Hep ikilemler görünüyor, labirent gibi , yukarı ve aşağı yönlü, tırmanış aynı zamanda iniş, yani dediğim gibi , “labirent, ikililer, ikilemler, yukarı ve aşağı uzun çıkışlar inişler”
Açıkçası ben bilemem, sen günlük hayatında sıklıkla tercih yapmak zorunda kalıyor musun filan, yani fal ile gelecek görülmez, ben fala inanmam, sadece resimlere benzetirim sende benzerlikler varsa ona göre daha farkında hareket edersin, belki böyle bir faydası olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
aşk var
Kaç tane fincan attım hepsine aşk var dedin bence anlamıyorsun
İlk başta dilan polat altın kahvesi sandım. 🙄 Anlamam
Labirent gibi çok sayıda yollar görünüyor 🤔
Nasıl yani
Çok sayıda seçeneklerle dolu bir durumda gibisin, kararsızlıklarla dolu 🤔🤗 mu acaba?
Ama sanki çıkış yolları sana görünüyor gibi
Yani var bı iki bı şey başka
Umarım ikilemlerde kalmıyorsundur
Bu arada bir iki arkadaşa birşeyler attıydım sonraki gün tuttuydu 😅
Çiçek var dedim sonraki gün eşi çiçek almıştı 😂🤣 diğerine peri paçaları tatili dedim , bu aralar iç Anadolu tatili planlıyoruz demişti
Hiç anlama ama sadece resimlere benzetirim genelde
Yaa anladım
Benim falda ne görüyorsunuz
Hep ikilemler görünüyor, labirent gibi , yukarı ve aşağı yönlü, tırmanış aynı zamanda iniş, yani dediğim gibi , “labirent, ikililer, ikilemler, yukarı ve aşağı uzun çıkışlar inişler”
Nasıl yani ne anlatıyor bu pekii
Açıkçası ben bilemem, sen günlük hayatında sıklıkla tercih yapmak zorunda kalıyor musun filan, yani fal ile gelecek görülmez, ben fala inanmam, sadece resimlere benzetirim sende benzerlikler varsa ona göre daha farkında hareket edersin, belki böyle bir faydası olur
Dediğim gibi arkadaşıma peri bacalarına benziyor resimler dedim, o da planlıyorduk zaten diyince ona göre planlarını daha ciddi yapmıştır
Yani ben sadece resimlere benzetirim, gördüğümü söylerim, sen de kendine göre uyarlayabiliriz ya da alakasız da olabilir
Anladım teşekkürler
Yukarı tırmanış yolları, yanında aşağı zorlu iniş yolları, ikilemlerle dolu labirentlerde gibi görünüyorsun
O zmn ben bı bakim
Rica ederim , kahven afiyet olsun
Da nasıl bakacam
Başka bir kahve içtiğinde belki bakarız sonra, akşam kahve uyku kaçırabilir
İyi akşamlar, kahveye rağmen tatlı rüyalar…
Nikah dairesinde evleneceksin al sana fal
Çırağan sarayında.
Bir fil görüyorum