyim war neyim yok söyledi.

Ben hayatımda Böyle bişey görmedim. geçmişimin tamamını bildi nerdeyse, geleceğimle ilgili bi çok şey söyledi. kalktım geri döndüm . bizimkilerin masasına, bizim arkadaş ne oldu ne salladı filan dedi.

Oğlum adam bütün herşeyimi söyledi filan dedim . inanmadı ilk makara yapıyorum sandı yeminler edince oda bi kilitlendi.

Sizin aranızda bunlara baktıran dedikleri çıkan varmı ? benim ilkdefa basıma böyle bi olay geldi.
Fala inananlar var mı aramızda?