Ruh ikizi (ikiz alev) sürecinde bazıları neden kafasına göre şeyler uyduruyor?

İnternette evli bir çift çıktı ortaya biz ikiz aleviz, ikiz alevler birbirinden gitmez, senden giden kişi ikiz alevin değildir dedi. Mesaj attım bunlara, senin yaşadıkların ruh eşi olabilir dediler. Yahu ikiz alev romantik romantik evleneceğin bir aşk/evlilik hikayesi değil ki neden gitmesin? Amacı zaten beni ilahi aşka yaklaştırmak. Asıl bunlar ruh eşi bence ama kendilerine ikiz alev diyorlar. Bir sinema filmi çekilecek hikayeye sahibim, günün sonunda o kişi sayesinde Allah'a daha da yakınlaştım. Ve yaşadıklarımın hepsi ikiz alev işaretleti. Bazısı da karmik olabilir diyor. İkiz alevler birbirine düşman gibi gözükse de küfür ve hakaret etmez diyor. Valla bal gibi de ederler. İkiz alevler insan değil mi neden etmesinler? Zaten birbirini aynalamıyorlar mı? Ben kendimi her eleştirdiğimde mesela çok özgüvensizim dediğimde ikiz alevimin ağzından kendimle alakalı olumsuz düşünceleri duydum. İkiz alevim beni özsaygı özdeğer konusunda tetikledi. Bazıları neden kafasından uyduruyor Allah aşkına yok ikiz alev gitmez yok ikiz alev kötü söz söylemez diye?

Ruh ikizi (ikiz alev) sürecinde bazıları neden kafasına göre şeyler uyduruyor?