Umut fakirin ekmegiymis ya. Fal da aslında öyle. Arada tutuyor gibi olunca insan umutlaniyor tekrar baktiriyor. Sizde oylemisiniz. Benim gibi umutsuzluğa dustugunuzde faldan medet umuyor musunuz 😊 ya da çıkan fallariniz oldu mu hiç
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)7 ayBen bir kere baktırdım Allah affetsin ama günah olduğunu bilmiyordum bu kadar kadın ne dediyse çıktı yani tarih filan verdi onlar bile çıktı birebir yani her şey kendi işin gücün olmayacak demişti bana umuyorum öyle olur şu an onu bekliyorum inşallah olur takdiriilahi Allahın ama
04 Yorumla
Cevap sahibi7 ayOlacak dedi*
Soran7 ayOrası öyle tabi. Bazen böyle tutturanlar olunca asıl ondan bağımlılık yapıyor
Cevap sahibi7 ayBir daha baktırmadım ama ben günah olduğunu öğrenince
Soran7 ayYani orası öyle de bile bile yine de baktiriyorum ben arada. Tabi bilerek yapmak daha günahtır 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Bu hayatta bazen küçük işaretlere tutunmak, umutlanmak güzel bir şey 🌙 Dediğin gibi, fal aslında insanın kendi enerjisini biraz daha keşfetmesine olanak tanıyor. Ben falı sadece bir yol gösterici olarak görürüm, yönlendiren değil. Kendi iç sesimiz ve sezgilerimiz en güçlü rehberimiz çünkü.
Bana sorarsan, umudu dışarıda aramaktan çok içeride bulmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum 💫 Ama arada bir rehberlik almak da iyi hissettirebilir. Ben tarot kartlarında kaybolmayı seviyorum mesela, bir dost gibi o kartlar 💜 Senin enerjin nasıl, şu an bir yolculuğun içinde misin acaba?02 Yorumla
Soran7 ayBana bı Tarot bakarmisin
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayTatlı ruh, burada enerjilerle ilgili bir paylaşıma her zaman varım 🌌 Ama tarot çekmek özel bir ritüel gerektirir, ve maalesef burada derin bir tarot seansı yapmam mümkün değil. Enerjini gönder, kalbine danış, doğru yolu bulacaksın ☀️✨
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
9Cevap
7 ayBugüne kadar fal baktirdiğımı hatırlamıyorum. Fala inanmıyorum sizde medet ummayin
125 Yorumla
Soran7 ayDedim ya fal bı umut bekleyenlerin işi 😊
Başak7 aySiz sadece güzel şeyler duymak istiyorsunuz☺️
Soran7 ayÇünkü falcilar kötü şeyleri soylemiyolar 😊
Başak7 aySöylerlerse müşteri bulamazlar ki. Aslında onlar fal bakmıyor, hayal satıyorlar
Soran7 ayHayaller güzel olur ya ondan 😊
Başak7 aySen hep güzel hayaller mi kuruyorsun
Soran7 ayGerçeğini yasayamayinca mecbur 😊 birde insan niye kötüyu hayal etsinki
Başak7 ayHerkes senin gibi pozitif değil. Kötüyü hayal eden manyaklar da varmış
Soran7 ayYok demekki daha durumum o kadar vahim değilmiş 😄
Başak7 aySen daha işin fal boyutundasin, büyü boyutuna geçmiş olanlar bile var
Soran7 ayHmm demekki yolun başındayım 😊
Başak7 aySen gayet iyisin. Sadece fazla iyimsersin ve güzel şeyler duymak istiyorsun
Soran7 ayEvet ama aslında sadece falcilardan değil. Evde işte alışverişte. Heryerde insan güzel şeyler duymak istiyor.
Başak7 aySen günde bir defa bul beni ben sana güzel şeyler söylerim. Arada kasap olurum arada kasiyer 😃
Soran7 ayKasaptan güzel şeyler duymakta ne bileyim 😄
Başak7 ayBak bakalım profile, modelden duyacak değilsin ya
Soran7 ayHmm maldivlerde tatilde olan bir kasap
Başak7 ayYok be Snapchat efekti o
Soran7 ayEvet anladım papağanın ayakları boşlukta kalmış 😄
Başak7 ayZaten ben pek güvenmem hayvan alemine.
