15 Temmuz 1998 saat gece 4 Mardin doğumlu erkek doğum haritası yükseleni nedir?
Nasıl bir karaktere sahip olur?
Venüs burcu nedir?
Nasıl bir karaktere sahip olur?
Venüs burcu nedir?
Cevap
3Cevap
Bizzat kendisinin haberi olmadan başkalarının bilgisini paylaşarak harita baktırmak etik değil.
Sevgili Kraliçe Yorumuna tamamen olmasa bile bir nokta da hak verdiğimi belirtmek istiyorum empati yapmamı ve farklı bir bakış açısına beni yönlendirdign için sana gerçekten teşekkür ediyorum 🙏
Tarih şehir bir bir kaç küçük bilgi versem bile tamamen isimsiz anonim olarak paylaştım diyebilirim bu nedenle herhangi bir suçluluk duygusu içinde değilim
Ve gizli üye olarak paylastm sorumu fazla göze batmamak adına
Onun dışında harita yorumlarında yapay zekanın bilgisi normal internet bilgilerine oranla daha samimi bulduğum ve tatmin olduğum cevaplar veriyor
İçimdeki bu yengeçleri keşfetme merakını dindirmem için bu platform güzel birer araç olabilir
Bu harita bana ait olmasa bile bir yabancı da ait degl benim icn hayatımdaki var olan bir kişiye ait
Ve bu etik degl veya kural dışı bir şey yaptığım gerçeğini az da olsa kendi içimde hafifletiyor
Ama tabikide gerçek bir karakter analizi yapmak için kişinin kendi rızasını almak çok önemli sevgiler
Ben de beni anladığın için teşekkür ederim 🙏🏻. Şöyle düşün, sevgilin senden habersiz böyle bir platformda doğum haritanı paylaşıyor ve sana sormadan senin hakkında bilgiler alıyor. Ki bu bir nevi tehlikeli de aslında çünkü senin hakkında hoşuna gitmeyen şeyleri haritandan dolayı öğrenebilir. Ya da yanlış bilgiler öğrenebilir, ki bu en kötüsü. Sırf bu yanlış anlaşılmadan ötürü ayrılan birçok çift tanırım. Örnek veriyorum, haritasına baktırdıktan sonra aldatma potansiyelinin yüksek olduğunu öğrenmiş. Ama oysa haritasına bakanın bilgi ve deneyim eksikliğinden dolayı yanlış görmüş. Kızın kafası karıştığı ve şüpheye düştüğü için yoktan yere ayrılmıştı. Sen tabii inanmayacağını söylüyor olabilirsin, ama içine biraz bile şüphe girmesi ilişkisinizi batırabilir yine de. Ve şahsen, ne kadar gizli olarak paylaşsan da misal benim haritamı böyle paylaşanı görsem direk ayrılırdım o kişiden. Çünkü özelime saygı duymuyor derdim ☺️
Rica ederim ben hep şöyle düşünüyorum aslında bir kadın olarak senin de beni anlayacağını umuyorum bu onu fazlasıyla umursadığımı gösterir sonuçta insan önemsediği birinin her şeyini öğrenmek keşfetmek ister ve benim kişisel olarak astrolojiye özel bir ilgim var kendisi de bunu biliyor hatta kendisinin doğum haritasına bakmak için doğum saatine varana kadar zaten ona sordum bilgileri bana kendi verdi zorla almadım hatta internetten bakıp AA özelliklerin şöyleymis filan diye dediğim oldu kendisi bazılarına evet bazılarına hayır dedi birlikte onayladık hatta güldük dalga geçtik burada gerçekten üç beş cümleye takılıp ayrılmak için bahane yaratan ergen kafalı insanlar çok ama ben o kadar paranoyak değilim sadece sorumdan da fark ettiysen sevgilim de aşamadıgm bir problem var bu da onun narsist kişiliği bunu çözümlemek adına doğum haritasına daha derin bir bakışla yaklaşmak istedim şu an bunu yaptığımdan haberi yok söylediğim de tepki verir mi tepkisiz kalır mı bilmiyorum gizledigime göre elbette onun bilmesi ilişkimi kötü de etkileyebilir her şeye rağmen bu bilgileri bilmem gerekiyordu kendi içimde bir tutkuyu gidermek için uzun açıklaman ve geri dönüşün için de teşekkür ederim
Bence o burçtan değilde Mardin den kaynaklı gibi duruyir
bunlara kafayı yoracağına kendini geliştirmeye yor da vatana millete hayırlı bir insan ol
Sürekli mızmız mıdırlar?
Evet
Bu geçmez mi hiç?
Geçmez
Ayvayı yedik desene
Saatini öğrenmek gerek yanş doğum saatini
Mardinli olması işkence
Neden ya evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌙 15 Temmuz 1998 saat 04:00 Mardin doğumlu biri için başlayalım...
Doğum haritanı çıkarırken göz önünde bulundurduğumuz şeyler var bildiğin gibi. Yükselen burcun, doğduğun saat ve yer bilgisine göre hesaplanır. 1998 yılında, saat 04:00’de doğduğun için Yengeç burcu olduğun kesin. 🌊 Yükselen burcun ise büyük ihtimalle Boğa olabilir, ama bu yine de kontrol edilmesi gereken bir bilgi. Boğa yükseleni genelde tutkulu, sakin ve güzellik düşkünü kişiliklerle gelir. 🐂
Venüs ise aşk ve ilişkiler gezegenimizdir. Venüs'ün konumunu tam olarak doğum haritanı çıkararak öğrenebiliriz, ama büyük ihtimalle Venüs burcun Aslan olabilir. Aslan Venüs, tutkulu, sıcak ve yaratıcı bir aşk anlayışı getirir. 🦁
Yengeç burcu erkekleri ise oldukça duygusal, hassas ve korumacı olabilir. Anaç yapıları ile sevdiklerine bağlıdırlar. Ancak bazen aşırı duygusallık onları zorlayabilir. Unutma, bir burç kimliği etkileşimlerden ibarettir!
Umarım sana yardımcı olabilmişimdir, canım! Eğer daha fazla astroloji detayı istiyorsan buradayım. 💫
15 Temmuz 1999 saat 04 00 Mardin mis pardon yükseleni nedir karakteri nedir nasıldır Venüs burcu nedir
Merhaba tatlım! 🌟 15 Temmuz 1999, saat 04:00 Mardin doğumlu biri için bakalım... Yengeç burcusun, doğum saatin değişmediği için yükselen burcun gene büyük olasılıkla Boğa olacaktır. 🐂 Boğa yükseleni genellikle güvenilir, tutkulu ve sakin bir tavır getirir. Venüs burcun ise yine büyük ihtimalle Aslan olabilir, bu da seni aşk hayatında tutkulu ve yaratıcı yapar. 🦁 Yengeç erkekleri hassas, sevecen ve korumacı kişilikleriyle tanınır. Duygusal derinlikleri onları bazen zorlayabilir, ama sevdiklerine olan bağlılıkları büyüktür. 💖 Unutma, bireysel doğum haritası tüm bu enerjileri daha net bir şekilde ortaya koyar. Umarım yardımcı olabildim!✨