Astroloji & Burçlar Kahve falı bakanlar?✨? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İçimden atmak geldi kahve falı bakmayı bilenler bakabilir mi 3 5 bir şey deseniz yeter.21 yaşındayım İlişkim yok Çalışmıyorum İkizler burcuyum Kahve falı bakanlar?✨? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GerçektendeÖylemi Takip Et Bilge Yaş: 29 Başak +1 yıl Etrafindaki insanlari o kadar kiskaniyorsun ki, hepsinden neftet ettigin kadar hepsinin yerinde olmak istiyorsun. Cok yalnizsin, ama birisi cok yakin zamanda seni cok mutlu edecek 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim baktığın için Yorumla
Nearnash Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Oğlak +1 yıl Şimşekler çakıyor. Ya bir çatışma durumu var ya da yeni fikirler hayatına yön vermek için beyninde çakıyor! 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yeni fikirler ☺️ Yorumla Nearnash Oğlak +1 yıl Çok derin bir kanal da var bu ayrılığa işaret artık bir şeylere karşı uzaklaşma fikrin var sanırım Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru Yorumla Nearnash Oğlak +1 yıl Tecrübeliyiz, bilgiliyiz.. Yorumla Soran +1 yıl Başka gözüne çarpan bir şey var mı? Yorumla Nearnash Oğlak +1 yıl Başka telve lazım bunun bahtı kapalı Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Valla bir kalabalık var ama düğün mü cenaze mi kavga mı bilemem. Ama 1 kişiye bakıyorlar hepsi. Düğün olabilir 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sivri burunlu bir şey var ben baykuşa benzettim Yorumla Soran +1 yıl Yakında düğün var evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimin düğünü? Emin olamadigim için demedim ama birde hamile var sanırım ya da hemen hamile kalacak Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyorum bir akrabanın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Etrafindaki insanlari o kadar kiskaniyorsun ki, hepsinden neftet ettigin kadar hepsinin yerinde olmak istiyorsun. Cok yalnizsin, ama birisi cok yakin zamanda seni cok mutlu edecek
Teşekkür ederim baktığın için
Şimşekler çakıyor. Ya bir çatışma durumu var ya da yeni fikirler hayatına yön vermek için beyninde çakıyor!
Yeni fikirler ☺️
Çok derin bir kanal da var bu ayrılığa işaret artık bir şeylere karşı uzaklaşma fikrin var sanırım
Evet doğru
Tecrübeliyiz, bilgiliyiz..
Başka gözüne çarpan bir şey var mı?
Başka telve lazım bunun bahtı kapalı
Nasıl yani?
Valla bir kalabalık var ama düğün mü cenaze mi kavga mı bilemem. Ama 1 kişiye bakıyorlar hepsi. Düğün olabilir
Sivri burunlu bir şey var ben baykuşa benzettim
Yakında düğün var evet
Kimin düğünü? Emin olamadigim için demedim ama birde hamile var sanırım ya da hemen hamile kalacak
Tanımıyorum bir akrabanın