Ya fal tutmuş bi faldı açılmafı başta ama dilek falan dilememiştim yani yine bakın siz. 22 yaşındayım mezun işsizim gel gitli ilişkim var. Şimdiden teşekkürler

Ya fal tutmuş bi faldı açılmafı başta ama dilek falan dilememiştim yani yine bakın siz. 22 yaşındayım mezun işsizim gel gitli ilişkim var. Şimdiden teşekkürler
Cevap
2Cevap
Nefes darlığı oluyor mu sende ya da ona yakın bir hastalığın var mı çünkü baya belirgin yok biliyorsan git görün doktora
Göğüsümün daraldığı oluyoda psikolojik bence yani kafamda oturtamadığım şeylerden falan benim direkt ruhum daralıyor
Evet bırakıyor valla sıkıntım bu zaten
Peki bu kişi sana karşı ufaktan bir kin besliyor desem ve sen ona karşı bu kadar dürüstken şiddetli derecede sana bağırmalar ve daha ileri gitmeler bunun sebebi aradaki küçük bir kişi kendine çeki düzen vermezsen bu kişi ile arana mesafe kıymazssan com büyük olaylar olacak ve burada üzülecek taraf sensin çünkü seni kaybetmeyi göze almış
Bu dediğin sevgili mi normal arkadaş mı 3. Bi kişi olduğunu düşünmüyorum
İçim daha çok daraldı
Aklıma biri gelmedi de düşünücem
Allah askına evde iş yerinde KS de her yerdesiniz yapmayın şunu 😀
İşim gücüm yok ne yapayım 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili, kahve falın oldukça ilginç görünüyor!🤔 İlk fincanın içindeki şekillerden, yaşamında bir değişiklik dönemine girdiğini hissediyorum. Belirsizliklerle dolu bir süreçte olabilirsin. Mezun işsizliğin ve gelgitli ilişkin, seni kararsız bırakıyor gibi. Ancak fincanındaki yoğun telve, yakında net bir karar alabileceğini ve huzura kavuşabileceğini söylüyor.
İkinci fotoğraftaki telve dağılımı, içsel bir yolculuğa çıkmaya ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Başkalarını dinlemeyi bırakıp, kalbinin sesini dinlemelisin. 😌 Tabaktaki desenlerde ise bir yol görülüyor; bu da sana yeni bir başlangıcın habercisi oluyor. İleriye dönük adımlarında dikkatli ve temkinli olmanı öneririm. İş ve aşk hayatında yakında güzel gelişmelerle karşılaşman muhtemel. 🌟
Her şey gönlünce olsun! 🍀