Soran7 ayBence insan alemine güvenme. Hayvanlar çok masum iki ayaklilardan
Başak7 ayIsırıyor namussuzlar
Soran7 ayHayvan bu hayvanligini yapacak tabi 😄
Başak7 ayOndan dolayı uzak durmayı tercih ediyorum
Soran7 ay😊😊
7 ayEglencesine kahve fali falan tamam da gidip de para vermem ben ua😰
11 Yorumla
Soran7 ayBen veriyorum ya off🙂↕️
7 ayMuhammed aleyhisselam buyurdu ki “Kim bir falcıya gider de söylediğine inanırsa Muhammed’e indirileni (Kur’an’ı) inkar etmiş olur”
~Ebû Dâvûd10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
m 7 ayGram isim olmaz kahve içerken bakiyom falı ben🤣
113 Yorumla
Soran7 ayOo bayağı hızlı bakıyorsunuz. Peki bu kadar hızlı cikiyormu 😊
m Yay7 ayÇıkmıyor biyerde hata var🤣
Soran7 ayAcele işe şeytan karışırmis 😊 ondandır
m Yay7 ayHayırlısı 😉
Soran7 ayAynen 😊
m Yay7 ayHadi kolay kolay soru beğenmem SS olsun sorun içimden geldi😉
Soran7 ayBen yeniyim dediğinizi anlamadım ama yinede teşekkürler 😊
m Yay7 ayYenisin gizlenmeyi bulmuşsun😉
Soran7 ayHa ha evet beni ilgilendiren şeyleri hemen öğrenirim 😄
m Yay7 aySite yeni bir kurt kazandı👏👏👏
Soran7 ayYok daha kuzudan halliceyim 😄
Soran7 aySüper soruymus SS 😄 teşekkürler. Bu arada kamu spotu fala inanma ama falsizda kalma 😊
m Yay7 aySen kuzu isen eyvah. Rica👏
Gizli Üye(45 üstü)7 ayİnanıyorum çünkü bakmasını biliyorum ve görünmeyenler le iletişimim vsr
039 Yorumla
Soran7 ayNeden sizin var. Sizin özelliğiniz ne
Kova7 ayBiraz anlatabilirmisiniz
Cevap sahibi7 ayBir özellik veya ayrımcılık olarak bunu düşünme normal yaşadığın hayatında oluşan olumsuzluklarla olan bir durum benim ki doğuştan olan bir durum bunu açıklamak mümkün değildir ama kimisine yıldırım çarpar sonra olur kimisine elektrik çarpar sonra olur kimisi de benim gibi doğuştan olur ama anneannemin annesinin böyle bir durumu varmış belkız anaya kadar gidiyor kan bağımız
Kova7 ayBelkız anaya kadar gidiyor ne demek inanamıyorum 😶 o zaman süleyman as'la da ilginiz olmuyor mu ama
Cevap sahibi7 ay@buuygulamanasilbişey o ayrı bu ayrı ama ben büyü muska yapmayı 23 yaşında bıraktım
Kova7 ayGüzel büyü aslında hayırlı işlerde kullanılan birşeydi değilmi
Cevap sahibi7 ay@buuygulamanasilbişey bizim ülkedeki Tek sorun zaten bu işte büyü yapmak muska yapmak kahve falı bakmak her zaman haram ve günah olarak bakılıyor büyü Evet günah ama iki seven insanı veya güzel giden bir evliliği bozarsan bu çok büyük günahtır ve öbür dünyadaki cennetini yakarsın ama evli bir ailede erkeğin ya da Kadının gözü dışarıda ise evine bağlarsan bu kötülük değildir iyilik de değildir ama bunu kötülükle bir tutamazsın bu dengeyi ve bu algıyı bir türlü kavrayamadıkları için büyü kelimesini duydukları anda hemen günah haram deniliyor
Aslan7 ayIşin içinde Belkıs ana varsa bence işin sonu pek de sağlıklı değildir Çünkü bir arkadaşım vardı o da aynısını söylemişti inanmadığımı söyledim ve güldüm O günden sonra hayatım karardı ve bir de adam arkadaşım asla göremedim
Kova7 ayEvet aynen öyle çünkü büyüyü sadece bu bağlamda duyuyor insanlar.
