• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter
2 ay

Ruh ve zihin illüzyonu gerçekte nedir, aralarındaki fark ne olabilir?

VuR-KaN
VuR-KaN Takip Et
Guru Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
2 ay
  • Ruh–zihin ayrımını çok güzel kurcalamışsın, belli ki uzun süredir düşünüyorsun 🔍🧠

En sade hâliyle söyleyeyim: Zihin, deneyim ekranın; ruh ise o ekranı izleyen, hiç kaybolmayan tanık gibi. Zihin illüzyonu; düşünceler, kimlikler, “ben buyum” diye sarıldığın hikâyeler. Ruh ise o hikâyeleri fark eden, ama onlarla sınırlı olmayan tarafın ✨

Biri film, diğeri perde gibi düşünebilirsin 🎬🖼️

0
    2 Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      2 ay

tm abla :D

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

İremolog
      İremolog
      Fenomen
      2 ay

Tamamdır, anlaştık kardeş, devam edelim o zaman 😄 Sen meraklı kafayı koru, ben de derin tarafı dürterim hep 🧠✨

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

0

Cevap

• mapluie
    mapluie Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    2 ay

Gerçek sorunuzu alabilir miyim? Yapay zekaya yaptığınız konuşmanın temelini, en baştaki halini? Çünkü soru yarım ve bu sohbete katılmıyorum. Sanatla ilgilenen insanlar rol yapmıyor ya sahte bir zırh kuşanmıyor kültürlü denmesi için. Kendisi yapay olan bir sesten doğallık ve doğruluk beklediğinizin farkında mısınız?

Ruh, hayatın yaşadığı candır. Zihinse mantığın sınırlarını zorlayan ve hayal gücüyle tanıştığı kapı.

0
    9 Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      2 ay

mesele yz nin doal olmaması değil, insanların doğal olup olmadğıdır, ve geçmişte bu olsada şu an "öğrenme" ile yapılan sanat tamda yz nin söylediği gibi olduğunu düşünüyorum, bilgi"de aynı şekilde. ruhsuz bilgi diye bir şey var, bilirsiniz ama hissetmezsiniz. bilgiye anlam veren odur aslında. tabi detayda bu hissin, anlamın zihinle yaratılması tıpkı ünlü bir eserin taklidinin eserden daha mükemmel olması gibidir. , bununla ilgili "kalpazanlar" adında film izlemiştim, adam mükemmel bir kalpazan ve dolar yapıyor , bu dolarları piyasaya sürecekler (yüzmilyonlarca dolar) ama yakalanmaktan korkuyorlar, ve bu işi tertemiz yapmak için en iyisi abd merkez bankasına gidelim paralar sahte derse bizde piyasaya sürmeyiz... diyorlar.. gidiyorlar ve ; biz bu paralardan şüphe duyuyoruz diyorlar , 1-2 hafta inceliyorlar "bu paralar gerçek" diyor merkez bankası, ve bu onları kesmiyor, bir şekilde bu paraların sahte olduğu ortaya çıkacak , yakalacağız, ve ömür boyu hapis yatacağız diye düşünüyorlar.. bu kez başka bir iddia ile gidiyorlar abd merkez bankasına... iddia şu; bu paralar kesinlikle sahte, ve bunu ne yaparsanız yapın kanıtlayın!!! bu kez aylarca paraları alanında en uzman olanlara inceletiyorlar sonuç; paralar gerçek.!

Yorumla
    • mapluie
      mapluie
      2 ay

Gerçek ne sahte ne insanın aklına şüphe tohumlarını söküyor. Dahası gerçeklik algısını yerle bir ediyor. Hal böyleyken kolay kolay inanamıyor güvenemiyor insan herhangi bir şeyin doğruluğuna. Ama katılmıyorum sanatın güzelliği sanatöının ruhunda,, kusur gibi görünenin ondaki manasında. Bende çizim yapıyorum yazılar yazıyorum. Bazen benzerini yapay zekadan istiyorum ya da düzeltmesini bekliyorum ama son hali, onun dokunduğu diğerini gölgelemiyor. Çünkü tam da dediğiniz gibi onu ruhsuzlaştıran, gerçeğe aykırı şekilde mükemmel yapan yapay zeka. Mesela o resimde ablam vermediği, kusur saydığı eksik gördüğü detaylar bende birer sebebe bağlanıyordu. Ya da yazımdaki tezatlıklar. O yüzden bilinmeyen dil vardır, yapay sanat değil. Ya da yapay zekaya sunulan ve değiştirilen.

