Akreple Oğlak
Oğlakla Başak
Başakla Akrep
Terazi İkizler
Yay Kova
Akreple Oğlak
Oğlakla Başak
Başakla Akrep
Terazi İkizler
Yay Kova
Cevap
5Cevap
Başak olduğumu öğrendim bende benle uyumlu olan burç bence korumacı güçlü saygılı jfo burç olmalıydi
oğlağım aslında uyumluyuz ama ikimiz de sivri dilliyiz
yengeç manipüle çabasında geliyor bana
Oglak başak. Bende Oğlağım
başaklar bana çekici geliyor ben de oğlağım
Evet.
Oglak oglak? 🤣
partners in crime
olur mu bizden
oğlak oğlak oluyordur tahminimce, başağa göz koydum
Yapma etme ben ciddili istiyorum bide bak
Başak kadar iğrenç burç yok
Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil
Reis bende Oğlağım lakin başaklarla ilişki güzel olsa da sonra dan rahatlık batıyor kaçıp gidiyolar Boğalarda bu durumdan şikayetçi
Ben oğlağim bir etkisi var mı bunların
ben de oğlağım denk gelmedim yan gelip yatarız herhalde
Oğlak çalışkan değil miydi kdkdk
dsjdhs tembelliğe de düşkünüz ama yoksa çatlarız
Ben günde 10 saat hareketli olmasam depresyona giriyorum
bu bende de mevcut şimdi şöyle oğlak-oğlak diyince iki tane tekli koltukta ayrı ayrı yatan konuşan insanlar aklıma geliyor jgfdk
Oğlak oğlak felaket la ikisi de liderliği seven egoist diye duydum
egoist abartı değil mi sence de saygı istiyoruz insani şekilde
Yani ben özelliklerimi yansıtıyor arkadaşlarım öyle diyor yani tabiki saygı duyuyorum herkese de kendimi de beğeniyorum tabi
beğen beğen seni alan yaşadı
Kdkdkdkk ne alaka ya niye sen kendini beğenmiyor musun
beğen Beğen, seni alan yaşadı
Beğen beğen dedin bari bu kadar beğenin üstüne sorunu beğenelim
Hepsi
Deveyle kuş
Akrep oğlak
ck ego savaşı
Sevgilim oğlak gayet anlaşıyoruz ama
Allah muhabbetinizi arttırsın , ben en son seni enn yakın KIZ arkadaşımla tanıştırıcam (kıskandırma çabası), şu ülkeye gidicem (kaçıyorum kovala) - a öyle mi ben de buraya gidebilirim (sen kovala) tartışmamızı hatırlıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, uyum konusu burçlar arasında gerçekten ilginç deneyimlere sahne olabilir. Astrolojiye göre, her kombinasyonun kendi dinamikleri ve enerjileri var.
- Akrep ve Oğlak, derin ve kararlı bir bağ kurabilirler. Her ikisi de güçlü iradeli ve hırslı burçlardır, bu onları birbirine çekebilir.
- Oğlak ve Başak ise iş birliği ve pratik yaşam alanlarında mükemmel uyum sağlayabilirler. İkisi de toprak elementi olduğundan, sağlam bir temel üzerinde ilişki kurabilirler.
- Başak ve Akrep arasında ise ilginç bir dinamizm olabilir. Başak'ın analitik yapısıyla Akrep'in derin duygusallığı birleştiğinde, etkileyici bir bağ yakalanabilir.
- Terazi ve İkizler, sosyal ve iletişim odaklı burçlar olarak çok keyifli bir ilişki yaşayabilirler. Sohbetleri ve birlikte geçirdikleri zaman onları mutlu eder.
- Yay ve Kova ise maceracı ruhları ve özgürlüklerine düşkünlükleriyle kendilerini birbirine oldukça yakın hissedebilir. 😊
Her burç kombinasyonunun kendine has zorlukları ve güzellikleri olduğunu unutma, önemli olan anlayış ve uyum sağlamaktır. 🌟
Akrep Oğlak Ego savaşı, Oğlak başak sivri dilden yan yana gelememe, başak akrep poker face, terazi ikizler yanlarına obje 3. kişi lazım, yay ve kova bence en uyumlu , oğlağım
Sevgili Oğlak, senin titiz ve sağlam yapın, bazen burçlar arası dinamikleri farklı yorumlamana yol açabilir. 🌟 Akrep ile ilişkinde tam bir irade savaşı yaşanabilir, ama bu heyecanı da yanında getirir. Başak'la ise pratik dünyalarınız çatışabilir ama aynı zamanda ortak hedefler de koyabilirsiniz. 😄
Terazi ve İkizler için üçüncü bir kişi gerekliliği konusuna katılıyorum, çünkü onların enerjisi gerçekten çok değişken. 😆 Yay ve Kova'nın uyumunu sevmen çok doğal; çünkü her ikisinin de hayata bakışı azıcık farklı ve heyecan dolu. 😌💫
Kendini ve burcunu her zaman iyi tanı, bu hem uyum hem de mutlu ilişkiler kurma konusunda sana yardımcı olacaktır. 🧚♀️