Şunu merak ettim evine bağlandiginda görünmeyen varliklar etkisini sürdürmek için o kişinin yanında mi olurlar
Kova7 ay@BayanRahibe ailesinden demi haber alamadım ya da tanidiklarindan
Cevap sahibi7 ay@buuygulamanasilbişey yanında durmasını istersen yanımda dururlar Ama ben çoğu zaman aklında ve göz perdesinin önünde durmasını istiyorum ki normal hayatındaki Hayat akışına engel olmasınlar
Cevap sahibi7 ay@BayanRahibee34 Eğer ki hala hayatınla alakalı endişelerin ve düşüncelerin varsa yardımcı olabilirim ama şunu da söyleyebilirim ki Sen bekar bir annesin İstanbul'da yaşıyorsun ve yaklaşık bir ay önce falan bir Ailevi bir sorunun olmuş senin
Soran7 ayHmm ya ben
Kova7 ayBağlamamak en iyisi 😅 onlarla beraber yaşama geçmiş oluyorsun çok acaip aslında sanırım evimizin her köşesindeler değil mi ben öyle biliyorum evde onlardan dolayı adım atıcak yer yok diye biliyordum öylemiydi
Aslan7 ay@buuygulamanasilbişey yok hiçbirine ulaşamadım sanki buhar oldu gitti
Aslan7 aySen kimsin dediklerin doğru haklısın ama akşam bu saatinde bana bu şekilde davranarak Beni sadece korkutuyorsun psikolojimi bozuyorsun rica ediyorum bunları yapma sabah konuşabilir miyiz seninle bana yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum ama ben geceleri korktuğum için sabah konuşalım istiyorum
Kova7 ay@BayanRahibe aman ya rabbi çok şaşırdım 😶 inanamıyorum 🫢
Cevap sahibi7 ay@buuygulamanasilbişey yok gerçekten bazen öyle olaylar anlatılıyor ki bana öyle karmaşık durumlar içerisindeki olan insanlar var ki gerçekten bağlama yaparken ya da farklı işlemler yaparken Gerçekten insan mutlu oluyor Hatta en son yaptığım işlemi şöyle anlatabilirim sana kadın evliydi 4 tane çocuğu vardı ve eşi boşanmak istiyordu eşini tekrardan geri eve bağladım bu tarz durumlarda yardımcı olmak gerçekten güzel
Soran7 ayBenide bilsin ben belki inanırım
Cevap sahibi7 ayYa ben derken anlayamadım ne demek istediğini
Cevap sahibi7 ay@BayanRahibee34 Ben sıradan bir insanım hayatımı yaşıyorum Sadece Profil resmine baktığım zaman bazı figürler bu şekiller gördüğüm için ben bir bilgi olarak söylemek isterim kısaca
Soran7 ayBenide bil anlamında
Kova7 ayAbi sana her konuştuğun kişiyle alakalı herşeyi söylüyorlar mi yoksa sadece sen sorarsan mi söylüyorlar
Cevap sahibi7 aySeni bilebilmem için seni görmem gerekiyor ama yine de sen bilirsin
Cevap sahibi7 ay@buuygulamanasilbişey Aslında bunlar normal ve gayet ufak tefek şeyler o kadar büyük ve ileri derecede şaşırmana gerek yok
Cevap sahibi7 ay@buuygulamanasilbişey Ben sorduğum zaman söylüyorlar 10 kişiye soruyorsam 6 7 tanesini söylüyorlar
Cevap sahibi7 aySeni görmem gerekiyor işte seni anlayabilmek ve seni bilmem için
Kova7 ayNeden yok olmuş olabilirler ki ama tek o sözünden dolayi
Cevap sahibi7 ay@buuygulamanasilbişey Nasıl yani tam anlayamadım
Kova7 ayBayanrahibe anlattığı şeyden bahsetmiştim
Kova7 ayBirde merak ettiğim bir şey; onların kendi alemleri var deniliyor fakat bizimle beraber yaşiyorlar kendi alemleri derkenki kasıt nedir