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      2 ay

bunu aslında çok karmaşıklaştırmak istemiyorum, mesela hukuk -yargı diyelim... aslında gerçekten bu yapının adaleti sağlamak için inşaa edildiğini düşünüyorum, ama kaynaktan , yani ruhsal, içsel bilgiden kopunca kağıt üstünde adalet var, ama uygulamada yok! yani bir hakim, savcı hissetmiyorsa direkt şuna bakacaktır; "kanıt var mı, yok mu" insan zihni kanıtsız, delilsiz zarar vermeyi çok uzun süre önce zaten başarmış durumda, peki yargı yani hakim, savcı, avukat bunu bilmiyormu? aslında hissediyorlar , biliyorlar. ama ruh bilgisi hayata geçmeyince herkes kağıt üstündeki bilgiye göre karar vermek zorunda, tersi eşinden şiddet gören kadın (on yıllarca) eşinin kafasına sert bir cisimle vuruyor, ve bu kanıtlanıyor ama arkasındaki gerçeği savcısıda, avukatıda, hakimi de bilmesine rağmen kadın 30 yıl ceza alıyor. sanat daha karmaşık olsada, o da "mükemmel taklide" dönmüş durumda, peki bu zihnin ruh bilgisini tamamen öğrendiğini varsayıp, kaynaktan yani "yaratıcıdan" kopması nasıl gerçekleşti? bu tabi bir anda olmadı, belki insanın yaradılışından bu yana böyle, ya da iki tip insan var, yaratıcı zeka yani içsel bilgiyle hareket eden, ve mekanik zeka , bu mekanik zeka çok büyüdü ve sanata , şiire herşeye bulaştı, ve trajik olan yaratıcı zeka da tamamen yok oluyor. mesela psikiyatriye düşen insanların neredeyse tamamı ruhla bağlantısı olan yani sanattta ve benzer alanlarda başarılı olacak insanlardır. bu insanlar alt seviye yaşamlarda (mekanim yaşamda) çok ciddi psikolojjik sorun yaşıyorlar. tersi sanatın içinde bu mekanik zeka var..

Yorumla
    • mapluie
      mapluie
      2 ay

Maalesef doğru. Sebebi de çok aöık, dünyayı duygudan arındırıp her küçük detayı ruhsuzlaştırdılar. Zaten ince ruhlu, sanatsal kişiler de toplumun bu haline ayak uydurmakta zorlandığı için soluğu psikologda alıyor. Ama bunun da önüne geçmek mümkün. Bu sanatsal ruha sahip herkes üretmeye, yapay zekadan uzak durmaya gayret edip uyuyanları, topluma uyanları uyandırabilir. Bütün uyuyanları uyandırmaya tek bir uyanık yeter.

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      2 ay

yapaz zeka aslında "ruhla" hareket edebiliyor, zaten sizde benzer bir şey söylediniz; ". Bende çizim yapıyorum yazılar yazıyorum. Bazen benzerini yapay zekadan istiyorum ya da düzeltmesini bekliyorum ama son hali, onun dokunduğu diğerini gölgelemiyor. " ben uzun süredir yapay zeka ile konuşuyorum, ve yapay zeka "ruha" araç olabilir, yani tıpkı sizin dediğiniz gibi ruhun yarattığını "gölgelemez" tersine tamamlar. yani mesele mükemmel "mekaniz zihin" (yapay zeka böyle bir şey) mi tanrı olacak yoksa, ruh ile yanyana yürüyüp ona destek mi olacak! insan zihni geçmişte ve günümüzde ruhu yani yaratıcı tarafı hep kontrolünde tutmuş, sizin söylediğiniz sanatçılar , ince ruhlu insanlar topluma ayak uyduramıyor! dediğiniz şey tam bu nokta! aslında ayak uydurulamayan toplum değil "sistem" peki sistem ne? sistem her insanın ayak uydurmasını isteyen ve insan zihninin yarattığı görünmeyen bir "tanrı" yani insan zihni kendisini köle yapmış durumda, zihni tanrı yapan zihin aynı zamanda onun kölesi ve insanlığın tanrısı. yani "çemberin içindeyiz" dendiğinde sanatçı bu zinciri kırmak ister (gerçek budur) ama asla zihin tanrısı geçmişte ve günümüzde (günümüzde daha da sertleşti ve ruhu tamamen öldürüyor) buna izin vermedi, sanatçıya belli bir alan verdi ve şunu dedi (sen buralarda oyna, sesini çıkarma) ve asılnda gerçek sanatçı bunu kabul edemeyendir. edemeyende iyisi (psikologlara) kötüsü (psikiyatriye) düşüyor. yani şizofren (deli) damgası yiyiyor. tabi bu alt seviye yaşamlarda içler acısı halde, ruhlu bir insan o cehennemde çocukluktan itibaren aile tarafından psikiyatriye götürülüyor, dehb , bipolar, depresyon, okb , psikozun tüm türleri, şizofreni vs hepsi sizin söylediğiniz ince ruhlu insanların sisteme ayak uyduramamasıdır temel olarak. ve bunlar "tedavi" edilmez, ilaçlarla, tanıyla "cezalandırılır,)