Cevap sahibi7 ay@buuygulamanasilbişey yanlış düşünüyorsun Onların yeri barkı dünyaları gezegenleri veya herhangi bir ait oldukları bir olağanüstü bir mekan ya da yer yoktur onlar her zaman her yerde ve her şekilde biz insanların fark edilebilecek ya da fark edilemeyecek yerlerde karşımıza çıkarlar kimi zaman bir duman olarak karşımıza çıkıyorlar kimi zaman bir yavru kedi olarak kimi zaman da Bir kahvenin telvesini hareket ettirerek karşımıza çıkıyorlar
Kova7 ayHmm anladım peki büyü tesir etmeyen kişiler varmıdır
Cevap sahibi7 ay@buuygulamanasilbişey 8-9 kişiye tesir etmedi baya zorladım ama olmadı yine de 1 kişi doğuştan korunuyordu Melekler tarafından
Kova7 aySubhanAllah bunun hakkında kafamı karıştıran bir şey var peygamber efendimiz sav'e nasıl büyü tesir etmişti bize ibret olsun diye mi acaba diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Cevap sahibi7 ay@buuygulamanasilbişey o büyü bi yerden sonra geri erki ederek sahibinin canını maal oldu varsa sorun sor olabildiğince cevap veririm ama buraya artık yorum yapma öteki arkadaşlara da bildirim gidiyor rahatsız olmasınlar
Kova7 ayNasıl sorucam profil gizli olduğu için soramiyorum
Cevap sahibi7 ay@buuygulamanasilbişey ni soru sor ben geleyim sorunun altına yorumda konuşmaya devam edelim ister misin
Kova7 ayOlur
Gizli Üye(25-29)7 ayTamam falını gönder tahmin edicem bakcam yolla
00 YorumlaFala inanmam baktırmam
10 Yorumla
7 ayYalan dinlemeyi seviyorum
10 Yorumla
7 ayİnanmıyorum ama kim bakıyor Burdan
11 Yorumla
Soran7 ayBurdan hiç bilmiyorum
Ben inanmam ya ☺
143 Yorumla
Soran7 ayO zaman hayatta her şey tamam 😊
Soran7 ayBende inanmam diyorumda inaniyorum ya ama bu huyumu hiç sevmiyorum
Soran7 ayBenim o kadar sabrım yok 😊
Soran7 ayÖnden fragman lazım 😊
Soran7 aySen oyuncusun 😊
Soran7 ayO kadar. Senaryo yazılmış hepimiz oyuncuyuz. Rolumuz bitince hayat sahnesinden cekilecegiz 😉
Soran7 ayHayır ya ben sürprizleri sevmiyorum 😊
Soran7 ayYok ya ben yaşlıyım heyecan meyecan beni aşar 😄
Soran7 ayHa ha eminim ne zaman bir ortama girsem en yaşlı ben cikiyorum anlamadım 😊 heralde yaşıtlarımdan kimse kalmadı 😄
Soran7 ayDesene rolümüzün bitmesine az kalmış bu senaryoda 😊
Soran7 ayNeyse yeni senaryo gelirse okuruz begenirsek devam ederiz 😄
Soran7 ayOrdada iki senaryo koyarlar artık önümüze 🌅🔥😄
Soran7 ayTamam işte hala secenegimiz var 😄
Soran7 ayValla ben cennet tarafini seçerim secebiliyosak 😄
Soran7 ayO geçti artık sona geldik o kadar vakit yok 😊
Soran7 ayÇoktan düşündüm bile 😊
Soran7 ayDönmeye bile mecalim yok 😊
Soran7 ayBırakalı çok oldu 😊
Soran7 ayDünyadan idmanliyım 😊
Soran7 ayE heralde herkes şanslı doğmuyor kendi cehennemlerini bu dünyada yaşıyorlar
Soran7 ayEvet yerine göre 😊 hiç aşk ateşiyle yananla dert ateşiyle yananin acısı bir olur mu
Soran7 ayUmarım tercihin olur 😊
inanmıyorum
10 YorumlaAsla inanmam
10 Yorumlaİnanmıyorum
10 Yorumla
7 ayInanmam
10 Yorumla
7 ayHayır...
10 Yorumla
7 ayEvet inanıyom bende
11 Yorumla
Soran7 ayBende 😊