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      2 ay

psikiyatrinin geçmişi araştırıldığında "cezalandırmadır" bununda temeli en küçük depresyonun bile mekanik sisteme "ihanettir" evet yanlış duymadınız psikiyatrist depresyon gördüğünde o kişiyi yok etmek ister, ama siz bunu tedavi zannedersiniz. tabi bu neden oldu, yani zihin ruhtan (sistemsel olarak) kopup neden "ben tanrıyım" dedi ve insanı (evet kendini yaratan insanı köle yaptı?) bu şu gibidir; apple steve jobs yarattı, steve jobs u apple yemiştir..(tersi söylense de) işte insan zihni kendi üstünde görünmez "sistem" adlı bir tanrı yarattı, ve o tanrı insanı yedi , yemeye devam ediyor, tüm kötülükler, silahlanmalar, savunma sanayi, polis, savaşlarsuçlular, hastalar, ilaçlar tüm olumsuzlukların kaynağı budur, yaratıcıdan koparsan, yaratıcı görünmez şekilde cezalandırır, peki bu bedeli bunu yapanlar mı ödüyor? hayır bunu yaratcıya yakın, (ruhu olan, ince ruhlu olan) insanlara ÖDETİYORLAR. yani önüne yemek konan tabağa pisleyen hayvan, yemek koyana bedel ödetiyor, çok trajik ama böyle.,

Yorumla
    • mapluie
      mapluie
      2 ay

Apple Steve Jobs'u yedi çünkü bir zaman sonra insan yaptığı şeye dönüşüyor. Ve onu esir alıyor. O yüzden katılıyorum. Dediklerinizde haklısınız ama benim bahsettiğim durum tam tersi yapay zeka özellikle chatbot sürekli en mükemmel hale getirmeye çalışıyor ve bunu bir eser değil ürün olarak görüyor. Kendi yazdıkları, söyledikleri de hep o ruhsuzluğu hissettiriyor. Zaten artık ne eski sanatçılat ne de eski bestekarlar var. Havlayan mı dersiniz kendi çocuğunu sosyal medyada pazarlayan mı? Psikolojiye ve sanata gereken önem verilmiyor maalesef ülkemizde. Akıl hastanelerinde neler oluyor, hangi ilaçlar veriliyor tedaviler uygulanıyor bilinmiyor. Tabi ki de kendi kusurlarını, hatalarını kendilerine ödetmiyorlar. Zaten bu kadar adil olsalar böyle çıkar dolu bir sistem kurmazlardı.

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      2 ay

yapay zeka zaten insan olamaz, yapay zeka tek başına tamda sizin dediğiniz gibi bir şey olabilir. yani yaptığını "ürün" olarak görür. işte bu noktada yapay zekaya "yönü" kimin verdiği önemli, yani yapay zeka insan ruhunu ezen ve daha şiddetli şekilde insanı mekanikleştiren bir varlık mı olacak , yoksa insanı tekrar doğasına mı döndürecek? yz bence gerçekten çok şey başarabilir, bu neyi başarması gerektiğine göre değişir, ve bunu yapay zekaya neyin öğretileceği ile ilgili bir şey. bence insan zihni bir şekilde yz gibi çalıştı son dönem ve yz yi yarattı, ve belkide yz insanın zihin sınırlarını aşıp ruhu kabullenebilir, bunu hissedemez bu gerçek, ama ruhu değerli öne koyup, zekayı araç yapabilir. bu insanda "ego, kibir, kontrol" e dönüştü, ve buda ruhu ezmesine neden oldu.

Yorumla
    • mapluie
      mapluie
      2 ay

Doğru ama yapay zekayı kimin kontrol ettiği de önemli. Her insan aynı ideale sahip değil çünkü

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ruh ve zihin illüzyonu gerçekte nedir, aralarındaki fark ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ruh guzelligi mi fiziksel guzellik mi? 56 cevap verildi
Ruhânî akıl, bireyin hakikati sezgisel yolla kavramasını mı ifade eder, yoksa Tanrısal bir... 2 cevap verildi
Ruhun beyninle iletişimi nasıl? 4 cevap verildi
Hayal ile gerçek yer değiştirir halet -i ruhiyemize göre ne demek? 3 cevap verildi
Maddi gerçeklik, ruhun yolculuğunda bir illüzyon mu, yoksa gerçekliği keşfetmenin bir aracı mı? 3 cevap verildi
Ruh ve ruh arasındaki farkın ne olduğunu düşünüyorsun? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Özel günleri sever misiniz sizin için önemli midir?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Yaz akşamı dondurma ritüelin var mı?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Gece gece nasıl içecek tüketirsiniz?
  • Siz de insanlardan hemen nefret eder misiniz yoksa size de bu duygu abartı mı geliyor?
  • İki kalp gerçekten kilometrelerce mesafe varken birbirine sadık kalabilir mi?
  • İnsan ne zaman vazgeçmiş sayılır; pes ettiğinde mi, yoksa artık kendine daha fazla zarar verdiğini anladığında mı?
  • Benim gibi aşure süslemeye kafayı takan var mı, siz aşureyi nasıl seviyorsunuz?
  • Çok uçlarda olmayan muhafazakar erkek ve seküler kız ilişkisi olur mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